Sevdiğini özleyenler buyurun

yaa kıssslaaarrr çok güselll bişey ya insan hayatında iki gün meğer ne kadar önemliymiş belli oluo cnm şimdiden hangi gün çıkıcağı belli oluo bnmki izizn kullanmazsa 5 martta çıkıo kullanırsa 12 martta çıkıcak öle işte çok sevindimmmm mervemmm yaaa demeee öleee sende içimi acıttın bak şimdiii:teselli:

Dokunsan ağlarım mervemm.....Bastiriyorum...

Hilalimm senin mutluluğun benim mutsuzluğum..Allahım nasıl bır iş buu....

CNM BNM GÜÇLÜ OL ZAMAN BİRAZ DAHA SABRET ÖLE KOLAY DEĞİL BEŞ YILI Bİ KALEMDE SİLİP ATMAK EMİNİM O SANA YALVARA YALVARA GELİCEK SANA AMA SEN SADECE SABIRLI OL ZAMANA BIRAK.SENSİZ KALSIN YOKLUĞUNUN NASIL OLDUĞUNU ANLASIN Bİ BAKALIM:teselli:

cnm bnm merveyle bizim şafaklar çok yakındı birbirinee şimdi bnm şafak 200den düştü yaaa adem olsaydı onunda çok az kalmış olucaktı 200den düşmeye onu demek istedi...

ben uzun zamandır olmayınca olaylardan koptum biraz
anladım sanırım
her şeyin hayırlısı

cnm bnm merveyle bizim şafaklar çok yakındı birbirinee şimdi bnm şafak 200den düştü yaaa adem olsaydı onunda çok az kalmış olucaktı 200den düşmeye onu demek istedi...

Eveet aynen bölee ayın 28 inde 199 olucaktıkk........Gerçi adem facebokuna 191 yazmış..
Kullanmıycağı izinleri cıkarmıs.... off offfffffffff

460 dı sabırlaa bekledimm......Nasıl olurda benden vazgecebılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…