• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

27 ağustosta...ya aramıyor aptalım ben nası duymam ya....sabahtan aramadı hiç aramaz diye telefona öğleden sonra bakıyordum...bugünde sabah aramış................of aptal ben aptal!!!!!!!!!!!!!!!!

yaa canım yapma böylee onlarında işleri oluyor arar merak etmeee
sıkma canını bu kadar
numarası varsa sen ara dicem ama daha yeni gitmişş
nerde acemiliği?

ya az önce aramış duymadım....of kendimi affetmiycem yine arar bugün değilmi?çok üzüldüm ya

ay canım ya aynı şeyi ben de yaşamıştımm insan ne kadar kötü oluyo dimi saçımı başımı yolasım gelmişti.bi keeresinde de arasın die bekliyodum meger sesi kapalıymış tlf bi baktım kaç kere aramışşş.ne üzülmüştüm anlatamammmm
ama sonra yine aramıştı mrk etme arar sengözlerimebaksanab
ankesörlüye heyecanla gidip sen açmıyınca hüzünle geri dönüyorum demşiti....

:delphin::delphin:
yapma böylee:S
daha ço kduymayacağın zamnalar olacak
alışmalısın ebnce

ay canım ya aynı şeyi ben de yaşamıştımm insan ne kadar kötü oluyo dimi saçımı başımı yolasım gelmişti.bi keeresinde de arasın die bekliyodum meger sesi kapalıymış tlf bi baktım kaç kere aramışşş.ne üzülmüştüm anlatamammmm
ama sonra yine aramıştı mrk etme arar sengözlerimebaksanab
ankesörlüye heyecanla gidip sen açmıyınca hüzünle geri dönüyorum demşiti....

bende bunu düşündüğüm için üzülüyorum..kimbilir aklına neler gelmiştir orda ben açmayınca ya senağlamasenağlamasenağlama
bekliyorum gözüm tlfnda aramıyor ya....bugün aramazsa kendimi hiç affetmiycem......

hemen diilse bile akşama arıycak tekrar dert etme emin olll

canım benim üzülmemeye çalış. kendini yıpratma nolur! belki yine arar hem..

akşama kadar bu vicdan azabı beni yer bitirir......
içim çok kötü oldu ya...
ALLAHIM nasıl tarifsiz bişey bu ya.....askere gidene kadar canım nası yandı...gitti alışmak için yandı...askerde hala yanıyor.....
yaşamayan bilemez bunu.........

sana kızmıyodur cnm belki işin vardı o sıra arıycak akşam olsa bile bana güven ve duygunun da dedigi gibi buna kendini alıştır bana da bi kaç kere oldu seni anlıyorum gerçekten çok kızmştm kendime

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malesef kendini üzme diycem ama etki etmiycek
sen anlatınca eskiye döndüm o günü hatırladım

of be of benım sevgilimde ilk gittiginde çalışıyorum diye tel yasak diye teli dolabıma koymuştum iş çıkışımda arar diye ama o ben çalışırken aramıştı bende çok aglamıştım ozaman lanet etmiştim çalışıyorum diye.. ama aşkım sen üzülme ben biliyorum açamadıgını demişti sen üzülme diye aradım işte bak demişti..yıne ararım aşkım demişti.. çok anlayışlı bi sevgilim var çok seviyorum onu:asigim::asigim:Şeniz..

selamm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ya offfffff aşkımsız bi pazar günü daha ya o eğer burda olsaydı bu satte ben kesinlikle evde olmazdem ya offf zaman geç artık çok hızlı geçççççç

kızar geçen gün benim aşkımda aramış beni ben onun doğumgüü hediyesini kargoya vermeye gitmiştim ama teli evde unutmuşum yaa bi geldim aramış 2 kere çok üzüldüm sonra ben aradım onu ama ulaşamadım ama Allahtan 2 saat sonra falan o beni aradı konuştukk
üzülme canım ya mutlaka arar

Back
X