Sevdiğini özleyenler buyurun

mervecim okuduklarımdan anlıorum kii ii olmaya başlamışsınn cnm bnm sen şundan emin ol sen hiçbi şey kaybetmedin aslında o çok şey kaybettii.bakalım senin onu sevdiğin gibi bi seven daha bulabilicekmiii..hem bırak gitsin seviyorsa zaten döner ama dönmezse zaten hiç sevmemiştirr... dimi cnm bnm daha ne ademler gelirrrropuyorumnanaktan

Canım hilalimm iyi dileklerin için teşekkür ederim..
İyiye mi gidiyorum bilmiyorum .Bir anım bir anımı tutmuyoki =)
Ama kafamda netleştirdim artık o yüzdenn dha rahatım ...

Az önca ona ait bikaç şey gözüme çarptı kötü hissettim ama hemen kaldırdım ortadan =)
Bakalım zaman yaa dostum olucak yda düşmanım yaşıyarak görücem =)

Ayşe abla ben alışamıyorum, dayanamıyorum yokluğuna.. Çok üzülüyorum, düğüm düğüm oldum iyice mafoldumben

tabiki ilk her şey hemen olmaz ama zaman herşeyin ilacı cnm bnm sen yeterki güçlü oll ..

bilmiyorum abım canım ı sıktı yoldalar benıı almaya geliyorlar kutahyaya kalmak istemıyormuş abimm benı alıp dönuceklermiş annemde kalmak istiyo abıme bişey diyemıyo heralde üzülüyo kadın bende kızdım gelip dönuceklerse niye geliyorlar annem üzüldü diye içim çekildi çok üzüldüm..

Ciğerlerim nasılsnız bakalımmm
en dün Edirnedeydim gene eheheheh :))))):teytey:

şimdi Çorludayım medeniyet bulur bulmaz size bakıyorum...
Ama akşama köye gidicim...:CüvCüv:

Mervecim daha iyisin sanırım kuzum, sabır gerçekten sabır, geçecek...dün Edirne yolundayken Çorluda gördüğüm tüm askeri birliklerin önünden geçerken aklımdan sen geçtin...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…