• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

aaah ah bizim de 100'leri sayacağımız günler gelse bianönce..daha 400'lerdeyiz(!!!) senağlama
kızlar şu yemin töreni sonrası izinleri oluyo mu gün olarak bi bilginiz var mı?
yoksa o gün için bikaç saatlik mi görüşebiliyoruz?
zaten cuma gününe denk geliyo istanbula gelebilse süper olurduuu hihoyyyt

dağıtım izni oluyor genelde 7gün...

aa senin de uzun dönem herhalde? ben de umutsuzluğa düşmüştüm herkes kısa dönemde karalar bağlıyo ben ne yapayım diye..sonunda halimden biraz anlayacak birini buldum demek kaydirigubbakcemile3
sizin de daha acemi birliği mi,bizim 128gün sürecekmiş de..hiç de anlamam bu işlerden :uhm:

nebileyim doğuda daha zor şartlar,bişey olmasa bile psikolojik olarak daha kötü oluyolardır diye ilk günlern şokuyla olan bi saçmalık dedik ya :1closedeyes:ben ifade ediyorum da anlamak isteyen anlıyo tabiki

İfade edemediğini sende yazmışsın canım.Neyse biz anladık seni ama askeri doğuda olan bu cümleyi direk ters anlar.Az öncede olduğu gibi.Nerde senin askerin?Ne zaman gitti?

yeni işte evet bütün saçmalamalarım ordan çıkıyo zaten sırnaşık şey
daha 5.gün..senağlama
kütahyaya gitti,saatlerce uğraşıyorum nasıl hiç düşmez anlamadım..
onun da kartında kontür yokmuş milletten arıyo 1dk konuşuyoruz..hepten fenayım anlayacağınız senağlama sizin acemi birliği değil heralde mesaj falan olduğuna göre

:uhm:

Acemiliği atlattık çok şükür.Benimki 1ay yaptı acemiliği.Sadece o arıyordu fırsat buldukça.Bide ordaki bazı ankesörlü telefonlar(özellikle acemilikte)çağırmalı olmuyor.Yani dıştan arayana kapalı oluyor.Düşsede çağırmıyorlar.Bizzat kendim denedim.Telefonunu ayırma yanından.Acemilikte biz hergün konuştuk ama ya 1dk ya 4dk.Adı üstünde acemilik:1rolleyes:

ben de onu anladım,ilk mesajda bi yalnız kalma telaşıyla saçmaladım özür dilerim dedim zaten yerimseniben a.s. bugün konuşabildiğimiz için biraz daha iyiyim çok şükür.
benimki çavuşluk eğitimi mi ne alıyormuş oyüzden acemi birlik 128 gün sürüyormuş,şimdi 1aya yakın bi zaman sonra yemin töreni olacak ozamanki haftasonu izinli sayılıyorlar mı yani?şuanda hiçbi izin yok da içim çıktı senağlamaevet ankesörlü telefon var ve asla düşmüyo!onun da yanında o telefonların kartından yok,daha doğrusu kontürü yokmuş kartın.arkadaşlarından rica ediyo elin adamının kartından da 1dk anca konuşuyoruz tabiki senağlama ozaman ben bu 128gün hapı yutmuşum demektir..

ben de onu anladım,ilk mesajda bi yalnız kalma telaşıyla saçmaladım özür dilerim dedim zaten yerimseniben a.s. bugün konuşabildiğimiz için biraz daha iyiyim çok şükür.
benimki çavuşluk eğitimi mi ne alıyormuş oyüzden acemi birlik 128 gün sürüyormuş,şimdi 1aya yakın bi zaman sonra yemin töreni olacak ozamanki haftasonu izinli sayılıyorlar mı yani?şuanda hiçbi izin yok da içim çıktı senağlamaevet ankesörlü telefon var ve asla düşmüyo!onun da yanında o telefonların kartından yok,daha doğrusu kontürü yokmuş kartın.arkadaşlarından rica ediyo elin adamının kartından da 1dk anca konuşuyoruz tabiki senağlama ozaman ben bu 128gün hapı yutmuşum demektir..

Kantinden tedarik eder.Olmazsa sorarsın nasıl kart diye sen al 250lik 2 3tane yolla APS ile.Benimki giderken 5tane 250lik aldı yanına.Ankesörlü telefondan msj atılabiliyor.Benimki uğrşmazda 2.oldu bu ama hoş oluyor cvp atamasanda.Benimki acemiliği 28gün yaptı.Dağıtıma geldi 7gün.Ozaman seninkinin izni şöyle olur ailesi yada soyadı tutan biri giderse törene.Haftasonu için alabilir kalcağı otelin adını falan verir.Benimki direk dağıtıma geldiğinden buna gerek kalmamıştı...

Son düzenleyen: Moderatör:
aa senin de uzun dönem herhalde? ben de umutsuzluğa düşmüştüm herkes kısa dönemde karalar bağlıyo ben ne yapayım diye..sonunda halimden biraz anlayacak birini buldum demek kaydirigubbakcemile3
sizin de daha acemi birliği mi,bizim 128gün sürecekmiş de..hiç de anlamam bu işlerden :uhm:

nebileyim doğuda daha zor şartlar,bişey olmasa bile psikolojik olarak daha kötü oluyolardır diye ilk günlern şokuyla olan bi saçmalık dedik ya :1closedeyes:ben ifade ediyorum da anlamak isteyen anlıyo tabiki

şartlar ne kadar zor olursa olsun
kimse sevgilisinin,nişanlısının yada kocasının striptiz yapan birini
izlemesini istemez di mi?

bunu söyleyen birine de haliyle tepki gösterir,benim gibi..
doğu-batıyla alakası yok bunun..

neyse biz burda benimkine olmasında kime ne olursa olsun havasında olmadık hiç
herkes destek olmaya çalışıyor birbrine

seni de buna davet edelim
asker yolu beklemek kolay değil
stresli sıkıntılı oluyoruz her lafı kaldıramayabilirizyerimseniben

soruna gelince

benimkinin acemi birliği 75 gün sürdü
uzun dönem yapıyo

8 günde dağıtım izni kullandı.

kızlar bu arada manisaya selamlar :)
45.gif

olmuyormuş zaten öle aptal şeyler.. gerçi biri oluyo biri olmuyo diyo ama..:uhm:
neyse o konuda ne deseniz haklısınız zaten oyüzden bişey demiyorum ben de.a.s.

yahu herşey tamam da niye herkesin öyle en fazla 2,5 ay iken benimki 128gün oluyo ya
zaten daha ilk günlerin stresini atamadım,bi de bugün öyle dedi hepten çöktüm!
neyse ki yemin töreni sonrası çarşı izinleri başlıyormuş en azından internete girebilirse konuşuruz.

canım kartlar 15gün sonra gelecekmiş,yani kantinde de yok sanırım.nekadar terslik varsa bize denk gelmiş maşallahsenağlama

evet havacı..

olmuyormuş zaten öle aptal şeyler.. gerçi biri oluyo biri olmuyo diyo ama..:uhm:
neyse o konuda ne deseniz haklısınız zaten oyüzden bişey demiyorum ben de.a.s.

yahu herşey tamam da niye herkesin öyle en fazla 2,5 ay iken benimki 128gün oluyo ya
zaten daha ilk günlerin stresini atamadım,bi de bugün öyle dedi hepten çöktüm!
neyse ki yemin töreni sonrası çarşı izinleri başlıyormuş en azından internete girebilirse konuşuruz.

canım kartlar 15gün sonra gelecekmiş,yani kantinde de yok sanırım.nekadar terslik varsa bize denk gelmiş maşallahsenağlama

evet havacı..

Acemi birlikleri yerinden yerine değişiyor malesef.Dediğim gibi kart alıp yolla sen ona 2-3günde gider APS ile.Yoksa kantine gelicek diye beklersen yandın.Acemilikte çekirge gibi saldırıyorlar ne olsa.Özellikle kartlara:1rolleyes:

arkadasımın sevgilisi kütahyada havacı acemiliğini 28 gün yaptı

şimdi ustada eskiehirde havacı

seninki çavuş ondan olabilir

yada 28 dedi sen mi 128 anladın naniknanik

Bir önceki msjı yolladığım saate bakın 01:01 Acaba beni düşünüyormudur yoksa uyuyormudur?Böyle saat aynı olunca sevdiğin düşünüyor derler ya:1rolleyes:Nerden geldiyse aklıma bu da:uhm:

arkadasımın sevgilisi kütahyada havacı acemiliğini 28 gün yaptı

şimdi ustada eskiehirde havacı

seninki çavuş ondan olabilir

yada 28 dedi sen mi 128 anladın naniknanik

keşke öyle olsa yaa kaydirigubbakcemile3
ama evet normal eğitim alanlarla çavuş olanlarınki aynı olmuyormuş,oyüzden daha fazla oldu senağlama

offf çok içime oturdu bugün senağlama açık adresi daha bilmiyorum inş yarın arar da senin dediğin gibi kart yollarım ben de,yoksa böyle bunalıma giricem

Bir önceki msjı yolladığım saate bakın 01:01 Acaba beni düşünüyormudur yoksa uyuyormudur?Böyle saat aynı olunca sevdiğin düşünüyor derler ya:1rolleyes:Nerden geldiyse aklıma bu da:uhm:

hee bende öle yakalıyorum sevindirik oluyorum
aşkım diyo saçmalama ya yakalayamadığın zamanlar
seni düşünmediğimi mi düşünüyorsunsırnaşık şey

00:00 yakalayıncada bütün gün seni düşünmüş derler:asigim:
bugun 22:22 yakaladımsırnaşık şey

allah seni napmasın esra:)
bunlar hem çavuş çıkışlı hemde havacı oluoo:D

aman çok karışık bu o zaman sırnaşık şey

canım kartlar 15gün sonra gelecekmiş,yani kantinde de yok sanırım.nekadar terslik varsa bize denk gelmiş maşallah

cnm benmki de giderken tlf kartı almamış yanına ordan alırım diye
içerde kantinde de kalmamıştı dışarı da çıkamıyodu beni sinir etmişti
çok kızmıştım neden kart almadı da beni mrkta bıraktı diye:oklava:

ben aramaya çalıştım acemilikte kocaman bi binadalardı ilk günler zaten noyu düşürmek çok zor
ara ara hep meşgul çalıyodu hatta bozuk mu diye düşünmeye başlamştımfisfisfis
bi kere düşürdüm o tlf gelene kadar kaç dk geçmişti yani:ecrin_bebek:

Back
X