Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm onun iyi geceler msjı olmadan uyuyamazken şimdi ne günlere kaldık:bbo:
hayat işte bazen sınıyo böyle:sm_confused:

benim nişanlımda dün akşam gitti
Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun kızlar...
Şafağı beraber sayarız artık, tertip sayılırız öyle değil mi :)

tabi beraber sayıcaz cnm,insanın yalnız olmadığını hissetmesi çok güzel...burdaki herkesi cok seviyrm...

cnm onun iyi geceler msjı olmadan uyuyamazken şimdi ne günlere kaldık:bbo:
hayat işte bazen sınıyo böyle:sm_confused:

ya ciciş hala aramadı,telin başında bekliyrm inanırmısınsenağlamane zaman arıycak sesini çok özledim,merak ediyrm bi duysam rahatlıycamsenağlama

biz de konuşamadık iki gündür yaw bi de azcık kırdım onu aklım kaldı
bugün inş arar ikisi de :Saruboceq:

şafak 32 az kaldı
Yeni gelen arkadaşlara Allah tez vakitte kavuştursun diyorum dualarınız eksik etmeyin
başlarda zor oluyo ama alışınca geçiyo ama ben başlarda çok iyiydim sonlara doğru cozuttum biraz

amin cnm amin...çok zormuş gerçekten cicişim,aramak istiyosun sesini duymak istiyosun merak ediyosun AMA HİÇBİRŞEY YAPAMIYOSUNsenağlamasenağlama

kalp kalbe karşıdır cnm bazen tam düşünürken arıyo
belki de her an düşündügüm için olabilir :asigim::asigim:

ya ciciş hala aramadı,telin başında bekliyrm inanırmısınsenağlamane zaman arıycak sesini çok özledim,merak ediyrm bi duysam rahatlıycamsenağlama

inan bende öyleyim, telefon her çaldığında o arayacak sanıyorum
öğlen aradı ama bitaneceğim kısacık konuştuk ama çok şükür duydum sesini :)
kaydirigubbakcemile3

oo aramıza bii sürü arkadaş katılmış hepiniz hoşgeldiniz denizcim yaa sabır wallaaa inan ki gelince o günleri bile özlüyosunn bende aşkımı özledim gitti adıyamana çalışmayaa of yaa aslında biz hiç kawuşamaycazz yaaa(((

bende sevgilimi cookkk özledimm..7 ay sonra istanbula geldigimde görüsücez ins. ama cok zor oluyo o orda ben burda.. agostosta 1 ay boyunca istanbuldaydim ama zaman su gibi akip gecti seneye agostosta sözümüz var kismetse:asigim: bu arada sevdigi askerde olanlara sabirlar diliyorum tez zamanda kavusursunuz ins. hepiniz sevdiklerinize kizlara.s. tabi benimde artik su okulum bitsede temelli istanbula dönebilsem ailemle

cnm ya üzülme kavuşursunuz eminimki bişeyleri hızlandırmak için gitti oralara...ama neden adıyaman?orda ne iş yapcakki?

şimdi ihaleyi nerde alırlarsa oraya gidio canımm arar kıss merak etmee walla bak biz çok nadir konuşuyoduk doğuda old için şükretmen lazım çünkü bazen 1 hafta oluyo aramıyodu

benımde sevgılım asker ama onun yerıne ben yapıyorum sankı annem komutan kardesım cavus ablaları ınzıbat safak karanlık:)))))))))))))))))))))))))):sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…