ahhh benim triplii adaşımmmmmmmmm Şeniz
ama siz çok tatlısınız yaaaa ikinizde çok romantiksiniz tam bulmuşsunuz birbirinizii
ama cnm ya hani derler ya aşkta gurur olmaz diye inan bi süre sonra bunlarda bitio yani gururda bazen umursanmıyoo bende çok yapardım ama ne biliyim şimdi hiç böyle kavga edesim yok olay varsa hemen kapansın bitsin istiyorumm 7 yıl olcak artık pek tahammülüm yok galiba kavgalara o yüzden bazen gurur olmuyo bendedelikafaduldendelikafadulden
Umarım bir gün benim içinde geçerli olur...
Ama biliyon çok keçi benimkii ehh benimde aşağı kalır yanım yok ya nese...
Ya ilk izne geldiğinde çiçek aliyim mi dedi al diyemedim tabi utandım...
Almadı odalülülülülülü
Ama gittikten sonra her konuşmada söledim...Papatya almadın ben gül istemiyordum diye...(Gül almıştı hakkını yemiyim) Her seferinde papatya alcan mı aşkım diyordummdelikafadulden Nese bu sefer ki süprizinde ben papatya diyorum ya o soğukta dolaşmış bulamamış aşkım sen nasıl papatya istiyordun sarı renkte olsa olur mu diyo telde...Bende dedim ki ne o ordan papatyamı göndercen ya merak ettim aşkım demişti...Aramış bulamamış.Birlikte yürürken gördük bu seferde ben alma aşkım eve nasıl götürcem dedim yok yok alıcam ben.Şimdi almam sen sonra sürekli sölersin dio...Birde birlikte seviyor sevmiyor papatya falı baktık.İlk o baktı seviyor çıktı...Birde seviyon mu diye soruyo dedim evet.