Sevdiğini özleyenler buyurun

Nisan ademe bu face olayını sordum...7 8 tane bayan eklı faceınde dedım..
Ya bazılarını tanıyorum bazılarını tanımıyorumm çok önemsız dedı :S:S:S
Acemılıkden bı arkadasımla face uzerınden görüşcez onunla goruselım kapatıcam hayatım olurmu dedı :S:S

Hadı sorun cıkarmıyım dedım tamam dedım ... Bişi demedım ama gıcık oluyorum :S:S:S ılişki durumu var bile yok yani :S:S:S dünde çarşıdaydı hiç ınternete gıtmedı bugunde hıc gıtmekden bahseetmıyo :S:S

Nedıyım nabımm karısmıyımmı ne dersın

Kızlar mutlu bayramlarr opuyorumnanaktan
gavur memleketinde calısınca malesef bayram seyran tam bilmiyoruz, calısıyoruz biz bugün cünki :a015:

sonra görüsürüz

Canım internete gidip te ilişki durumunu düzeltmezse gıcıklık yaparsın eheh kaydirigubbakcemile5

Kızlar mutlu bayramlarr opuyorumnanaktan
gavur memleketinde calısınca malesef bayram seyran tam bilmiyoruz, calısıyoruz biz bugün cünki :a015:

sonra görüsürüz

İyi bayramalr hevinimmmmmm opuyorumnanaktan

çok üşüyorum ya:s

Ben de Gizoş.. kafamçokkarıştı

aynen
dedi arkadaşıma vermişim cuma çıktı başka bi yere bırakmış orayıda tm bilmiyorum bana uzak geldi gitmedim dedi

sonraa tartıştık daha doğrusu ben laf söyledim bayabii...
kapadık tekrar konuşmaya başladık oda laf söyledi

hatasını kabul etmiyoo sorunalrım vardı açmak istemedim diyo
herşeye kzııyosun diyo
kızerım tabi ya sen hatanı görmüyosan

+ben seni beklemek gibi bir sorumluluk taşıyorsam sende çarşıya çıktın madem orda bana giriyorum diye ufak bir msj atmak zorundasın
- sorumluluklardan bahsetmiyelim(diyip ı bissürü şey dedi)
+ bak hala aynı şey ben ne diyorum sen ne konuşuyorsun. senden bi cvp istedim sen neler anlatıyosun
-bi gelim herşey düzelcek şuanda düzeltemem bişeyleri sorunlarım varrr anca burdan kurtulursam düzelcek
+ ben herşeyin düzelceğine bu defa inanmıyorum
sessizlik
+son sözün ne kapatıyorum
-nasılk son söz
+son söz işte!
-yok senin
+kendine dikkat et hayatrında başarılarr
-ışte saçmalamaya başladın
aramızdaki fark ben hep iyi ileri yi düşünürken senn bunu yapmıyosun sen aksi kötüyü düşnüüysnn
+olabilir...
- kapat yat uyu dinlen bunun geri dönüşü yok haftaya çarşıya çıkçam hatta haftaya değil hafta sonu c.tesi ya da pazar o zaman gförüşelim mutlaka bu zamana kadar düşün iyi düşnü bende düşüncem.

Son düzenleme:
Ama böyle sebepten bitemez ki Gizemim ya...
Sen azcık kantarın topuzunu kaçırmışın.
Tamam hatalıydı, düşünmesi lazımdı. Sen de bunu söyledin çok güzel bence de doğru davranıştı zaten.

Ama çocuğun sorunları olduğunu da biliyoruz yani...
Hemen bitmesini söylemene şaşırdım bi de...

Nasıl hissettin ki o an Gizoş ?
:a015:

msnde hala dedim

bak bnm aslında kızdığımda değil ama telaş yaptığım konu seni düşünmem tmm mı sana bişey mi oldu diye delirdim o gün hiç yapmadığın bişeydii haber vermeden girdin nerden ktnr bulum şaşırdım ama yoktu oturup kldm yerimde arıyamadım seni
bunu da düşün olur mu

hatta şimdi ne düşnüğüyosun?

dedim bakalım ne olcak yanıt
ben 5-6 gün beklersem deliririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…