• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

benim sevgilim bana hayatta evlenmeden ic camasiri almaz sanirim :utangac: sevgilim istanbulda biz sadece yazlari görüsebiliyoruz bu yaz agostosta ordaydim dogum günümde temmuzdaydi gecmis dogumgünüm icin bilin bakalim ne hediyesi aldi bana :kızgın: bi fenerbahce formasi arkasina ismimi yazdirmis ve adidas spor ayakkabisi sanki ben futbolcuyum anacimlaelaelaelaelae

gelde delirme :roflol:
ormantik iste ormantik :roflol:

baya ormantik iyiyki bide futbol topu almamışş:roflol:

yani merve seninki de tam ormantikmiş :) pess sevgiliye böle hediye sırnaşık şey
neslicim inş gelsin ozmn resmiyete dökces şimdilik böle :D

cicikız seninkilerde az deilmiş analı oğullu iç çamaşır hediyeler ohh kaynananda pek samimi görmüş seni heralde giyip yanında deneyeydin... ben olsam kızardım ona ne nie iç çamaşırı almış sen sadece erk arkımsın derdim hahah kavga çıkarırdım... ztn her zmn kavga çıkarmaya müsait yapım var:P
ama sadece onunla....

nesliciğim ne zmn sizin düğün...
temmuzdan önce ewlenirsen benden önce evlenmiş olursun ama yok temmuz ortası veya sonrasına kalırsın geç kalırsın seni geçerim hahahhaha:))))))

tabiki daha ortada bişey yokta hayırlısı kısmet ne diyelim:)))))

wallabiz temmuz die planladık çünkü benim bütün akrabalarım yurt dışında onların gelmesini bekleyecz

nasticimm kaynanaya ben hediye vermiştim o da altta kalmamak için bana hediye olarak çamaşır takımı almış nabıyım :)
sevgülüme gelincee içinden gelmiş almış kızmadım :asigim:

ozmn nesliciğim yaa aynı anda ya benden sonra olacan hhahaha:))) napalım yapacak bişey yok!!!!
benimde işim nedeniyle ben temmuz başı istedim... bakalım...hayırlısı artık
benimkine kalsa martta...

cicikızcığım wala pek içten bi kaynana ile karşı karşıyasın:))))
pek bi benimsenimiş seni ne güsel işte... öle herkese çamaşır alınmaz yaa... yakın görüo demekki seni... weyada sen bunu giy oğlumu mutlu et der gibi muhahahhaha:)))))

sewgilim alsa bende kızmam ama giydiimde weya kullandığımda onunda görebileceği bişey daha isterim yüzsüzlük diz boyu hahahha:))))
o da beni bildiinden midir nedir almıo:((((((

bu arada FB forması hediye alan arkadaşım ne güsel hediyeymiş o öle benimki ölse almaz bana öle hediye:(((( feneriuma girmez bileeee

yaw ben bişi göndersem mi fln diyorum ama onlarınki küçük bi karakol komutanlardan biri kutuyu açarsa yazdıklarımı fln okursa diyorum okumalarını istemirm.
bi de özel bi hediye göndersem alay etmesinler çocukla diyorum
ne yapsam sizceee ??

Back
X