canım müsait olursa elbette arar.. sıkma canını! kendini suçlama :teselli:
canım yaa arar merak etmee
ah ebdne azmı kahroluyodum
oturdum sinirimden ağlıyorum 1saattir gözüm telefonda....kahretsin ya nasıl duymam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım müsait olursa elbette arar.. sıkma canını! kendini suçlama :teselli:
canım yaa arar merak etmee
ah ebdne azmı kahroluyodum
ağlama canım yaa ne zmaan gitti askerin?
27 ağustosta...ya aramıyor aptalım ben nası duymam ya....sabahtan aramadı hiç aramaz diye telefona öğleden sonra bakıyordum...bugünde sabah aramış................of aptal ben aptal!!!!!!!!!!!!!!!!
yaa canım yapma böylee onlarında işleri oluyor arar merak etmeee
sıkma canını bu kadar
numarası varsa sen ara dicem ama daha yeni gitmişş
nerde acemiliği?
numara daha vermemişti....bilecikte acemiliği.....
nefret ediyorum kendimden nasıl duymam nasıl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya az önce aramış duymadım....of kendimi affetmiycem yine arar bugün değilmi?çok üzüldüm ya
yapma böylee:S
daha ço kduymayacağın zamnalar olacak
alışmalısın ebnce
ay canım ya aynı şeyi ben de yaşamıştımm insan ne kadar kötü oluyo dimi saçımı başımı yolasım gelmişti.bi keeresinde de arasın die bekliyodum meger sesi kapalıymış tlf bi baktım kaç kere aramışşş.ne üzülmüştüm anlatamammmm
ama sonra yine aramıştı mrk etme arar sengözlerimebaksanab
ankesörlüye heyecanla gidip sen açmıyınca hüzünle geri dönüyorum demşiti....
27 ağustosta...ya aramıyor aptalım ben nası duymam ya....sabahtan aramadı hiç aramaz diye telefona öğleden sonra bakıyordum...bugünde sabah aramış................of aptal ben aptal!!!!!!!!!!!!!!!!
hemen diilse bile akşama arıycak tekrar dert etme emin olll
canım benim üzülmemeye çalış. kendini yıpratma nolur! belki yine arar hem..
sana kızmıyodur cnm belki işin vardı o sıra arıycak akşam olsa bile bana güven ve duygunun da dedigi gibi buna kendini alıştır bana da bi kaç kere oldu seni anlıyorum gerçekten çok kızmştm kendime
nilaycım sen tunceli diyodun şimdi bilecik diyosun gidecekleri yer mi belli şimdiden