Sevdiğini özleyenler buyurun

a.s evet öyle olcak:dance: öpem ablacım uzat elini kaydirigubbakcemile3 anam çok uzak vermem diyor ama.. napalım alışacak. uyyy ne güzel yer şu karadeniz daaa

orduda mı yaşıcaksınız canım kısmetseee..hee giii güzeldir tabii bizum memleçet lülülülülülü hele bide yarinin memleketi olunca daha bi güzel gelirr

cidden acımıştır yaa. düşünsenize ayakkabı azcık ayağımızı sıkınca bile dayanamıyoruz, o şiş ayaklarla bot giymek oy oy oyy:çok üzgünüm: Allah sabır ve dayanma gücü versin sevdiğine canım.

yasağı takan mı var ki:çok üzgünüm: geçende nilay dediydi, sevdiğinin bi arkadaşı cep tel. ile yakalanmış da dayak yemiş. ne kadar gurur kırıcı bir olay ama malesef varmış.

yaa valla kızz askerlerimize vuran eller kırılsınnn.ben bakmaya kıyamaıom yarime onlar dövcek haaa.Allah korusunnn

orduda mı yaşıcaksınız canım kısmetseee..hee giii güzeldir tabii bizum memleçet lülülülülülü hele bide yarinin memleketi olunca daha bi güzel gelirr

evet canım orduda yaşayacağız nasipse. valla yaa denizi bi yanda ormanı bi yanda.. ohhh temiz hava bol oksijen mis miss. mavi ve yeşilin birleştiği yer. ben çokk sevdim valla. senin sevdiceğin nereli canım?

evet canım evet. Allah korusun hepsini. inşallah öyle bir şey yaşamadan sorunsuzca askerliklerini yapıp dönüverirler kollarımıza kaydirigubbakcemile3

ahh bir gelsin bir kavuşaym ona sımsıkı sarılıcm ona öpücm öpücm ŞenizŞenizŞeniz bir daha hiç bırakmaycgm onu senağlama

evet canım orduda yaşayacağız nasipse. valla yaa denizi bi yanda ormanı bi yanda.. ohhh temiz hava bol oksijen mis miss. mavi ve yeşilin birleştiği yer. ben çokk sevdim valla. senin sevdiceğin nereli canım?

insanlarıda iyidir canım eminim onlarda seni sevecektir.benim yişanlımda trabzonlu iki deli buldu birbirini işte kaydirigubbakcemile3

neysee ben gidip bir kek yapayım.. Cnm çektii.. Hem belki ii gelir acılarıma kek yapmaksenağlama birazdn gelirim canlarm

insanlarıda iyidir canım eminim onlarda seni sevecektir.benim yişanlımda trabzonlu iki deli buldu birbirini işte kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biliyorum canım yaa annesi, akrabaları fln çok iyiler. benim sınıf arkadşlarımın çoğu karadenizin çeşitli şehirlerinden. trabzonlu arkadaşım da varr. şimdiye kadar tanıdığım karadenizlilerin hepsi çok iyi insanlar.

ayy hazır paket kek var ondan mı yapsam ben de
son 1 yıldır neredeyse elıme hıc bısey sürmuyorum ne pasta ne börek corek
yok yıne kalkısamam bennn ayy sız yapın kolay gelsın kızlar

gorusuk mırumoo
kolay gelsın cgdemnaaz

arkadaslar bende cıkıyorum yarın yarimi görcem erken yatıp erken kalkayım dimi :) hadi öptüm hepinisiiii.çiğdemcim kolay gelsin sekerim bu arada.hadi by

görüşürz şekerimm.... bencede sen uyu hemen:)tabii uyuyabilrsen heyacndankaydirigubbakcemile3 patişka ögren cnm bu işlerii.. Benim ki gitmmdn tembih etti ütü yapamyı ögrencen yemek yapmayı ögrenecn.. hhehehehehsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 ben de büyük bir zevkle öğreniyorm yoksa bende beceriksizn tekiyimdr-tatlicadiarzu-aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…