bende aşkımı bitanemi özledim...bizimkisi bambaşka bilen var mı ayrı şehirlerde yaşamanın acısını.. 2 ayda 1 görüşmenin ne demek olduğunu.bilen var mı son görüşmeden sonra bir daha ne zaman göreceğini bilememenin acısını. aylardır görmedim bu hafta birlıkteydik ama bir daha ne zamn görürüm bilmiorum ayrı şehirlerde yaşamak ne zor araya km lerin girmesi. sevgilim bi tanem çok özledim seni bir daha ne zamn görecem senişimdiden çok özledim seni:'(
kızlarrr bence en kötüsü askerlik
çünkü askerliğin sağı solu belli diil
ben 6 ay hiççç yüzünü görmedim
istediğim zaman arayamadım yani bide böyle düşünün
en azından sizler cam.da görüyosunuz
Nunnu bosuna beterin beteri var dememisler...senin dedigin ne ki ben askimla ayri ülkede yasiyorum..sehirde degil Ülke
en son subatta görüsdük ve birdaha ne zaman görüsecegimiz bile belli degil...
belki ta temmuzda...TEMMUZ ne demek ya unutma beterin beteri var yani merak etme biliriz öyle ayri yerleder yasamasini
tabiki zor ayri olmak ama 2 ayda bir görüsebilsem sevinirdim kaydirigubbakcemile2
Hoş geldin aramıza gamzegazel
Bende bu topiğin eskilerindeyim uzun zamandır yoktum valla çok özledim herkesi....
Buğün çoook mutluyummm aşkımla hayal kurduk saatlerce mesajlaştık...
İnşallah her zaman böyle haberleşebiliriz....
Haberleşemesek bile iyi olduğunu bilmek herşeye değiyorbe bu kuzular...
Bu günlerde biter elbet....
ŞAFAK:111
kuzum
inş kavuşun
allah nasip etsin
ogünleri sende hoşgeldin tatlım nerelerdeydin nerde bizde o şans iyi walla ne güzel mesajlaşmışınız bizimki günde bi kez ararsa ne mutlu oda 1 dk cık insan bişide diyemiyoki sizin çoğu gitmiş azı kalmş benim şafak 446
ben çok özlüyorum kızlar nişanlımı geçmiyor sanki günler bu hafta yemin töreni var istanbula gidiyorum çok mutluyum o yüzden 1-2 gün de olsa hasret gidereceğiz hepimiz bir an önce kavuşuruz inşallah
Kızlar bende sözlümü yolladım 28.08.2008de Tokata.15 ay nasıl geçicek bilmiyorum.4günde deli oldum.Sabretmeye çalışıyorum.Günde 2 kere konuşabiliyoruz şimdilik.Telefonu duymamışım dün.Vicdan azabından ölücektim.Telefonunu ayırma yanından hiç dün gece çok üzüldüm merak ettim dedi içim paramparça oldu.Canım benim yaaaa.senağlama
ii sabahlar gamzecım, allah kabul etsın yasınlerını de,
ben senın şafagını bılmıyorum benımkını de evel gun hesapladım benımkını mannak nıcklı nılay takıp edıyor, senle de bır askere gıden bı arkadas varsa ondan sorabılırsın sen gelıcegı tarıhı bılıyor musun pekı ? ordan gerı sayalım
sanada patiska sağol canım gelceği günüde bilmiyom ki çok stresliyim ya sen nasılsın
kaydirigubbakcemile5
İyiyim gamzecim saol sen nasılsın ıyı olmaya calısıyorum ben ne yapayım,
adamlar orada asker bız burada yollarını gozleyıp dua edıyoruz, ne denır kı walla
hayatımızı normal surdurebılıyosak ne mutlu bıze aslında .. öyle degıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?