Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın kızlar
inanmıyorum dirim yaa
ALllha bencede belalrını versin
onlara insan muamelesi yapanlarında !!!!

aşkım yanıma geleli 5 hafta 2 gün oldu ama hala doyamadım sana:asigim:
Hala çıkaramadım 15 ayın hasretini yüreğimden...
Seni seviyorum :asigim:

kızllaaaarrrrrrr opuyorumnanaktan biliyorum çok oldu ben buraya uğramayalı ama ben geriiii döndüüüümm sonunda kimseeee yokmuuuuuuuuu

selam kızlarr...benimde eşim eğitimde 6 ay oldu nerdeyse.. ama kavuşmamıza nasipse 12 gün kaldı.. sositososito gerçekten cok zor ayrı kalmak.. içim yanıyo onsuzmafoldumben

Kızlar bıze cok dua edın tam kavustuk derken esım ılce gorevıne gıttı 13gun kaldı ama buralar cok karısık yuregımız agzımızda beklıyoruz

Allah razı olsun canım ya kudurdukca kuduruyo burdakıler sabaha kadar susmadılar askerıyenın lojmanlarını tasladılar hemen yakınımızda bızımkıne yaklasamadılar daha.ekmek getırmıyolar su getırmıyolar polıs lojmanı dıye en ufak bıseyde suyumuzu kesıyolar elektrıgmızı kesıyolar allah hepımızın yardımcısı olsun

Çok özledim ben kocamı , tosunumu, eşşeğimi, aslanımı , sıpaydimi, süpermenimi, her şeyimi senağlama
Daha ayrılalı 1 gün oldu ama sanki yıl gibi geldi bana , ne zor sensiz kalmak aşkım ne zor :gitme:
Sen bensiz , ben sensiz 2. gecemizi geçiricez bu gece .. Yatağa bile girmek istemiyorum sen yanımda yoksun çünkü ,bana sarılan yumoş kolların yok , içimi ısıtan nefesin yok, sen yoksun yanımda mafoldumben
Ağlamak... Şimdi tek yapabildiğim bu , kolum kanadım kırık ... Ne yapsam sensiz olmayınca tadı yok ...
Zaman çabuk geç nolur, bana torpil yap, sevdiceğime hiç ayrılmamacasına kavuşmayı nasip et bana...
Onun o sıcacık, şefkat dolu kollarında yaşama sevincimi bana tez zamanda geri ver ...
Onu delicesine özleyen şu yüreğime , sabır ver, huzur ver, onun sesini duyur bana , onu kısa zamanda kollarıma tekrar ver ...

inşaallah canım hepimiz aynı dilekteyiz Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…