Sevdiğini özleyenler buyurun

hee kızz dediğimi de yapacam galibaa sırnaşık şey ilk benim askerim geldii ondan önce bennkaydirigubbakcemile3ne demek ben ewlenmem gıı:mymeka: ozmanda kocanla özgür olursunn:sm_cool:

kızlaaarrr yine çok mutluyuummm sositososito
erlerden biri onbaşıyla tartışmış,o da telefonu tuvaleti falan yasaklamış.ee buna mı sevindin manyak mısın diceksiniz ama ilk defa bu saatte yasak sayesinde tlf düştü :roflol:
dumur oldum 4.defa denedim meşgul çalmadı..
ooh rahat rahat ilk defa taramalı tüfek gibi olmayan bi konuşma oldu sırnaşık şey daha önce hep arkasında sıra olduğu için o öyle bu böyle diye sıralayıp kapatmam lazım seni çok seviyorum diyodu bitiyodu.

oh törene de son 11 melteeem yerimseniben kaydirigubbakcemile3

ayyy evet şekerim son 11 gün kaldı diimi kaydirigubbakcemile5 dün kayınvalidem gitti görmeye çok iyiymiş annem gibi evhamlı biri bunu diyorsa gerçekten iyidir aşkım:asigim: içim rahatladı 11 gün sonra kendim görücem inş. :sm_cool:

hee sadece seni yazmam aslında çünkü tek bekar sensinnn:roflol::roflol:

kızım ne bilem yaaaa vaktim yoktu okuyamadım baştan baktım herkes beni yaz diyo bende beni yaz yazdımm :roflol:hem yaz nolcakki niyete göre değilmi bu iş bende muhammedim dönsün diye niyetlendim yazda silinsin muhammedim dönsün işte kaydirigubbakcemile3

gittin boynumu büktün,nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm bilemezsin...uyandım bir sağa döndüm bir sola döndüm,deliiye döndüm görsen ölürdün gidemezdin....

offff geçmiyor günler geçmiyor çok özlüyorum beeeeeeeen...
bu arada mrb kızlar.....

slm kızlarrrrrrrrrrrr şafak 139:) 40 lı sayılarıda bitirdik çok şükür:) allahım sana şükürler olsun yarabbim:)

sLm Canım NasıLsın Bende En sonunDa izinLeri de düşerek sayıyorum Canım ...
Benimki gELemio çünkü Hep oyaLayıp duruoLar o yüzden ...

ŞafaK:111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…