Sevdiğini özleyenler buyurun

iyi geceler canmmm Şeniz kimin sıkkın degl ki (

opuyorumnanaktan hoşgeldn canm

hoş bulduk canım benim...canım sen bide şanslısın ya kısa dönem az kendine teselli ver biz napalım yaa??bak çokca dua et hayırlısı olsun....dualarını eksik etme...namazını kıl valla bak nasıl iyi gelio bütün telaşın vesvesen gidio(yani ben öle rahatlıorum)):teselli:

Adem kimya mühendisliği okuyodu bıraktı......
Askerden sonra eniştesinin çalıştığı şirkette pc başında çalışıcak .. Askerden öncede calısıodu .
İşi hazır gibi bişii.. Ha dersinizki milletin işiyle kuyuya ınılmez..
Adem çok calıskan ve isteklii her turlu ımkanları sağlar..

Bnde üni.hep 2yıllık olcak kadar puan yaptım gıtme geregınde bulunmadım..
Neden dersenız ademden ayrı kalmak ıstemedım oda gıtmemı ıstemedı ..
Bıde bızım aıle durumlarımız oldukca iyi .....Dukkanlarımız var mal mulk çok .. Babam ıstersenız kendınıze bıyer acın dıyo...
2yıllık bıyerde okuyup mılletın yanında calıscama Okul masrafını sermaya yapar kendımın patronu olurum dıye dusundum..

Evlenınce acık ogretım okumayı dusunuyoruz ama zaten evlenırsek genc bı cıft olucaz..
vaktımızi ne kdar sosyal bırseylerle harcarsak o kdar keyıflı bır evlılık gecırırız dıye dusunduk..

sende bendensin yani :1hug: evlenene kadar rahatlık yok desene :umursamaz:
3 sene nasl geçicekse artıkın kafamçokkarıştı
her sabah yannda uyansam nolur sanki :Saruboceq:

Hosgeldıınnn... zemuszemus

hoşbulduk canım....benim...şu evlilik mevuzları beni de heycanlandırdı çeyiz hazırlamaya ne zman başlıımm(dvamlı bi hareketlilik varda zaten haniii böle buyuk şeyleri falan ne bilim yemek takımı vs)gamyoncuiremsu

Valla tam adamına sordun canım yaa... :)

ben hıc ceyız meyız ugrasmadım... son 15 gunde kocısle cıktık evı duzduk bıttı... hersey 15 gunde oldu bıttı yanı oncesı yada sonrası yok.. kaydirigubbakcemile3

ıkımızde aynı kafadandık oyle oldu.... :)

sizin adınıza sevindim canım ama diploma da bi yerde altın bilezik oluyor, özgüven getiriyor ve olgunlaşmada da üniversitenin büyük katkısı oluyor...yerimseniben
Canım beni sakın yanlış anlama, sen akıllı bir kızsın, sevdiceğin de öyle maşallah, her işin altından kalkarsınız =)) :1rolleyes:

lakin ne bileyim, okumak benim için tutku olduğundan belki de, kimsenin hayatına karışmak istemem de, maddi durumla ilgili bir şey olmamalı sanki, kişinin kendi çabası, emeğinin sonucu daha sağlam oluyor temeller, a.s
evlilik te böyle bir şey...

sende bendensin yani :1hug: evlenene kadar rahatlık yok desene :umursamaz:
3 sene nasl geçicekse artıkın kafamçokkarıştı
her sabah yannda uyansam nolur sanki :Saruboceq:

konar göçer şekilde geçecek benim için bu askerlik paticim...Edirne-İstanbul...sositososito :jeyyar:
ama sabahları onunla uyanmak, inan ki ömre bedel bir duygu...inşallah daim olacak askerden sora...sizin de öyle...
:lepi: şakkıdı

bu arada ademin bölüm iyiymiş neden bıraktı ki

merve yaa bende katılıorum bu kardeşe=)=)>canım ismin neydi>>keşke bırakmasaymış....abimde k.mhndisi hoş kendi sektörnde değil de olsun diplamsını çalıştrdı....ne olursa olsun en azından kısa dönem yapardı yada 12 ay astek yapardı üff neyse hayırslısı olsun canım benim:1hug:

Kızlar ben evlıyım ve okuyorum bı de bitdik var bi tane.... :)

Isteyınce hersey oluuur... zor var ama olmaz yookk... a.s

örgün mü okuyorsun canım, açıköğretim mi ?
Allah kolaylık versin canparem ya...bebiş te var =)
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Aradı aşkımmmmmmmmmmmmm =))

ooh rahatladın mı cimcime ? yerimseniben

ben geldim
abiniz aradı :jeyyar:
aşığım yaaaa

oleyy =) delikafadulden :jeyyar:

kon göç valla yakınsınız zaten ohh ne rahat
allahım inş benim sevgilimde yakına bi yere düşer de bende april gibin konar göçerim delikafadulden uzakta olmasn dua edin noluuuur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aradı aşkımmmmmmmmmmmmm =))

ben geldim
abiniz aradı :jeyyar:
aşığım yaaaa

süper haberler valla hihoyyyt

duygu canm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…