canım çıksın çarşıya kafa dağıtsın biras rahat ettsin sorada senle de ii geçinir stresli olmaz![]()
valla bilemiyorum bende niye böyle oldum başlarda iyiydim ama sona yaklaştıkça ne bileyim geriliyorum özledim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çıksın çarşıya kafa dağıtsın biras rahat ettsin sorada senle de ii geçinir stresli olmaz![]()

ben varım cano yetermi=)
tucemde gelsinn=)
kıs snn kardesin izinde artık özlemezsnp
yaaa benim aşkım jandarma ve şuan karların altında geçiriyor gecesini ve nekadar kalacakları belli değil. köyde olay olmuş komşular şu mübarek bayramda birbirlerini öldürmüş(( şimdi devriye bekliyolar köyde soğukta karda aklım onda yaaa ben burda sıcak yerde dururken o soğukta duruyo:çok üzgünüm:senağlama
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun burunları bile kanamadan yuvalarına dönsünler inşallah:Saruboceq:
tokatın bi köyünde karakolda jandarma şöför olarak yapıyo.amin canım senin askerine ve şuanda öyle durumda olanların hepsinee allah yardımm etsin çok zorr
snnki nerdeydi?
Canım seninkide mi 88/1.. Kıyamam ya allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:
tokatın bi köyünde karakolda jandarma şöför olarak yapıyo.
evet 88/1 oluyo galiba.
amiiiin:Saruboceq:
az kaldııı azz :)
snnde az kalmışş tommy
askerlikte bitiyorr
aşkımı çok özledm zatenn pff
az kaldııı azz :)
snnde az kalmışş tommy
askerlikte bitiyorr
aşkımı çok özledm zatenn pff