Sevdiğini özleyenler buyurun

asiciğim inşallah çabuk geçer canım ya
demekki bunlarıda yaşamak varmış

yavrum neyi kıskanıyor yaa
o da alcaktı hat zaten
resti çekti aniden almıyorum diye
bende almazsan alma dedimsırnaşık şey
ondan birşey için izin almam çok hoşuna gidiyor
her erkek gibi..
ama bunun içinde izin alınmaz yaw.

10 dk.dır tel açık
demek ki ne aradı ne mesaj attı
aramakla aramamak arasındayım
biraz daha beklicem karar veririm sonra:1ninca:
böyle saçma sapan işlerle uğraşmak çok canımı sıkıyor

nişan işi ne güzel ne heycanlı ben bilmiodum...ben de bununla ilgili bişey anlatıyım mı bayanlar??

nişan işi ne güzel ne heycanlı ben bilmiodum...ben de bununla ilgili bişey anlatıyım mı bayanlar??

anlat bacım içim açılsın biraz

ulen sen benden yana mısın hırhızdan yana mı:roflol:

sizin cevabınızı beklemeden anlatiim en iisi:1ninca:...şimdi benim sevgilim askere gtmeden...önce ailelerimz tanıştı...o arada benim kayınannemlen kayınbabamkaydirigubbakcemile3...bizimkilere şölee bişey söledi...nişan söz yapalım isteriz amaaskerliği bitmeden,işi olmadan uygun olmaz...filan dediler...neyse 4 ay için de de 3 kez filan ankaraya geldi sevgilim...bayramda filan da yanyanaydık
neyse...askere gideli 4 ay olcak...sevgilimin ailesi...hep ona...isterseniz nişan yapalım izne geldiğin de filan demişler..neyse biz istemiyoduk hiç aceleye gelmesin die...sonra dedik ki allah izin verirse haziran gibi nişan yapsak...kasım gibi de gelicek inşallah...gelince de biraz bekler iş güç ev mev..vsvs evleniriz...neyse benim ki ailesine söylemiş siz yapalım diodunuz ya yaza nişan yapalım hadi...bu seferde onlar demesinler mi...ama kızın ailesine başta ne dedik şimdi laftan dönmek olmaz...nasıl üzüldük....ama sonra kendimizi topladık...çünkü netcede bizim için uğraşıyolar yine....bizim iyiliğimiz için...ama sevgilim ailesine biraz soğuk davranmış onlar öyle dediler die...ailesi çok üzüldü çünkü ondan böyle soğukluk beklemiyolardı...neyse...konuştum annesiyle çok güzel davranıo halaa ama 1 haftadr beni hiç aramıyo önceden devamlı arardı...bende alınıyorum kendi kendime...

ay çok karışık oldu gbi ama umarım anlatabilmişimdir:kedi:

senden yanayım ama muhpir olarak:roflol::roflol:

eniştenin çıkarlarını gözetelim bu konuda haklı bence:roflol:

şaka ha dövcek şimdi beni:roflol:

asiiiiiiiiiiiiii kötükedihüso
bu arada sen benim listemde niye yoktun bakiyimkaydirigubbakcemile

tatlım senin ailende yazın nişan olmasına sıcak bakıyorsa
çünkü kız tarafına ait nişan
hazırsanız buna
bi kez daha konuşabilir sevgilin
onlarda sıcak bakıyor diye
ama olmuyorsa da hiç üzülmeyin,acele getirmeyin bencede
bak biz 4 senedir beraberiz
bziimki her sene gelelim mi gelelim mi diyordu
ben babamı bildiğim için
yok deidm askerlik bitmeden gelme
vermez çünkü biliyorum
acemi birliği bitince bile dedi
yapalım istersen nişanı
ben istemedim yine
çok şükür bitti askerlik
inş. bundan sonra herşey daha güzel olcak
sizin ailelerde tanışmış madem
hiç kasmayın benceopuyorumnanaktan

hee bende şaşırdım bebik ondan yani
kız direk evlencekmisiniz
dayanamıyon heee:roflol:

şekerciklerim sağolun...işte onlar da tamamen benim ailemi,bizi düşündüğü için bişey diyemiyor......bizi 5 aydan fazla nişanlı durdurmak istemiyorlar...yaza hazır oluruz aslında ama aceleye gelcek çok fena...davetiye mekan kıyafet...alyanslar...:):)bz istiyoruz ki hem herşeyde birlikte olalım yanyana karar verelim...hemde çok heycanlamıştık :)ben yavaş yavaş çeyizmi hazırlıyorum :)babam çok üzülüyo almıyo yemek takımımı filan :):)daha erken dio=)bende üst üste gelmesin diorumherşey birden alınmaya kalkınınca ağar olur gibi:)neticede beğendiğim şeyler pek bi pahalı:)hihoyyythihoyyyt

sende para biriktir canım
aç bankada bi hesap eline geçtikçe yatır
sevdiceğin gelincede
almaya başlarsn :jeyyar:

hee evlilik lafı vardı ağzında kaydirigubbakcemile
azgın hatun senii:roflol:
valla artık bende dayanamıyom
4 sene oldu yeter bayılazam:roflol:

şimdi çıkıyorum bişeyler yicem
gelirim inş. yine
sonrda benimkini bi ariyim bakim neymiş derdi:1closedeyes:
görüşrüz kızlaropuyorumnanaktan

[B kız anlamadım sen nişanı ne zman yapıon şimdiakannehir

almaz tabi masraflısın sen belliiiikaydirigubbakcemile3

şafak kaçbenneyaptımki[/B]

şafak345turkbayragi civarı:)350 den sonra saymamıştım hadi 5 gün indim senin için:):)zor oluyo 200 lerde mi saysam ne?kaydirigubbakcemile3
masrafımdan değil yaa bi tek kızıyım evde çeyiz lafı duymak istemiyo adam..annem dioki...kıyamıyo kızım onun için öle konuşuyo dio ama...ööle işte...çeyiz muhabbeti çok eğlenceli amazemuszemus

asiiim:1rolleyes:
zübeydecimmma.s

Öpüyorum sizi de opuyorumnanaktan

sarissamm
opuyorumnanaktan

bend acemilikten sonra sayarım dedim ama gene sayıyorum
daha 450:gitme:

anladım cnm benim çoğu alındı
ben aceleciyim azcıkın:tomato:
yavaş yavaş alırsın

çalışıyomusun?

evet guzucuk çalışıyorum...babamın yanındayım kendi iş yerimiz de...bende hoşuma giden şeyleri alıyorum işte...birikim de yapıyorum elimden geldiğince...ben ayrıntılara çok bağlıyım...onlarda zmanla olcak şeyler o yüzden ayrıntıları listeledim...yavaş yavaş alıyorum

kuzucum benim adım zübeyde...21 yaşındayım ocak 12 de 22 olucam inşallah..sen ya sen hadi bakalım sennn???:ecrin_bebek:

hoşgeldin canım

of kızlar ya ücretsiz konuşmalarım bitmiş
ne zaman bittiyse
ücretsiz diye kimbilir kaç saat konuştum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…