• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ahhh benim triplii adaşımmmmmmmmm Şeniz
ama siz çok tatlısınız yaaaa ikinizde çok romantiksiniz tam bulmuşsunuz birbirinizii
ama cnm ya hani derler ya aşkta gurur olmaz diye inan bi süre sonra bunlarda bitio yani gururda bazen umursanmıyoo bende çok yapardım ama ne biliyim şimdi hiç böyle kavga edesim yok olay varsa hemen kapansın bitsin istiyorumm 7 yıl olcak artık pek tahammülüm yok galiba kavgalara o yüzden bazen gurur olmuyo bendedelikafaduldendelikafadulden

Umarım bir gün benim içinde geçerli olur...
Ama biliyon çok keçi benimkii ehh benimde aşağı kalır yanım yok ya nese...
Ya ilk izne geldiğinde çiçek aliyim mi dedi al diyemedim tabi utandım...
Almadı odalülülülülülü
Ama gittikten sonra her konuşmada söledim...Papatya almadın ben gül istemiyordum diye...(Gül almıştı hakkını yemiyim) Her seferinde papatya alcan mı aşkım diyordummdelikafadulden Nese bu sefer ki süprizinde ben papatya diyorum ya o soğukta dolaşmış bulamamış aşkım sen nasıl papatya istiyordun sarı renkte olsa olur mu diyo telde...Bende dedim ki ne o ordan papatyamı göndercen ya merak ettim aşkım demişti...Aramış bulamamış.Birlikte yürürken gördük bu seferde ben alma aşkım eve nasıl götürcem dedim yok yok alıcam ben.Şimdi almam sen sonra sürekli sölersin dio...Birde birlikte seviyor sevmiyor papatya falı baktık.İlk o baktı seviyor çıktı...Birde seviyon mu diye soruyo dedim evet.:utangac:Sonra ben baktım seviyo çıktı dedim seviyon mu hem de çok diyo:asigim: Bidenem o benim yhaa:asigim:

Almadı odalülülülülülü
Ama gittikten sonra her konuşmada söledim...Papatya almadın ben gül istemiyordum diye...(Gül almıştı hakkını yemiyim) Her seferinde papatya alcan mı aşkım diyordummdelikafadulden Nese bu sefer ki süprizinde ben papatya diyorum ya o soğukta dolaşmış bulamamış aşkım sen nasıl papatya istiyordun sarı renkte olsa olur mu diyo telde...Bende dedim ki ne o ordan papatyamı göndercen ya merak ettim aşkım demişti...Aramış bulamamış.Birlikte yürürken gördük bu seferde ben alma aşkım eve nasıl götürcem dedim yok yok alıcam ben.Şimdi almam sen sonra sürekli sölersin dio...Birde birlikte seviyor sevmiyor papatya falı baktık.İlk o baktı seviyor çıktı...Birde seviyon mu diye soruyo dedim evet.:utangac:Sonra ben baktım seviyo çıktı dedim seviyon mu hem de çok diyo:asigim: Bidenem o benim yhaa:asigim:

oyyyy oyyyyyyy aşıklar kavuştu işte sonundaaaaaakaydirigubbakcemile3
hakkaten inatçısınız be adaşım yaaaaaa.s bende çok inatçıyımdır benim askerimde nefret eder benim inadımdan ama napıyım huyyy işte değişmiyokiiisırnaşık şeysırnaşık şey

evet canım maaaalesef uzun dönem.. benneyaptımki ben de sizin haberlerinizi aldıkça seviniyorum,ne güzel siz bizim şuanda yaşadıklarımızı çoktan yaşamış-bitirmiş kavuşmuşsunuz.. daha çookkkkkk olsa da biz de kavuşuruz inşallah senağlama

herşeyden çok da burası iyi geliyo gerçekten,herkes birbirinin halinden anlıyo ...kaydirigubbakcemile5
a.s. oyüzden hergün takip etmeye çalışıyorum,iyi haberler aldıkça ben de iyi oluyorum.
siz de kavuştunuz diye hemen yalnız bırakmayın bizi sengözlerimebaksanab

Allah kavuştursun canım...
Herkes birbirinin halinden anlıyor...
Şafağım bitmesi görmüş geçirmiş biri olarak hep sizlerleyim kızlar..
Eminim adaşımda bitirince benim gibi düşünücek ve oda ayrılamıcak...
aynı üzüntüleri sevinçleri yaşarken farkında olmadan belkide gerçekten çok iyi dostluklar kuruluyor özellikle bu forumda...Yazan her kişinin sevinci bizim sevincimiz her üzüntüsü bizim üzüntümüz oluyor..Banada burası çok ii geliyordu halada öle...Şafak sayamasamda her fırsatta uğricam söz kızlar...kaydirigubbakcemile5 Bende anılar bitmezz anlatır güldürürüm sizi:sm_cool::roflol:

neysee canım adaşımmm benim ben çıkıommmmmm kib unutma bizi tamammı:1hug::1hug:
tekrar gözün aydınnnn Rabbim hiç ama hiç ayırmasın sizii

oyyyy oyyyyyyy aşıklar kavuştu işte sonundaaaaaakaydirigubbakcemile3
hakkaten inatçısınız be adaşım yaaaaaa.s bende çok inatçıyımdır benim askerimde nefret eder benim inadımdan ama napıyım huyyy işte değişmiyokiiisırnaşık şeysırnaşık şey

Öyle be adaşş bende diyorum huylu huyundan vazgeçmez diye...
Hem düşünüyorum o bu kadar inatçı olmasa her dediğime evet dese sinir olurdum...
Onu herşeyiyle seviyorumm:asigim: Keçi olduğu için ikna etti beni zati...Yoksa ben bu kafayla kimseye evet diyemezdimm laelaelaelaelae Bazen inatçılık iyidir ama dosunda bırakmak lazımm yoksa sonu fenaa :kahve:

neysee canım adaşımmm benim ben çıkıommmmmm kib unutma bizi tamammı:1hug::1hug:
tekrar gözün aydınnnn Rabbim hiç ama hiç ayırmasın sizii

Amin canım adaşım cümlemizi...
Yok kıss benden kurtuluş yok her fırsatta burdayım bak sözzhihoyyyt
İyi geceler datlu rüyalarrr görüşürükkk:1hug:

Öyle be adaşş bende diyorum huylu huyundan vazgeçmez diye...
Hem düşünüyorum o bu kadar inatçı olmasa her dediğime evet dese sinir olurdum...
Onu herşeyiyle seviyorumm:asigim: Keçi olduğu için ikna etti beni zati...Yoksa ben bu kafayla kimseye evet diyemezdimm laelaelaelaelae Bazen inatçılık iyidir ama dosunda bırakmak lazımm yoksa sonu fenaa :kahve:

haklısınn canım ya ufak tefek kavgalar böyle inatlaşmalar olmasa zaten ilişkiler çok monotonlaşır hiç bi tat vermezki...biz aynen devam edelimmm bence doğru yoldayızzzzzzzzzzzzsırnaşık şeysırnaşık şey

Amin canım adaşım cümlemizi...
Yok kıss benden kurtuluş yok her fırsatta burdayım bak sözzhihoyyyt
İyi geceler datlu rüyalarrr görüşürükkk:1hug:

sanada tatlı rüyalarrrr canımmmmm benimmm
bu arada şu çizelgenide hemen değiştir yaaaaaa öyle batıo gözümeeebitti artık senin için şafak yokkkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey:

şafak: 040 kırşehir
aşkım seni çok özledim
çok az kaldı :)

k%C4%B1r%C5%9Fehir_gsim.jpg

haklısınn canım ya ufak tefek kavgalar böyle inatlaşmalar olmasa zaten ilişkiler çok monotonlaşır hiç bi tat vermezki...biz aynen devam edelimmm bence doğru yoldayızzzzzzzzzzzzsırnaşık şeysırnaşık şey

Aynen adaşım bende öle düşünüyomm valla en doğrusunu yapıyozzz :teytey::teytey:

sanada tatlı rüyalarrrr canımmmmm benimmm
bu arada şu çizelgenide hemen değiştir yaaaaaa öyle batıo gözümeeebitti artık senin için şafak yokkkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey:

Ya canım değiştircemde nerden nasıl yapılıyodu unutmuşum ehh dile kolay 300 gün önce yapmıştımm şakkıdı

Almadı odalülülülülülü

çok alemsiniz yaa sırnaşık şey ama gerçekten başlarına kakmadan anlamıyo zaten bunlar :dilcikar: istanbulda da çok çingene çiçekçi oluyo ozaman ben bile bulaşmak istemiyorum.yoldan geçerken de laf atmaları yok mu
bikeresinde 'abi be bi çiçek alasın manitana' demişti,aşkım da 'manita değil o!' dedi,
kadın da aşağı kalmadı 'sevgulun..' dedi kopmuştum sırnaşık şey

benimkine anca tartıştığımızda beni kaybedeceğinden korktuğunda dank ediyo,demekki benim de senin gibi laf etmem lazım sengözlerimebaksanab baksana 1-2laf etmişsin ama sonra daha bi şeker çift olmuşsunuz maşallah :nazar:

çok alemsiniz yaa sırnaşık şey ama gerçekten başlarına kakmadan anlamıyo zaten bunlar :dilcikar: istanbulda da çok çingene çiçekçi oluyo ozaman ben bile bulaşmak istemiyorum.yoldan geçerken de laf atmaları yok mu
bikeresinde 'abi be bi çiçek alasın manitana' demişti,aşkım da 'manita değil o!' dedi,
kadın da aşağı kalmadı 'sevgulun..' dedi kopmuştum sırnaşık şey

benimkine anca tartıştığımızda beni kaybedeceğinden korktuğunda dank ediyo,demekki benim de senin gibi laf etmem lazım sengözlerimebaksanab baksana 1-2laf etmişsin ama sonra daha bi şeker çift olmuşsunuz maşallah :nazar:

Gülüde çingenden almıştıı insan utanıyorr yaa valla...
Çiçek aldırmaktan soğutuyolar insanı hayır hem sevdiklerimiz hemde biz zor durumda kalıyoruz...Kız bizde anılar bitmez...Aşkımla telde konuşuyoruz.İstemeden tuzlu kahveden açıldı konu.Dedim ki içemessin sen yüzünü buruşturursun kesin.İçerim dedi.Dedim tmm izne gelince içicez tmm dedi...Kahve söledik birde tuz istedik yanına.İkimizde boşalttık ben içemedim ondan önce sölemesi ayıp balık yemiştik...Aşkım içti yüzünü buruşturmadı ama midesi alat üst oldu...Ben hesabı yarı yarıya vermeden yanaydım balık yerken kabul etmedi.Kahvede hızlı ben davrandım ilk buluşma düşün...Parayı verdim..Garson demesin mi beyfendi neden vermiyor...Oyy kıpkırmızı oldu bir şey diyemedi...Çok utandı ya hem benim inadımdan oldu...Bende sonradan üzüldüm davranışım için ama iş işten geçmişti...Şimdi hatırladıkça gülüyorum:roflol:

Gülüde çingenden almıştıı insan utanıyorr yaa valla...
Çiçek aldırmaktan soğutuyolar insanı hayır hem sevdiklerimiz hemde biz zor durumda kalıyoruz...Kız bizde anılar bitmez...Aşkımla telde konuşuyoruz.İstemeden tuzlu kahveden açıldı konu.Dedim ki içemessin sen yüzünü buruşturursun kesin.İçerim dedi.Dedim tmm izne gelince içicez tmm dedi...Kahve söledik birde tuz istedik yanına.İkimizde boşalttık ben içemedim ondan önce sölemesi ayıp balık yemiştik...Aşkım içti yüzünü buruşturmadı ama midesi alat üst oldu...Ben hesabı yarı yarıya vermeden yanaydım balık yerken kabul etmedi.Kahvede hızlı ben davrandım ilk buluşma düşün...Parayı verdim..Garson demesin mi beyfendi neden vermiyor...Oyy kıpkırmızı oldu bir şey diyemedi...Çok utandı ya hem benim inadımdan oldu...Bende sonradan üzüldüm davranışım için ama iş işten geçmişti...Şimdi hatırladıkça gülüyorum:roflol:

süper yaa :roflol: ilk günden rezil olmuş zavallı .. o biraz cimri napalım biz de böyle idare ediyoruz deseydin sırnaşık şey az değilsin kız sen de kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar ben geldim...

Şuan dünyanın en mutlu insanlarından biriyim...
Aşkımı pazar akşamı gelicek diye beklerkenn perşembe akşamı geldi...
Bana süpriz yapmak istemiş...
Cuma günü istirahatliyim aşkım bütün gün senleyim dedi.
Peki dedim tüm gün konuştuk meğer evdeymiş...
Aşkım işten kaçta çıkıcan nasıl gidicen filan dedi...
Anlattım...Son buluştuğumuz yer varya orda bir çay içsene dedi...
Hem bende ararım konuşuruz dedi....
Aklıma hiç bir şey gelmedi konuşuyorduk zaten uğrucam filan diye...
Oraya gittim telde konuşuyoruz aşkım kalabalıkmış ya oturduğumuz yere kadar gidemiyorum geri dönüyorum dedim...Aşkım gitme dedi...nasıl heyecanlandım anlatamam ama hayal kırıklığına uğramamak için neden dedim?Arkana bak aşkım dedi...Yok hayır bakmıcam gidiyorum ben dedim...Hızlı hızlı yürümeye başladım...Aşkım ya nereye dedi...Arkamı bir döndüm sevdiceğim karşımda ne yaıcağımı şaşırdım...Başımı yerden kaldıramadım kıpkırmızı oldum..Sonra toparladım sım sıkı sarıldım aşkıma :) Üşümüş kaç saat beklemiş beni...Papatya aramış ama bulamamış birlikte yürürken gördük hemen aldı...İçim o kadar rahat ki darısı sizin başınıza kızlar...hihoyyythihoyyyt

cnm süper yaaaaaaaaa harikaaa
çok sevindim nilaycımmm darısı başımıza yaaaaaahihoyyythihoyyyt

nekss süper canım darısı başımıza hadi gözün aydın yaa :)

kızlar bende paket göndercem aşkıma ama kargo şubesine

o gidip alcak.paketim var diyince izin veriyolarmiş çıkıp alıyolar o zaman

Back
X