kızlar sanırım değişiyor
kimisi istiyor,kimisi istemiyor
komutana bağlı sanırım
neyse eşime sorayımda
öğrensin bari
Bende geldimm özledim valla sizi:)
Sevdiceğim rahatsızmışBuğün izinli sabah mesaj atmış.
Bende mesajı kaç saat sonra gördüm halbuki tel sesliydi nasıl oldu anlamadım.
Şimdide cevap yok uyudu heralde.Kuzeninden öğrendim orucunud bırakmamış bitanem.
Ama aklım onda çalışmak için heves bile kalmadı
kızlar sizlerin şafak kaç?ben geldimmmmhihoyyyt
canım neden ayrıldın mı?:uhm:özledim ama asla benim olmucakta olamıckta o defter coktan kapandı :a015::a015::a015:
selam kızlarrrrrrr opuyorumnanaktan
mervecim o dilber olayını ben hiç duymamıştım, Çorluda teyzemler falan anlattı şok oldum vallahi kafamçokkarıştı :1shok:
evet canım haklısınevet bence de en doğru bilgiyi eşin öğrenir
kızlar sizlerin şafak kaç?
evet canım haklısın
verdiğin bilgiler için sağolyerimseniben
kızlar sizlerin şafak kaç?
canım neden ayrıldın mı?:uhm:
bana deger vermedi benm ona verdi,m degerin yarısını bile vermedi onun için kac kes yasadı sehire gittim sevdini söledi ayrılmak istemedi ama cabalamadı ugrasmadı ilgilenmedi bikes olsun benm için 3 yılda yanıma gelmedi ilgisizligini yüzüne vurdumda benm bir ailem var benm bir hayatım var sürekli seninle urasamam dedi ben onun için herseyden vazgecmeye hazırdım ama sonunda gördümki tek basına vazgecmeler olmazmıs bende ondan vazgectim....
bana deger vermedi benm ona verdi,m degerin yarısını bile vermedi onun için kac kes yasadı sehire gittim sevdini söledi ayrılmak istemedi ama cabalamadı ugrasmadı ilgilenmedi bikes olsun benm için 3 yılda yanıma gelmedi ilgisizligini yüzüne vurdumda benm bir ailem var benm bir hayatım var sürekli seninle urasamam dedi ben onun için herseyden vazgecmeye hazırdım ama sonunda gördümki tek basına vazgecmeler olmazmıs bende ondan vazgectim....
süper ya
Biz bitirdik canım şükür:)
Şafağı yiyip burdan kopaayanlardanız anlıcan.
Senin şafak kaç?
a.s.rica ederim opuyorumnanaktan
canım en mantıklısı başta bırakmakbana deger vermedi benm ona verdi,m degerin yarısını bile vermedi onun için kac kes yasadı sehire gittim sevdini söledi ayrılmak istemedi ama cabalamadı ugrasmadı ilgilenmedi bikes olsun benm için 3 yılda yanıma gelmedi ilgisizligini yüzüne vurdumda benm bir ailem var benm bir hayatım var sürekli seninle urasamam dedi ben onun için herseyden vazgecmeye hazırdım ama sonunda gördümki tek basına vazgecmeler olmazmıs bende ondan vazgectim....
süper ya
keşke benimde öyle olsaydı :gitme:
canım şafak 146,gözümde büyüdü resmen ya
nasıl geçecek zaman bilmiyorum
herkese çabuk geçiyor bana yavaş
yemin töreninden sonra ayda 2 kere felan evci çıkarabilirsem
en azından daha mutlu olacağım
şimdi hiç geçmiyor
canım Allah kavuştursun,seninki nerde yapıyor?shenay canım kafana takmamalısın, o seni haketmemiş bile...
dirim canım, benim sevgilim uzun dönem askerde, hemen hemen 120 gün oldu gideli, gerçekten burada zaman çabuk geçiyor, inan bana...:))
hoş geldin pınar
ben de burdan kalkabilirsem yemek yapmaya başlayacağım ama
daha erken diyip oturuyorum
canım Allah kavuştursun,seninki nerde yapıyor?
gerçektende burda vakit çabuk geçiyor,
eşim yanımda yokken canım işe bile gelmek istemiyor
ama kk'da rahatlıyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?