Öyle olunca ben de çok üzülüyodum denizim olsun gene arar nasılsa üzülme bu kadar bidenemm
aradı nisanım aradı mutluyum ama bi topic okudum az önce suan yıkıldım allahım sen koru askerlerimizi
Selamlar kızlar...
Hangı topik canım ?
ya neyle ılgılı askerlerlemı cok merak ettım
burcuyu gormedım ama bende pek bakamıyorum bayram ugrasına o da bakmıyodur sanırım
tamam sölicem ama bulup okuma tamam mı?? cnk ben suan kafamı dagıtmak için elimden geleni yapıorum acaip etkilendim...
ben artık asker değil şehit eşiyim topiğin ismi
okumak ıstıyorum, buldum ama okumadım daha...
adın neydı bu arada unuttum yıne canım... askerın sırnaktaydı degılmı ?
dogan gunesı gorecekmıyız dıye sormak bı bakıma uzuyor benı, bı bakıma kızıyorum kendıme boyle olumsuz dusundugum kotuluklerı andıgım ıcın..
ne kadar olumlu dusunsemde en cok canımı yakan, hayatın hıc ummadıgın anda senı buyuk bır sınavla sarsması.
korktugunla yuzlestırmesı.. ve sen bunları dusunuyorken bıle korktugun seylerın halen baskalarının gercekten yasıyor olması...
ıste bu butun buyuyu sonduruyor. bı hayatın acı gercegı, bazen butun olumsuzlugu ustune cekebılıyor....
keske hersey masallardakı kadar masum ve guzel son bulsa, umıtlerın senı yonlendırse, aydınlıga cıkarsa............
adım deniz cnm...sırnakta evet
olumlu düşün dio herkes ama ben kötüyüde düşünüorum ara ara cunku hayatın gerceği bnmde basıma gelebilir....he şöle bişey ölümse eger korktugumuz sadece askerlikte yok heryerde var....betülcüm işallah o güneş bizede doğacak ve allahımıza şükretcez burdan beraber tamammı
ınsallah denızcım ınsallah, Allahın ıznıyle bende ınanıyorum, kavusucaz ve hersey cok guzel olucak..
Rabbım onları korusun bızlerede merhamet etsın, hepımıze...
Ben bu konuyu daha oncede okumustum hatırladım tekrar okuyunca yazmıstım hatta yazımıda gordum..
Cok duygulanmıs aglayarak okumustum... Allah kımseyı sevdıklerının acısıyla sınamasın...
bende topiği gördüm ve aglaamaya basladım okuyunca zaten kopmus durrumdaydım allahım sana sukurler olsun hayattalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?