Sevdiğini özleyenler buyurun

ediyim etmeyede nasıll olcakk ooo ya ben pek grip incelemedm ya bilmiorum daa ondan profilimemi bakııcam ordan kabul ediooyomuyum nasılkiii

sayfanın sağ yukarısında adının yazdığı yerde kırmızı ışık yanmıştır ordan yönlendiriyo seni zaten
sonra da benm sayfama girdiğinde albümü görüceksin cnmmm

güle güle giy canım
gayet güzeller
ben de topuklu giyebilsem

sana zaten gerek yok ki :)) benm boyumun uzaması lazımmkaydirigubbakcemile3

olmuş zübeydecimm kumaşlı sanırım güzelmişş değişik bişi kaça aldın?
ebruyla mı konuşuyosun msn de delikafadulden

hoş geldinizzzz a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben 2-3 yaş büyüğüme bile abla derim kiiiii:sm_cool:

selammmmmmmmm hoşgeldinn:dance:

Hosbulduuuuukk opuyorumnanaktan

Iyiyim dirimcim sen nasilsin canim ?

Biraz disari cikicam yine gelicem

evet canım grdüm zatii=)=)güllee gülee kullann...şu beklemdym de benm msn de iletmmm kıh kıhhh

Bu arada ben betul arkadaslar dun aksam burada bi tanisma fasli olmustu ama siz yoktunuz kaydirigubbakcemile3

Hepinizi opuyorummm
a.s.

olmuş zübeydecimm kumaşlı sanırım güzelmişş değişik bişi kaça aldın?
ebruyla mı konuşuyosun msn de delikafadulden

evettt=)=)=)o da istanbulda=)üniden can dostum 2....bak bu çok orjinal bişi grmen geerk...ben int almadım o yusden biraz daa pahalıydı 150'ydi galibaaaaayerimseniben

evet canım grdüm zatii=)=)güllee gülee kullann...şu beklemdym de benm msn de iletmmm kıh kıhhh

kaydirigubbakcemile3 ben eylülü bekliyorm y.lisans sonuçları için lülülülülülü

Bu arada ben betul arkadaslar dun aksam burada bi tanisma fasli olmustu ama siz yoktunuz kaydirigubbakcemile3

Hepinizi opuyorummm
a.s.

ben de merve ayşe memnun oldummmmmmkaydirigubbakcemile5

ya benim bloğum var orayı da ziyaret etmenzii istrim ama burdan yazabiliomuyuzzz öle????????

selam kızlarr yeni arkadaşlar gelmiş hhoşgelmişler.bu arada bilmeyenler için söylüyorum benim adım da çiğdemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…