• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

evet şanslıyım ama insan şu durumda yakın yada uzak diye idrak edemiyor yakınlığına sevinemiyorsun bile... bi gerçek var ki gitti...:(
bence askerlik dönemi boyunca bir kez bile olsa, gidebilirsen süpriz yapıp git derim...uzak da olsa gidecektim ben, gözlerindeki o süprizin mutluluğu herşeye değer bence :)
:sm_cool:

valla cnm bende severim öle süpriz yapmayı falan ama benmki çok pinpiriklidir açıkcası.sürprize sevineceğini geçtim öle bişey yapsam sevinmekten önce bi beni ayak üstü azarlar nasıl geldin,nasıl gitceksin,tahmin edemyceğin kadar kıskançtır.buradayken bile dışarıya çıkmama izin vermeyen insan öle bişey yapsam kıyameti koparır heralde:1no2:ama erkek kardeşiyle yapabilirim bu süprizi sanırım ama oda zor görünüyo çünkü aileme ne diycem bilmiyorum???CADIARZU

yok canım fazla bişey yapmana gerek yok eskiden nasılsa ölee dewam et yeterr

cnm yaa dur bakalım tek düzelsinde.pek zannetmiyorum ama.şu söze çok inanırım:HAYALLERİNİ BEKLENTİLERİNLE KURMA UMUTLARINIDA YİTİRİRSİN...düzelmesini bekliyorum ama pek umudumda yok açıkcası.bi insan 7sinde ne ise 70indede odur valla:delphin:

aynı durum ve aynı dualar bende de var. sanırım sen benim bu forumdaki benzerimsin. sen de onun eskisi gibi sıcak olmasını özlüyorsan, sizinde ilişkiniz epey yıllanmış sanırım. CADIARZU

cnm ya aslında yıllanmış sayılmayız 3yıllık bir ilişki.benmki hep böleydi.yani yapı meselesi,çok geniştir,rahattır,romantiklik desen sıfırın altında,birazda duygusuzdur ama kızlar dediki birazcıkta olsa hasretten falan yumuşar,kıymet bilir.işte bende bir umut bekliyorum:çok üzgünüm:

çookkk zordur denizcimmmm çokkkk ben 7 ay boyunca hiç yüzünü görmedim bile çünkü çarşı izinleride yoktu:( artık ben görmeyi bıraktım diyordumki artık çıksada bi hava alsa çocuk diyordum düşünsene 7a boyunca sne evin içinde kaldıgını mesela insan kafayı yer.. ama allah sabır verd. bak 5 ayımız kaldı çok şükür:)hala inanamıyorum bazen ona yazıdıgım ve gönderemedim bi mektup geçti elime daha 11 ayı varmış ozaman ne kadar çok bi zamanış yaaa allahıma şükürler olsun geçti kaldı 5 ay:)

Denizcimm öle düşünme bu askerlik erkekler için bi dönüm noktası değişmeyen yok hiçç ama seninki tabi 5 ay kısa bi dönemm belki uzun olsa buraları seni daha çok özlerdii

çookkk zordur denizcimmmm çokkkk ben 7 ay boyunca hiç yüzünü görmedim bile çünkü çarşı izinleride yoktu:( artık ben görmeyi bıraktım diyordumki artık çıksada bi hava alsa çocuk diyordum düşünsene 7a boyunca sne evin içinde kaldıgını mesela insan kafayı yer.. ama allah sabır verd. bak 5 ayımız kaldı çok şükür:)hala inanamıyorum bazen ona yazıdıgım ve gönderemedim bi mektup geçti elime daha 11 ayı varmış ozaman ne kadar çok bi zamanış yaaa allahıma şükürler olsun geçti kaldı 5 ay:)

çok şükür cnm.işte ben aslında çok şanslıyımki sadece 5ay beklycem.siz nası dayanıyosunuz cnm yaaa ALLAH gücünü veriyo tabi.cnm düşünüyorumda daha dün gibi gittiği gün.ama 4.gündeyim.nasıl bitcek diye kara kara düşünüyosun ama inan geçiyo,hemde çok hızlı geçiyo.yıpranıyosun,üzülüyosun hiç birşey tat vermiyo ama geçiyo işte...ALLAH en başta uzun dnm bekleyenlere sonra bizlere sabırlar versin.hepimiz sevdiğimize hasret yaşıyrz kısa da olsa uzun da olsa...

Denizcimm öle düşünme bu askerlik erkekler için bi dönüm noktası değişmeyen yok hiçç ama seninki tabi 5 ay kısa bi dönemm belki uzun olsa buraları seni daha çok özlerdii

aslında zorlancağından eminim özliyceğindende çünkü biz 3yıl hiç ayrılık yaşamadık yazmıştım.günde en az 5kez sesimizi duymadan yapamzdık.ama değişeceğinden emin değilim işte.benmki pek değişiiktir cnm ne yaptığını ne düşündüğünü nasıl davrancağını hiç kimse kestiremez varyaaa.terminaldeki halini anlatıyolarda annesini bile sanki arkadaşı gibi öpmüş geçmiş,sonra kardeşi kendi eleriyle teslim etti askeriyeye onunla bile vedalaşmamış,sarılmamış bile.ben giriyorum demiş girmiş içeri.bi tek benle vedaşalması biraz duyguluydu,eli titriyodu ama hiç ağlamadı yaaa,ben karşısında zırladım bi sürü adamın gıkı çıkmadı gerçekten çok soğukkanlı ve rahat biri,ben böylesini hayatımda ilk defa gördüm yaniii-tatlicadiarzu-

seninkide baya soğuk kanlı walla ebn yolcu etmeye gittim terminalee sarıldık ağladım birbirimizee annesine sarılıncada ağladı mesela benimki çok düşkün değildir aileseine o ağladıys aherkes ağlar yaa

seninkide baya soğuk kanlı walla ebn yolcu etmeye gittim terminalee sarıldık ağladım birbirimizee annesine sarılıncada ağladı mesela benimki çok düşkün değildir aileseine o ağladıys aherkes ağlar yaa

yok cnm yok bi damla göz yaşı akmadı valla.ama içini bilemeyiz işte belki içten içe üzülüyodur ama yok zannetmiyorum.bana hep derki hayata karşı böle olcaksın,güçlü dimdik,hiç biişeye kafanı takmıycaksın,geniş olcaksın.benimde hep kendi gibi olmamı ister ama 3yıldır başaramadı bunu.ben asla olamamki öyle.bide derki haytta tek hassasiyetin ben olayım benmde sensin çünkü der.ama onuda yeri geldiğinde dizginleyebileceksin der.

benim canımda izne geldi bayramda.. yanındayken bile özledim onu.. o kadar alışmışım ki özlemeye :))
ilk iznimizi kullandık.. 5 ayı bitirdik.. güçle... sevgiyle.. aşkla... özlemle... bugün yine hasretinle başbaşayım... yeniden..
olsun be aşkım.. hasretinde güzel...
seninle herşey güzel..

cnm ya aslında yıllanmış sayılmayız 3yıllık bir ilişki.benmki hep böleydi.yani yapı meselesi,çok geniştir,rahattır,romantiklik desen sıfırın altında,birazda duygusuzdur ama kızlar dediki birazcıkta olsa hasretten falan yumuşar,kıymet bilir.işte bende bir umut bekliyorum:çok üzgünüm:

yok, yine yıllanmışsınız. benim ki de 6 yıl oldu. ve aynı senin erkek arkadaşın gibi. sert, kuralcı ne nevaledir benimki. yani senin dileklerinin aynısı benim için de geçerli. ben bu askerlikten çok şeyle umdum ama sonucu merakla bekliyorum. cumartesi gitti ve sadece o gece aradı. yani benim sevgilim değil kısa dönem, 5 yılda askerlik yapsa değişmeyecek sanırım.:çok üzgünüm:

ama inşallah kızların dediği çıkar.

Son düzenleme:
yok, yine yıllanmışsınız. benim ki de 5 yıl oldu. ve aynı senin erkek arkadaşın gibi. sert, kuralcı ne nevaledir benimki. yani senin dileklerinin aynısı benim için de geçerli. ben bu askerlikten çok şeyle umdum ama sonucu merakla bekliyorum. cumartesi gitti ve sadece o gece aradı. yani benim sevgilim değil kısa dönem, 5 yılda askerlik yapsa değişmeyecek sanırım.:çok üzgünüm:

ama inşallah kızların dediği çıkar.

cnm takma kafana yaa arar eminim.benm aşkım aradığında söylüyo sürekli eğitim veriliyomuş,fırsat bulamıyolarmış bide tel sırası çok oluyomuş eminim seninkide öyle bişeydir.biliyorum çok üzgünsün şuan ama sesini duyunca hepsi geçiyo,en kısa zamanda arar merak etme.duamızı tekrar yapalım inşallah bizim onları özlediğimizin 10katı özlerler bizi,düşünürler,kıymetimizi anlarlar.onlarsızlık nasılsa bizsizliğin ne demek olduğunu orada öğrenirler inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:

deniz nasılsın canım.okuduklarımdan anladığım kadarıyla askeri uğurlamışız....hayırlısıyla gitti sağ salim döner gelir inşallah.sen msn dede yoksun hayırdır

kızlar ben 5 ayda hiç değişiceklerini düşünmüyorum,biz 6 yıldır birlikteyz benm nişanlımda çok duygusaldır,havalanında vedalaşırken ikimzde birbirimize sarılıp ağladık,seni çok seviyorum dedi bende seni çok seviyorum dedim,ellerimiz zor ayrıldı,o an hiç aklımdan çıkmıyor,k.pederim sarıldı bana teselli etti beni :( kameraya çektim onu sonra havaalanında bekleme salonuna bizi almıyolar çünkü o arada çektim,her akşam seyrediyorum,bugün konuştuk piyade topçu olmuş .

deniz nasılsın canım.okuduklarımdan anladığım kadarıyla askeri uğurlamışız....hayırlısıyla gitti sağ salim döner gelir inşallah.sen msn dede yoksun hayırdır

ablcm ben hergün msndeyim demkki denk gelmyrz,menekşe ablayla konbuşuyoruz sürekli ama seni merak ediyodum,nasılsın ne var ne yok?

kızlar ben 5 ayda hiç değişiceklerini düşünmüyorum,biz 6 yıldır birlikteyz benm nişanlımda çok duygusaldır,havalanında vedalaşırken ikimzde birbirimize sarılıp ağladık,seni çok seviyorum dedi bende seni çok seviyorum dedim,ellerimiz zor ayrıldı,o an hiç aklımdan çıkmıyor,k.pederim sarıldı bana teselli etti beni :( kameraya çektim onu sonra havaalanında bekleme salonuna bizi almıyolar çünkü o arada çektim,her akşam seyrediyorum,bugün konuştuk piyade topçu olmuş .

ahh aahhhh cnm çok etkilendm bian bizim vedalaşmamız geldi aklıma.bizimde ellerimiz zor ayrıldı,sarıldım gidiyodu bidaha çektim sarıldım.ama gitti apartmandan inene kadar o bana ben ona baktım acı acı.ama o hiç ağlamadı:(

Back
X