Sevdiğini özleyenler buyurun

Hayır malesef, 5 ay boyunca o da gelemeyecek... hakkarı cukurca da... yasak bolge, sahsı gırıs yok.. mayınlar arasında ıstee.... ((

canparem kısa dönemleri yormuyorlar zorlamıyorlar öyle, sen içini ferah tut...
ayrıca 'yeşil' isimli arkadaşımız vardı, hatta onun da ismi Betül'dü, Şırnak Gabar dağında yaptı, geldi nişanlısı...
sen gönlünü ferah tut canım. hemen dönecek...
:1hug:

mervecim öyle dememelisin...neden kıytırık olsun...:1no2:
diğer taraftan, puanı da iyiymiş, 320. bence yanlış tercih kurbanı olmuş kendisi. bu sene puanlar düştü çünkü baya...
benim kuzenim 324 ile, Işık Üniv. Tam burslu Matematik Müh. girdi.

Eşi sevgılısını doguda yapan varmı hıc ?
benimki normal askerliğini yaparken urfada idi

Hayır malesef, 5 ay boyunca o da gelemeyecek... hakkarı cukurca da... yasak bolge, sahsı gırıs yok.. mayınlar arasında ıstee.... ((
olsun sayılı gün çabuk geçer bitanem

aman balımmm çıtırlık banamı kaldı
şu çimdik işine çok gülmüştümkaydirigubbakcemile3

Kızlarr safaklarımızı yazalım topıgınde ildem arkadasımızın ıkızlerı karnında ölmüş :S:S:S
Eşide askerde :S:S:S

senağlama üzüldüm şimdi yaaa

ayyy sen anlattın sanki ben yaşadım canm yaa mafoldumben bende sarılırım bırakamam öle görünce herhalde :asigim:

Evet canım oyleymıs bırlıkten dısarı cıkmıyorlarmıs kısa donemler ama ıste cıksın cıkmasın sonucta saldırılar bırlıklerede oluyor hep goruyoruz Allahım korusun..
Hatta sımdı yemın torenınden snra karakollara dagıtılacak hepsı cıvardakılere...
karakolların halı mechul.. kotu dusunmek ıstemıyorum ama Allah korusun yaa sagsalım gelsınler baska hıcbırsey ıstemıyorum... ogluna karısına bagıslasın tum askerlerıı bekleyenlerıneee (

Marmarada makıne muhendıslıgı okumak var...Sakaryada okumak var bence cnm..
Ayrıca astronot olcakmıs gıbı davranıyolardı...

Gerçi yeğenim iyi olmasını isterim ama bize bastira bastra anlattıkları gıbı olmadı velhasılı.
Ayrıca tıp okumak ıstyen bırı nedne makıne yazarkı :S:S:S

:mymeka: kızz mühendisliğin niresi kıytırık
laf söyletmem kendime de :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

canm itünün hocaları dger ünv lerde de ders e giriyo.yıldız tekniğinde öle.
önemli olan insann kendini yetştrmesi...
o zaman herkes itü den çıkışlı olsun.var mı öle...

:mymeka: kızz mühendisliğin niresi kıytırık
laf söyletmem kendime de :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Mühenslık değıl sakaryada makıne kıytırık bence=))
neyse yahuu

eee bide tıpp tıpp tıpp dıyen bırı ıcınn makıne ne kdar tatmın edicidir sence=)

Neyse canlarımm ben pek anlamam bu işleri =)

mystcgirl gizemdi sanrım degıl mı, az once bu topıkte nelerımız var sayılmıstı ya hanı bence ona bakalım ıyıce
ona gore yazalım herkes ustune alınacak yoksa muhendısımız var avukatımız var ogretmenımız varr... vs vs
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin canm benm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım, sağ salim dönecek inşallah... opuyorumnanaktan

bence yanlış tercih kurbanı olmuş canım o...yazık olmuş puanına. çok daha iyi yerlere girebilirdi. İTÜ çevre müh. falan tutardı, İTÜ nin bölümleri (kimya, vs.) tutardı.
di mi kız PAti ?

benm bi çok arkadaşm tıp diye ölürken makine okuyolar şuan :))
puanları yatmeynce napsın şekerim,yine mi stresli yıl yaşasın,hazrlansn

Ben yavastan kacar arkadaslar, herkese ıyı geceler, Allah rahatlık versın ruyalarınızda heruflerınızı gorun ınsallah emııı... opuyorumnanaktan

Operımm kacarımmm...
Şeniz

evet tatlım.320 ile itü gıda ve kimya okuyan tanıdıklarım var...
dogru terch önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…