Sevdiğini özleyenler buyurun

Nunnu bosuna beterin beteri var dememisler...senin dedigin ne ki ben askimla ayri ülkede yasiyorum..sehirde degil Ülke
en son subatta görüsdük ve birdaha ne zaman görüsecegimiz bile belli degil...
belki ta temmuzda...TEMMUZ ne demek ya unutma beterin beteri var yani merak etme biliriz öyle ayri yerleder yasamasini
tabiki zor ayri olmak ama 2 ayda bir görüsebilsem sevinirdim kaydirigubbakcemile2

kızlarrr bence en kötüsü askerlik
çünkü askerliğin sağı solu belli diil
ben 6 ay hiççç yüzünü görmedim
istediğim zaman arayamadım yani bide böyle düşünün
en azından sizler cam.da görüyosunuz

evet duygucum cok haklısın buarada bütün arkadaslarımıza hayırlı ramazanlar
bide arkadaslar bi arkadas askerlik düşücek falan yazmış yok dimi öle bişii...:1shok:

piuuuuuuuuuuu, web camınızz vardrr msnınızz vardırrr
asker sıkıntınız yokturr, adam üşüdü mü ayagı mantar mı bagladı
sımdı ne yapıo derdınız yoktuurrr,
way bee kıyaslanan seye bak kaydirigubbakcemile2
kör kedı kendını cıger ambarında sanırmışşşş

amanin kıslar nettiniz yaw bi gerginlik bi gerginlk herkesinki kendine zordur kıyaslamayın birbirinizle üzmeyin birbirinizi.destek olalım canlarım.ben evliyim bide geceleri onun kokusunu alamıyorum uyuyamıyorum birhafta oldu gideli bir haftadır geceleri uyumuyorum ben.napalım kadermiş yaw.üzmeyin kendinizi.bakın ramazan girdi.bolbol dua edin kızlar ben hergece yasin okuyom hepimize.şafak az kalanlar duyun beni sizinkiler geldi diye bizi unutmayın dua edin bize olamı?herkesin ramazanı mübarek olsun.allah oruçları,dualaı kabul etsin canlarım.ben burdayım bana msj yazan yokmu?

Hoş geldin aramıza gamzegazel

Bende bu topiğin eskilerindeyim uzun zamandır yoktum valla çok özledim herkesi....
Buğün çoook mutluyummm aşkımla hayal kurduk saatlerce mesajlaştık...
İnşallah her zaman böyle haberleşebiliriz....
Haberleşemesek bile iyi olduğunu bilmek herşeye değiyorbe bu kuzular...
Bu günlerde biter elbet....

ŞAFAK:111

kuzum
inş kavuşun
allah nasip etsin
ogünleri sende hoşgeldin tatlım nerelerdeydin nerde bizde o şans iyi walla ne güzel mesajlaşmışınız bizimki günde bi kez ararsa ne mutlu oda 1 dk cık insan bişide diyemiyoki sizin çoğu gitmiş azı kalmş benim şafak 446

canım sen yine iyi durumdasın ya ben ne yapıyım daha 454 ((

bnm aşkımda günde 1- 2 kere arıyor şimdilikk ama en fazla 3 dakka konuştu.. oda daha telefonu acaar acmaz fazla konuşamıcaaam diyoooÇok üzgünüm çoook
oooooooooooofooooooooooofsenağlama

ben çok özlüyorum kızlar nişanlımı geçmiyor sanki günler bu hafta yemin töreni var istanbula gidiyorum çok mutluyum o yüzden 1-2 gün de olsa hasret gidereceğiz hepimiz bir an önce kavuşuruz inşallah

Kızlar bende sözlümü yolladım 28.08.2008de Tokata.15 ay nasıl geçicek bilmiyorum.4günde deli oldum.Sabretmeye çalışıyorum.Günde 2 kere konuşabiliyoruz şimdilik.Telefonu duymamışım dün.Vicdan azabından ölücektim.Telefonunu ayırma yanından hiç dün gece çok üzüldüm merak ettim dedi içim paramparça oldu.Canım benim yaaaa.senağlama

kızlar aslında ben şafağımı da bilmiyom ya askerlik tam olark kaç gün oluyo 27.08.2008de gitti şafak kaç bilen varmı ben askerlik 453 gün yapılıyo sanıyodum öyle değil galiba bilen varmı kaç gün kız DİDOSH noldu da sen yine iyisin diyon asıl siz benden iyisiniz ben evliyim onun kokusuyla uyumaya alıştım.onun kokusunu alamıyorum geceleri çok arıyorum onun içinde uyuyamıyom gitti gideli siz hiç olmazsa alışıksınız geceleri ayrı olmaya inan bana evli olunca daha ağır geliyo evli olmadığınız için size seviniyorum ben.buarada herkes için yasin okudum yine allah kabul etsin de askerlerimize kavuşalım iiiiiii sabahlar

ben çok özlüyorum kızlar nişanlımı geçmiyor sanki günler bu hafta yemin töreni var istanbula gidiyorum çok mutluyum o yüzden 1-2 gün de olsa hasret gidereceğiz hepimiz bir an önce kavuşuruz inşallah

inş canım iki gün hasret giderin yemin töreninde bende gitcem bizde iki gün hasret gidercez yani allah kavuştursun arkadaşım

ii sabahlar gamzecım, allah kabul etsın yasınlerını de,
ben senın şafagını bılmıyorum benımkını de evel gun hesapladım benımkını mannak nıcklı nılay takıp edıyor, senle de bır askere gıden bı arkadas varsa ondan sorabılırsın sen gelıcegı tarıhı bılıyor musun pekı ? ordan gerı sayalım

aramızda bi gün var gülüm aynısı banada oldu ilk gün arayamaz sanmıştım tel çaldı kesin görümcemdir dedim boşboş konuşcak şimdi diye açmadım teli kafa götürmüyo napim zaten daha ayrılalı bikaç saat olmuş hiç beklemiyodum ki onun aramasını açmadım sonra sadece o değil o 4 gün boyunca aradı ama ulaşamadı ya evde olmuyodum yada duymuyodum sinir oldum ya anlatamam 4 gün boyunca birbirimize ulaşamadık sonra aradı ulaştık ama sadece 30 saniyecik konuşabildik.ağladımağladım çok hemde ağladım günlerce ama sonra anladım ağlamak fayda etmiyo şimdi bol bol dua ediyom kuran okuyom askerlerimize allahım hepsininde kılına zarar getirmesin ya rabbim :mymeka:

sanada patiska sağol canım gelceği günüde bilmiyom ki çok stresliyim ya sen nasılsın
kaydirigubbakcemile5

sanada patiska sağol canım gelceği günüde bilmiyom ki çok stresliyim ya sen nasılsın
kaydirigubbakcemile5

İyiyim gamzecim saol sen nasılsın ıyı olmaya calısıyorum ben ne yapayım,
adamlar orada asker bız burada yollarını gozleyıp dua edıyoruz, ne denır kı walla
hayatımızı normal surdurebılıyosak ne mutlu bıze aslında .. öyle degıl mı

walla onunla birlikte bende askerlk yapıyom sanki.benimki hiç normal değil yani
uyuyunca sanki bi komutan asker kalk diye bağırcak gibi me geliyo.uykum geldi ya hiç uyumadım ki dahamirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…