Sevdiğini özleyenler buyurun

alt derslerde branşlaşma yok ama canım
hepsi edebiyat öğretmenliği adı altında toplanıyor
hayırlısı olsun
en azından tecrübe kazanmış olursun

yani o derslere de girebiliyorz diye söyledim
kpssye de bu sene giricem.kadro alana kdr böle idare edicez sanırımm

ya kızlar konu açtım ama burayada yazım ehliyet sınav giriş belgemin resmin üstüne su döküldü dün bişe olurmu tekrar kursa gidip soruimmi??çıkarırlarmı bilgileriniz varsa söleyin

o zaman yeni giriş kartı iste
zaten gittiğin kurs hazırlıyor onu
gözetmenler sınavda problem çıkarabilirler
şüpheli bir durum sonuçta

o zaman yeni giriş kartı iste
zaten gittiğin kurs hazırlıyor onu
gözetmenler sınavda problem çıkarabilirler
şüpheli bir durum sonuçta

evet haklısın dimi ya bugun hemn veriyim cumartesi sınav çünkü hemn olur dimi ya kafayı yicemaklım hep ona takılıo resme bakıommafoldumben

yaa resim tanınır durumdaysa sorun olmayabilir
görmeden bir şey diyemiyor ki insan
kursu arayıp sorsana

akşam kursa gidicem hocaya göstercem .hemen çıkarırlar demi cnm ya?kendileri yapıo sonuçta para faln alırlarmı tekrar acaba

ay içime su sserptinnn yani sınava hazırım herşey oke.bi bu yüzünden üzüldüm dünden beri akşm dicem hocamızada çıkarsınlar sorun olmasın cnm çok saoool.

anam ben geldim kaçmışlarklava:
samsung j700 lağıma kaçtı gittiiii
samsung m620 aldım pembe :kafamçokkarıştı:aslında mor istiyordum cadıyım yaa :roflol:
anneme dedim bu kız pembesi bana ne annem diyo sen nesin ben cadıyım dedim herkes güldü

bi paket ambalaj olarak(metalik renkler hariç) pmbe kalmış ok dedim hemen aldırdım :cokacimcoook:

cadııııııııı yaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsnn dikkat et bu sefer yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…