iyi geceler canmmm Şeniz kimin sıkkın degl ki(
opuyorumnanaktan hoşgeldn canm
ya ben burayı nie bukadar çok seviyorum....:asigim:geçeeeeeeeeerrrrr geçiyor geçmek zorunda....... :1hug:
yavru kuşum Adem ne iş yapıyor ? 20 yaşındaysa o da üniversite okumicak mı ? Veya yapacak ? Çok sordum biliyom gülüm :kedi:
Sen üniv. okuyacan daha, çalışmican mı ? Yoksam okurken mi evlencen ? Zorlanırsın be kuzum... :1hug:
yavrum biz de hep beraber değildik zaten, ara ara kalıyordum. haftasonları falan.
ama kalamadığım zamanlarda sabahın köründe gidip akşama kadar ordaydım...kaydirigubbakcemile3
ailemle aynı şehirdeyken zaten devamlı orada yaşamam mimkin değil... :gitme:
Hosgeldıınnn... zemuszemus
hoşbulduk canım....benim...şu evlilik mevuzları beni de heycanlandırdı çeyiz hazırlamaya ne zman başlıımm(dvamlı bi hareketlilik varda zaten haniii böle buyuk şeyleri falan ne bilim yemek takımı vs)gamyoncuiremsu
Adem kimya mühendisliği okuyodu bıraktı......
Askerden sonra eniştesinin çalıştığı şirkette pc başında çalışıcak .. Askerden öncede calısıodu .
İşi hazır gibi bişii.. Ha dersinizki milletin işiyle kuyuya ınılmez..
Adem çok calıskan ve isteklii her turlu ımkanları sağlar..
Bnde üni.hep 2yıllık olcak kadar puan yaptım gıtme geregınde bulunmadım..
Neden dersenız ademden ayrı kalmak ıstemedım oda gıtmemı ıstemedı ..
Bıde bızım aıle durumlarımız oldukca iyi .....Dukkanlarımız var mal mulk çok .. Babam ıstersenız kendınıze bıyer acın dıyo...
2yıllık bıyerde okuyup mılletın yanında calıscama Okul masrafını sermaya yapar kendımın patronu olurum dıye dusundum..
Evlenınce acık ogretım okumayı dusunuyoruz ama zaten evlenırsek genc bı cıft olucaz..
vaktımızi ne kdar sosyal bırseylerle harcarsak o kdar keyıflı bır evlılık gecırırız dıye dusunduk..
sende bendensin yani :1hug: evlenene kadar rahatlık yok desene :umursamaz:
3 sene nasl geçicekse artıkın kafamçokkarıştı
her sabah yannda uyansam nolur sanki :Saruboceq:
ben geldim
abiniz aradı :jeyyar:
aşığım yaaaa
bu arada ademin bölüm iyiymiş neden bıraktı ki
aynı anda konuştuk galiba :asigim:Aradı aşkımmmmmmmmmmmmm =))
Kızlar ben evlıyım ve okuyorum bı de bitdik var bi tane.... :)
Isteyınce hersey oluuur... zor var ama olmaz yookk... a.s
Kızlar ben evlıyım ve okuyorum bı de bitdik var bi tane.... :)
Isteyınce hersey oluuur... zor var ama olmaz yookk... a.s
Aradı aşkımmmmmmmmmmmmm =))
ben geldim
aşığım yaaaa
konar göçer şekilde geçecek benim için bu askerlik paticim...Edirne-İstanbul...sositososito :jeyyar:
ama sabahları onunla uyanmak, inan ki ömre bedel bir duygu...inşallah daim olacak askerden sora...sizin de öyle...:lepi: şakkıdı
ben geldim
aşığım yaaaa
merve yaa bende katılıorum bu kardeşe=)=)>canım ismin neydi>>keşke bırakmasaymış....abimde k.mhndisi hoş kendi sektörnde değil de olsun diplamsını çalıştrdı....ne olursa olsun en azından kısa dönem yapardı yada 12 ay astek yapardı üff neyse hayırslısı olsun canım benim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?