Sevdiğini özleyenler buyurun

hayır canımm merkes karakol deel
kzann köyünde bir karakol doğangünmüş
ooff mafoldumben

Aa hatırladım kuzum bakmıştım yerine hatta güvenli bi yerdi bitanem endişelenme...:1hug:

Ben gizli gizli yaptım yavrum burada çeyiz.. Kaçmamak için hiç sebebim kalmadı vallahi kaydirigubbakcemile3

Yerebakan yürek yakan seniiiiiiiiiii, kaydirigubbakcemile3 benim daha 1 battaniyem var ehehhahha, toplu alırız herşeyi beraber diyoruz zaten herşeye karışır kendisi kaydirigubbakcemile3, şimdi alsam sonra beğenmez diye almıyorum ben ama annem alalım diye ısrar ediyor. fisfisfis
Sevdalıma son gidişimde İKEA katalogu götürdüm, habire arayıp, aşkım şu sayfaya bak bunu alalım diyip duruyor yavrum benim
:1rolleyes::asigim:

Ne güzel yaa :1rolleyes:
Biz beraber yaşadığımız dönemde bütün ihtiyaçlarımızı almıştık.. O yüzden evimiz hazır yani.. Bir tek bulaşık makinemiz yok, o da zamanla olur artık..

Ne güzel yaa :1rolleyes:
Biz beraber yaşadığımız dönemde bütün ihtiyaçlarımızı almıştık.. O yüzden evimiz hazır yani.. Bir tek bulaşık makinemiz yok, o da zamanla olur artık..

mafoldumben
Bizim de İstanbıldaki evimiz çok güzeldi Aroram...
Resimlerini çekemeden dağıtıverdik...
Bizim de bi tek bulaşık mak.miz yoğdu
Ne güzel günleridi...hofffffmafoldumben

Elimden geleni yapıcam tabii ki.. Ama ikna olmak istemezlerse de paşa gönülleri bilir yani.. benneyaptımki Ay çok sinirleniyorum Çok üzgünüm çoook

orasıdaa öle tabee olmak istemeslerse mecbur ölee
ama neden ikna olmak istemesinlerkii senn mutlu olman
onlarında mutlu olması demek :mymeka:

mafoldumben
Bizim de İstanbıldaki evimiz çok güzeldi Aroram...
Resimlerini çekemeden dağıtıverdik...
Bizim de bi tek bulaşık mak.miz yoğdu
Ne güzel günleridi...hofffffmafoldumben

Kız o zaman sen ona değil, o sana kaçıyor senin eve delikafadulden

İkimizin evi ayol kaydirigubbakcemile3
Eşyaların bir kısmı onun zati kaydirigubbakcemile3

mervikimm benim valla daha demin lan jale yorumlarına güldüm ya:)
oooo lan demekle bitiriolarsa nufus kıtlıgı çekeriz valla.
evet enişte gelcek gibi bakalım kısmet umutlanıp yine geri kalırsa üzülüürüm ona otel bulduk orada kalcak işte iki gün gezcez faln biraz otelde takılırız okdr para vercez ama bi işe yarasın:)
sende üzülme artık hayatın mutlu olduğun taraflarını bul öle yaşa adem gelince inş herşey düzelcekk..arpıl ıkea dedinde ne güzel şeyler var kıss bende evlilik eşyalarında ordan almayı düşünüorum valla cici cici:)aah o günler gelsede...aroracım sanada üzüldüm bitanem boşver babalar bazen öledir kimbilir neye sinirlenmiştir..skılma bitanem..

İkimizin evi ayol kaydirigubbakcemile3
Eşyaların bir kısmı onun zati kaydirigubbakcemile3

Ne güzel kuzum...Bakar bakar onunla yaşarsın hep...kaydirigubbakcemile2
Ben bikaç biblo falan getirdim, diğer herşey yklaşık 2 saat içinde 7 kişilk bir öğrenci kafilesi görünümlü tırtıl tarafından puff diye yok edildi...:roflol::roflol: akannehir
Sebze meyveler ve hatta baharatlar dahil.
akannehir

Nisanımmm çok küçük başladığımız ıcın sanıırım böyle..
Ilk kez bu kadar uzak kaldık....Ilk kezz bu kadar bagımsız hareket edıyoruz...

Söz konusu ademse sanki hala 15 im :S

Bitanem herpimizin çocuksu yönleri var ama daha anlayış olmamız gereken bir dönemde olduğumuzu sen de biliyosun kuzu kuzum bnm! kaydirigubbakcemile2

akannehir
Ayy ben ağlardım heralde.. Her eşyada bir anı var ayol.. Ömrümün sonuna kadar saklayacağım bu eşyaları.. Kimseciklere veremem, kıyamam :gitme:

akannehir
Ayy ben ağlardım heralde.. Her eşyada bir anı var ayol.. Ömrümün sonuna kadar saklayacağım bu eşyaları.. Kimseciklere veremem, kıyamam :gitme:

Ağladım zaten ki...mafoldumben
İnanır mısın, o kadar hızlı götürdüler ki şoka girdik...

Perdeler de gitti, evin 1 tane penceresiz odası vardı, 1 yer minderi bırakmıştık.:a015:

Bavullar, 1 minder ve ikimiz, birbirimize baka baka sessizce oturduk 2 saat...senağlama
Zaten o akşam Samsuna gitti 3 gün sonra da asker oldu...O yüzden bu kadar ışık hızıyla oldu herşey...
akannehir

Ayy çok kötü olmuş bebeğim yaa.. Kıyamam :teselli:

onlarda ilerde çok daha fazla üsülmeyesin diye
zorlaştıryorlardır ince eleyip sık dokumak gibi canım
olurr merak etmee sen onu iyice tanıt ozaman anlarlar emnm :teselli:

Umarım canım umarım.. Geç olmadan anlarlar inşallah da, beni de sıkıntıya sokmazlar daha fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…