Sevdiğini özleyenler buyurun

ne guzel bunnar ya cokacimcoook

hoşgeldin cnmhihoyyythihoyyythihoyyyt seni gördügüme çok sevindim bizde seni çok özledim.. En büyük destekçileirmdendin sen:1hug:

biz aşkımla barıştıkhihoyyyt

NİL88AY TELEFONA YETİŞEMEDİM diye çok üzülmüş güzelim
benimkide 27sinde gitti aynı yani ben daha dün konuşabildim gittiği günden beri arıyor belki on oldu ama ben daha dün yetişebildim bende çok ağladım çok üzüldüm ama yinede dua ettim kuran okudum yasin okudum hepimiz için.... canım onların dualarımıza ihtiyacı var sende dua et kendini üzme bak ben telde gülüyorm oda gülüyo onu mutsuz etmemek için ölüyo olsam ağlamam hayatım allah kavuştursun seni beni ve herkesi:teselli:a.s.

ayy benım ıcın de okudun mu gamzee
ben senı tanımıyorum amaa kımsın sen ewlı mısın uzun donemm mı
evlısınız dımıı sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy benım ıcın de okudun mu gamzee
ben senı tanımıyorum amaa kımsın sen ewlı mısın uzun donemm mı
evlısınız dımıı sositososito

okudum tabi güzelim herkes için okudum hergece yatmadan mutlaka okurum ben hepimiz için dua ederim evliyim uzun dönem yapacak daha 6gün oldu gideli çok özledim ama dün telde konuştum terzihaneye vermişler içim çok rahatladı ıspartaya komando gitmişti yüreğim ağzımdaydı kaç gündür yine komando ama terzihanede.benim için mükemmel bi durum bu.çünkü büyük ihtimal dağa çıkmıcak terzi olduğu için.herkese kolaylık versin allah senin ne kadar oldu evlimisin

şafak - 138
aay cok ıyı tatlım alah rahatlık versın yahu terzı meslegı de varmıs ıyı olmus
benımkısı muhendıstı kısa donem gıttı doguda benımkü
ama orada da manga komutanı demısler
10 kısılık bı gruba bakıyomus cok sıkmıyorlarmıs sımdılık..
ben evlı dııılm cnm ,
bız evlılık kararı alamadık kararsız kaldık bosa beklemeyelım dedı k ayrıldık
aslına bakarsan ayrıyız ama sevıyz işte , arıcak beklıom karısık bnm durum kafamçokkarıştı

şafak 340senağlama Allahım çabuk kavuştur biziii:Saruboceq: Asker yolu bekleyen herkezi sağ salim cabucak kavuştur yarabbiimmmsenağlama:Saruboceq::asigim:

iyi canım allaha şükür et hem kısa dönemmiş ama şunu anlamadım seven adam bekler beklemek hiç bi zaman boş bişi değildir ben ce ... bekliyosun seviyosun çünkü boşa mı sence.geldiği vakit evlenemezseniz ve tamamen ayrılırız diye mi kararsızsın bence öyle bile olsa.yani dönünce evlenemeseniz bile boş değil bence sevdiğin için sevgi için yapılan hiçbişi boş değildir bence.sanki şimdi beklemiyomusun tatlım?yine bekliyosun bak burda şafak sayıyosun.ayrıldın ama yinede yapıyosun bunları.keşke hiç ayrılmasaydın güzelim neden ayrıldınız ki

walla napimmirumo uyku girmiyo gözüme be güzelim uyuyyamıyom ki o olamadan geldim işte somunda 6gibi yattım napimm sen ne yaptın kardeşim konuştun mu askerinle a.s.

kıyamam sanaa.. ama uyuman lazım, kendine iyi bakman lazım..
konuşamadım canım yaa. ararım demişti ama aramadı:çok üzgünüm:

sorma canım ewlenmemız nısan mısan yapmamız gerektıgını düşündük
sonra ben de ewlılıkten kaçan brıyım gerıldım o da öle sonra ayrıldık işte cok gerılıp tef gıbı patladık
ama sevıyoz işte odevam sonucta ben de beklıom napayım baskasını dusunemıyom severken deöle işte arar marar donunce de bakarız yurtdısı planları da vardı o da olmassa olabılırız işte.. garıp oldu bızım ama sonucta sevıyoz kaydirigubbakcemile ondan farketmıyo.. beklemekmıs beklememekmıs kaydirigubbakcemile2

Allah kavuştursun canım kendini yalnız hissedersen gel burda hep birlikte asker yolu bekliyoruz
üzülme

evt canım kimileri bitiriyo kimileri yeni başlıyo
bura aglama duvarı kimi zman- :))
içini dökmek isteyenleri bekleris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…