• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

canım benım sevgilim teslim oldu o gün arayamadı tabiki birgün sonra ki gece aradı
efendım aşkım dedim
ve ben senı çok özledim diye cvp verdi alıyordu bunu söylerken:(aklıma geldikçe hala içim acıyor ama ben onunla konuşurken aglamadım!benım aşkım asker oldu vatanı benı koruyor ben aglamıcam aşlkım sende aglama dedim birden guldu haklısın aşkım dedi sen güçlü olki denizcim oda güçlü olsun çünkü aklı gönlu yüreği hep sende oluyor bak sonradan geldiin halde aynı şafaklarımız:) sen şükret bizim gibi 10ay geride bırakmadın:)biticek allahın izniyle buda biticek..

evet cnm çok doğru söylüyosun,ama varya benmki çok geniştir.giderken bile bi damla gözyaşı akmadı.yapı meselesi cnm.ayrıldığımız gün ben ağladım o karşıma geçti komiklik yaptı bilyomosun,teselli etti üzülme dedi gelir gelmez alcam seni ,sabretdelim dedi offf fffff.biliyorumki aklı hep bende şimdi,alışıcaz cnm ilk günlerimiz zor geçicek böleee

nurcum en çok zoruma ne gitti ama biliyomusun gidemedim yolcu etmeye.herkes ordaymış arkadaşları akrabaları aklıma gelebilecek herkes.bi tek ben yoktum aslında ben olmalıydım o binerken arkasından bakmalıydımki inanayım gittine.şimdi inanamyrm hala.gidemedim cok geç olmuştu ve evden çıkamadım.hala içim acıyo bu duruma.otobüsün içinde el sallarken gözleri hep beni aradı biliyrmsenağlama

olsun canım böyle hatırlaman daha güzel olsun ozaman belki için daha çok yanıcakyı her işte bi hayır vardır derler ben gittim geçirmeye hatta atladım arabaya yarı şehre kadar birlikte gittik ben indim sonra yıne geri döndüm sarıldık koklaştık ama emin ol çok zordu.. benımkide hiç aglamaz ama onu o halde duydum ömrümden ömür gitti inan çok zor..

olsun canım böyle hatırlaman daha güzel olsun ozaman belki için daha çok yanıcakyı her işte bi hayır vardır derler ben gittim geçirmeye hatta atladım arabaya yarı şehre kadar birlikte gittik ben indim sonra yıne geri döndüm sarıldık koklaştık ama emin ol çok zordu.. benımkide hiç aglamaz ama onu o halde duydum ömrümden ömür gitti inan çok zor..

tahmin edebiliyrm cnm ömrün boyunca unutamazsın o sesi sen.kıyamazki insan dayanamzki.ALLAH daha büyük acılar yaşatmasın cnm,5ay sonra kollarımızda olcaklar inşallah.evet yolcu etmeye gitsem daha köttü olurdum bu kesin.her işte bir hayır vardır cnm.siz döner dönmez evlilik düşünüyomusunuz?

tahmin edebiliyrm cnm ömrün boyunca unutamazsın o sesi sen.kıyamazki insan dayanamzki.ALLAH daha büyük acılar yaşatmasın cnm,5ay sonra kollarımızda olcaklar inşallah.evet yolcu etmeye gitsem daha köttü olurdum bu kesin.her işte bir hayır vardır cnm.siz döner dönmez evlilik düşünüyomusunuz?

benım hiç konuşmaz o knuları zaten benım daha okulum var:(bu yıl başladı daha sınıfata felan kalmassam o geldikten sonra 1 yılım daha olucak.. ama hiç konuşmaz böyle şeyleri sadece olucak der yanı bana ümivermes istemıyo yanı diyoki şimdi ben sana şu ,zamanda olucak derim diyo olmaz ikimizde üzülürüz sonra diyo sadeece olcak zamanı gelince dio..bende pek istemıyorum zzaten hemen bilmiyorum korkuyorum biraz sanırım evlilikten:(

sLm kızLar ...Nabersiniz bakaLım...Herkesin geçmiş bayramı kutLu oLsun...
Yeni asker gönderenLerede hayırLı tesKerELer....

slm kızlarr
şafak:31 hataya selamlarrrrrrrrr

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz hepinizi Allah kavuştursunn:Saruboceq:

ayy ne güzel ya bizimde torunlarımız gelioo:dance:
4 ay önce bizde torunduk ama şimdi dede olduk:sm_cool:
kızlar benim askerimi ilk gittiğinde baklavalarla karşılamıştı 321.dönem askerler.. şimdi bizimkilerde yeni gelenleri baklavalarla çerezlerle karşılamışlar ne güzel ya....:1hug:

benım hiç konuşmaz o knuları zaten benım daha okulum var:(bu yıl başladı daha sınıfata felan kalmassam o geldikten sonra 1 yılım daha olucak.. ama hiç konuşmaz böyle şeyleri sadece olucak der yanı bana ümivermes istemıyo yanı diyoki şimdi ben sana şu ,zamanda olucak derim diyo olmaz ikimizde üzülürüz sonra diyo sadeece olcak zamanı gelince dio..bende pek istemıyorum zzaten hemen bilmiyorum korkuyorum biraz sanırım evlilikten:(

anlıyrm cnm.tabi bizim okul bitti.onunda yaşı baya bi geçti,eşek kadar oldu,bizim düşünmemiz gayet normal.ama sizinkine var gibi görünüyo.neden korkuyosunki cnm evlilkten?

aynı duyguları hissedenlerin burada bunları paylaşması az da olsa özlemimizi dindiriyor bence,böyle güzel bir topiği açtınız için teşekkür ederim,ben de artık bu topicteyim,birlikte şafak sayabiliriz a.s.

Back
X