Başka bı telefon kullanıcam canım artık .Numaralarım kayıp durumda :S:S:S eski telimdede yok yeni teldede yok :S:S:S nerdeler bılmıyorumm :S:S
daha önceden bı kagıda not etmısım :S:S askerıye dıye ama yazane sanırım orası ....Artık ordan arıyamıyorum mesaı saatlerı ıcınde baglayamıyorum dıyo adam 6 dan sonra dıyoo ...:S:S
Diğer genel noyuda bılmıyorum ::S:S aklımdaydı ama lazım olunca gelmıyoo işdee
Ademle konusmam lazım..Dün aramız bozukdu ..İlk kez carsıda ıckı ıcmıs cok üzdü benii :S:S:S
Akşam konusurus demısdı..Aksamda ben acmadım telefonlarını :S:S
2 gündür sesini duymuyorum son aradığında hatlar bozuk demişti çok özledim
sesini duymak istiyorum
nete gelecekti sıra yokmuş gelemedi bi türlü sıra
kamera takmışlar bilgisayara yüzünü görecektim oda olmadı
ara beni aşkım nolur araaasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Canım benim ağlama, arar uygun olunca hemen, o da istiyordur aramayı... :teselli:
Ayy nisanımm içmişş kör kütükk sarhoş olmuşşşş :S:S:S
Yanında ne oldugu belırsız arkadaslar felan :S:S:S dün ne yaptı ne ettı hıc bılmıyorum :S:S
Ne sorduysamm hesapmı verıcem dedı :S:S :S:S
aprıll sen istanbuldaydın canım ya benimki izine gelcek bi aksilik olmasa istanbulda oturmadıgı içn bigün gelip gitmek istemio benim yanıma iki gün kalcak burda bugun üsküdar harem otelle knştum fiyatları ögrendimde.
ne diycem haremin orda ama tam olarak netarafda kaldıgını biliomusun acaba ??
Benn bu kadar sene oldu güvenini kırcak ne yaptımkı böyle davranıyosun diyoo :S:S
Ben kendımı degıstırmeye calısıyorum...Eskı kıskanc hareketlerımden kurtulmaya calısıyorum sen benı gerı cekıyosun dıyooo :S:S:S
Butun mesele bana bu davranısların soguklugunun hırçınlığın face yuzunden mı dedı :S:S
Süreklı soru soruyosunn sureklı soru dedı :S:S
Alahım memleketınde ASKERLIK yapıyorum dedı :S:S her gece dıscoda barda değilim dedi :S
sen benı anlamazsan kım anlıcak dedı :S:S:S
velhasılı nısanımmmmm ona göree ben sucluyum :S:S butun bu huzursuzluğumuzun sebebı benım gereksiz kıskanclık tavırlarım :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?