Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın oges sewindim adına kız kırmızılı rüya mı görmek istiyom hamile falan kalırsındananiknanik walla bende bu ay hastalanmadım hamilemiyim acabaa:roflol:
teşekkür ederim kızlar a.s. vallahi biz çok ciddi kavgalarda bile en fazla o günün akşamına kadar konuşmadan durabiliyoduk,şimdi 2gündür hiç sesini duyamadım bööyle elim kolum bağlı 'belki yarın arar..' diye kendimi kandırıp duruyorum bakalm.inş biz de sizin gibi oluruz,yoksa sesini duymadan o 15ay hayatta geçmez senağlama
merhaba hoşgeldin yani ben yeni gördümsen de bendensin ben de 15 ay beklicem senağlama sakın şafak sayayım deme valla daha zor oluyor ben boş verdim gamyoncuiremsu o yüzden sadece yemin törenini sayıyorum gamyoncuiremsu 22 gün kaldı törene :çok üzgünüm:
ewet yaa eğer aradığı zaman duymamaışsam we tekrar aramazsa o gün zindan oluyodu banaa
mannak nilay alemsin kısımmm :))) rüya rüyadır gördün ya yine sırnaşık şey
şafak da azalmışşş
Benimde Şafakım :146 ...
Bencede mannakçım bi tarafın açıkta kaLmış...:roflol:
BiLmiom ama Bende Çok görüom öyLe şeyLer...Sapıkmıyız neyiz...
haklısın cicikısımm ya rüyada olsa gördümm ama keşke normal görseydim yaasırnaşık şeysırnaşık şey
evet ya şafak azalıyo ama inan azaldıkça sanki geçmio ya bi bitsede artık kavuşsak ya
inşalah allah ım amin. hayatında özlemediği kadar özler, kıymetimi anlar, meğer sevgilim ne değerliymiş allah ım der inşallah...kaydirigubbakcemile5
hayal etmesi bedava nasıl olsa.
ama beni rahatlattın çok teşekkür ederim.
seninki iatnbul metris miydi? eğer öyleyse arkadaşımız var orda bizim. ne iş yapıyordu bide senin sevgilin? karakter analizi yapacağım mesleğe göre.:smiley-cool:
deniss nası gidiyo şekerim arayabiliyomuuu