Sevdiğini özleyenler buyurun

ya adamı hasta etmeyin yaa gitmeyin canımız ıkılıyo burada bizde girices o sınava hem ben çalışyıorum heme üniersiteye gidiyom bak kaçtane iş birden yapıoma am gitmiyom buradan

ya adamı hasta etmeyin yaa gitmeyin canımız ıkılıyo burada bizde girices o sınava hem ben çalışyıorum heme üniersiteye gidiyom bak kaçtane iş birden yapıoma am gitmiyom buradan

konuş bacım konuş.. doğru diyosun valla! semiyo bu pınar bizi kaçmk için bahane arıyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

şaka şakananiknanik ders saatini ve dinlenme sürelerini ayarlayıp ikisini de yürütebilirsin pınarcım yaa.

iyi öyleyse tatlım. başarılar dilerim sana bnm okul açılacak ve memlekettn çokk uzakta okuyorum. ee öğrenci evinde de internt yok malum. 1 ay snra bn de pek giremem nete=((

klavaınaaaaaaaaaaar bak dövücem seni haaklava:nereye yaaaaaa.. Derslleri varmış sınavı varmışş.. Ee ne var bunda dersine de çalışırsın bizimlede görüşürsün.. İki gün giremedim neler olmuş neler topicde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Hiçte gitmiyorsn bir yere klava: Daha neler paylaşıcgz biz.. gitmiyorsn:mymeka:

ooy kızlar ne bagrıs cagrıs duydum bı baktım oncekı sayfalarda
pınar nıe gıttı dıcem ama 3 hafta sonra gelırım demıs
gelır zaten 10 ay daha askerlıgı var onun hehe
sınavı ıyı gecsın de olsun sonra gelsın..

özledimmm tenınıııı kıvırcıgını özledımmm
özledımmm o kıvrıkını lülelerini özledımmm
özledımmm o miss kokaannn yüzünü özledımm
gözleedımm yollarınııııı askerimmm henüzz aaloo diimeeedinnn

hehehe sensınn tatlı beeee sensın forumun tatlısıııı
=)) yazık onaa ki nee yazıkkk
anlıcakkk degerımıııı ordaaa oohhhhh sürünsünnnnnnnnnnn

saolasın patisss..
sürünüyodur emin ol askerlik sürünmeden olmuyoo :))) adam olup gelsnlerr

Çocuk bi gülüşle yatsam dizine
Mor sancılar var ya tam yüreğimde
Çizilmemiş resim gibi yoksun yoksunnnnnn

Şafak 20:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…