ya kıslarr dayak yasakdeilmi yaa:çok üzgünüm:
a.s evet öyle olcak:dance: öpem ablacım uzat elini kaydirigubbakcemile3 anam çok uzak vermem diyor ama.. napalım alışacak. uyyy ne güzel yer şu karadeniz daaa
giymiş yasenağlama nasıl canı yanmıştır bebeğimin.... kızlarr sanki bitanemin ruhunu almışlar gibi konuşuyor ya böyle durgun, sogukksenağlama neyin var dedim yorgunm dedi... 5 te uyanıyor ya yazık benim aşkıma yasenağlama
yasağı takan mı var ki:çok üzgünüm: geçende nilay dediydi, sevdiğinin bi arkadaşı cep tel. ile yakalanmış da dayak yemiş. ne kadar gurur kırıcı bir olay ama malesef varmış.
orduda mı yaşıcaksınız canım kısmetseee..hee giii güzeldir tabii bizum memleçet lülülülülülü hele bide yarinin memleketi olunca daha bi güzel gelirr
cidden acımıştır yaa. düşünsenize ayakkabı azcık ayağımızı sıkınca bile dayanamıyoruz, o şiş ayaklarla bot giymek oy oy oyy:çok üzgünüm: Allah sabır ve dayanma gücü versin sevdiğine canım.
yaa valla kızz askerlerimize vuran eller kırılsınnn.ben bakmaya kıyamaıom yarime onlar dövcek haaa.Allah korusunnn
evet canım evet. Allah korusun hepsini. inşallah öyle bir şey yaşamadan sorunsuzca askerliklerini yapıp dönüverirler kollarımıza kaydirigubbakcemile3
evet canım orduda yaşayacağız nasipse. valla yaa denizi bi yanda ormanı bi yanda.. ohhh temiz hava bol oksijen mis miss. mavi ve yeşilin birleştiği yer. ben çokk sevdim valla. senin sevdiceğin nereli canım?
ahh bir gelsin bir kavuşaym ona sımsıkı sarılıcm ona öpücm öpücm ŞenizŞenizŞeniz bir daha hiç bırakmaycgm onu senağlama
insanlarıda iyidir canım eminim onlarda seni sevecektir.benim yişanlımda trabzonlu iki deli buldu birbirini işte kaydirigubbakcemile3
neysee ben gidip bir kek yapayım.. Cnm çektii.. Hem belki ii gelir acılarıma kek yapmaksenağlama birazdn gelirim canlarm
kolay gelsin fıstık. yapınca bi sevdiceğin için bi kendin için e bi de bizim için de ye naniknanik kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?