• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

gözün aydın oges sewindim adına kız kırmızılı rüya mı görmek istiyom hamile falan kalırsındananiknanik walla bende bu ay hastalanmadım hamilemiyim acabaa:utangac::roflol:

gözün aydın oges sewindim adına kız kırmızılı rüya mı görmek istiyom hamile falan kalırsındananiknanik walla bende bu ay hastalanmadım hamilemiyim acabaa:utangac::roflol:

çok ayıp neslisırnaşık şey

ara sıra öylesi rüyalar olurdu bu aralar duruldum ondan diyorum
neden acepsırnaşık şey

senin durumu bilemicem valla
Aman Allah korusun kız:1shok:lülülülülülü
hiiiiiiiiiii çok fenasırnaşık şey

nesliiii sonunda bu günleri de görcektik sırnaşık şey
okdr dedm dedm sonunda kaldın dimiii :))) hehe

lady_legend ben de mrk ettim he belli olunca hemen haberdar et emii

sana dedim çok konuşma sus die bi şeyi kırk kere sölersen olurmuşsırnaşık şey hep senin yüzündn:mymeka:

bugün rüyamda eşime öyle sarıldım ki doyasıya anlatamam,çok özledim,şu 9 ocak bir an önce gelsede görsem eşimi senağlama

teşekkür ederim kızlar a.s. vallahi biz çok ciddi kavgalarda bile en fazla o günün akşamına kadar konuşmadan durabiliyoduk,şimdi 2gündür hiç sesini duyamadım bööyle elim kolum bağlı 'belki yarın arar..' diye kendimi kandırıp duruyorum bakalm.inş biz de sizin gibi oluruz,yoksa sesini duymadan o 15ay hayatta geçmez senağlama

merhaba hoşgeldin yani ben yeni gördüm :utangac: sen de bendensin ben de 15 ay beklicem senağlama sakın şafak sayayım deme valla daha zor oluyor ben boş verdim gamyoncuiremsu o yüzden sadece yemin törenini sayıyorum gamyoncuiremsu 22 gün kaldı törene :çok üzgünüm:

merhaba hoşgeldin yani ben yeni gördüm :utangac: sen de bendensin ben de 15 ay beklicem senağlama sakın şafak sayayım deme valla daha zor oluyor ben boş verdim gamyoncuiremsu o yüzden sadece yemin törenini sayıyorum gamyoncuiremsu 22 gün kaldı törene :çok üzgünüm:

hoşbulduuum ..aynen canım ben de şafak gibi yemin törenini sayıyorum.yoksa o 400'lere bi bulaştım mı bunalımdan çıkamam vallahi senağlama
2gündür konuşamıyoduk,bana arayabileceğim saat aralığını 19.00-22.30 olarak söylemişti oyüzden telefona daha çok o saatlerde dikkat ediyordum,bugün ben otobüsteyken aramış,offff inş kızmamıştır ve tekrar arar yoksa çok kötü olucam senağlama :Saruboceq:

bianönce gelse şu yemin töreni,ozaman çarşı izinleri olacakmış internetten falan görürdük senağlama

ewet yaa eğer aradığı zaman duymamaışsam we tekrar aramazsa o gün zindan oluyodu banaa

hapı yutmuşum ben..senağlama ne dese haklı,daha önce de sölediğim gibi daha ankesörlü tlf kartı da yok,sürekli arkadaşlarından rica ediyordu 2-3kez öyle konuştuk.büyük ihtimalle yine öyle yaptı aradı ve konuşamadık :1no2:
üstelik ben otobüsten inmeden 10dk önce aramış!otobüsten indim tlf bi baktım bittiğim andı zaten..!!!!!2gündür aramasını bekliyodum o da yalan oldu boşuboşuna senağlama
eve bi geldim terör estiriyodum annem hemen anladı zaten,anlaşıldı sen bugün konuşamamışsın diyo :roflol: çok özledim napym senağlama

innnnnnnnnnnnnnşallahhhhh tekrar arar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mannak nilay alemsin kısımmm :))) rüya rüyadır gördün ya yine sırnaşık şey
şafak da azalmışşş

haklısın cicikısımm ya rüyada olsa gördümm ama keşke normal görseydim yaasırnaşık şeysırnaşık şey

evet ya şafak azalıyo ama inan azaldıkça sanki geçmio ya bi bitsede artık kavuşsak ya

mrb kızlar iki gündür görüşemiyorum sevdiğimle yemin töreni 9 ocak demişti bana da .nefret ediyorum şu bekleme olayından.hiç gitmemiş olsaydı keşke yada önceden yapıp bitirmiş olsaydı.çok özlüyorum çooooook........

haklısın cicikısımm ya rüyada olsa gördümm ama keşke normal görseydim yaasırnaşık şeysırnaşık şey

evet ya şafak azalıyo ama inan azaldıkça sanki geçmio ya bi bitsede artık kavuşsak ya

kısımm bi ay bile kalmamış sus konuşma sensenağlama
:dilcikar:

inşalah allah ım amin. hayatında özlemediği kadar özler, kıymetimi anlar, meğer sevgilim ne değerliymiş allah ım der inşallah...kaydirigubbakcemile5

hayal etmesi bedava nasıl olsa.

ama beni rahatlattın çok teşekkür ederim.

seninki iatnbul metris miydi? eğer öyleyse arkadaşımız var orda bizim. ne iş yapıyordu bide senin sevgilin? karakter analizi yapacağım mesleğe göre.:smiley-cool:

evet cnm metrisde.valla benimkinin mesleğine gelince: normalde kamu yönetimi bitirdi.şuan için işi yok.ama eski mesleği ve halada amatör olarak yaptığı mesleği futbol.yerimseniben

Back
X