• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

mirumo sana mesaj yazıyordum bir sorun oldu sitede açamadım bir süre sağol hepimizi kavuştursun inşallah:Saruboceq: yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum (ben pek yazmasamda) sabretmeye çalışıyorum canımda aklım onda nasıl ne yapıyor diye sinirlendiriyor beni yaa

dilek_36 benim nişanlımda 12 ağustosta gitti kısa dönem istanbulda gittiğinden beri her gün arıyor hatta bir kaç defa ama sen içini ferah tut bulundukları yere göre değişiyor sonuçta askerlik her zaman fırsat bulamayabilirler mesela bugün şu ana kadar aramadı elimde olmadan ben de düşünüyorum ama arayabilseler ararlardı herhalde o yüzden takma canım içimizi ferah tutalım biz

çok sağol plnhsyn içimi ferah tutmaya çalışıyorum bu hafta zor olur demişti bide yarın 30 ağustos ya hazırlıklar falan varsa bunları çalıştırıyorlardır bilmiyorum yaa inşallah iyidir ve herşey yolundadır. biz zaten askere gitmedende uzaktık yüzünü zaten göremiyordum ama sesini çooook özledim:çok üzgünüm:

çok sağol plnhsyn içimi ferah tutmaya çalışıyorum bu hafta zor olur demişti bide yarın 30 ağustos ya hazırlıklar falan varsa bunları çalıştırıyorlardır bilmiyorum yaa inşallah iyidir ve herşey yolundadır. biz zaten askere gitmedende uzaktık yüzünü zaten göremiyordum ama sesini çooook özledim:çok üzgünüm:

iyidir sevdiğin canım merak etme içini ferah tut. dediğin gibi 30 ağustosa hazırlıyor olabilirler. çnkü bnm sevdiceğmi de 30 ağustos için yürüyüş eğtmine almışlar. ama ayağı botun içinde berbat olduğu için izin aldı ayrıldı yürüyüş eğtimnden kuzum.:çok üzgünüm: arar mutlaka fırsatı olmamıştır.

geçmiş olsun aşkına mirumo çok zor yaa onlar için çok teşekkür ediyorum hepinize öpüyorum hepinizi

6.5 ay oldu sevdigimi doya doya koklayamadıgım ve siz okadar şanslısınızki sizinkiler kısa dönem yapıyorlar daha benım sevgilimin gelemsine 8.5 ay var sizinkiler daha yeni gitti ama sizinkiler bile benım sevgilimden önce gelicekelr siz kavuşacaksınız ve ben hala bekliyor olacagımsenağlamasenağlamasenağlama

6.5 ay oldu sevdigimi doya doya koklayamadıgım ve siz okadar şanslısınızki sizinkiler kısa dönem yapıyorlar daha benım sevgilimin gelemsine 8.5 ay var sizinkiler daha yeni gitti ama sizinkiler bile benım sevgilimden önce gelicekelr siz kavuşacaksınız ve ben hala bekliyor olacagımsenağlamasenağlamasenağlama

kıyamam canım sana...:çok üzgünüm: gerçekten düşününce uzun dönm çok zor canım.. Allah sabır versin.. tez kavuşun inşallah..

Back
X