• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

offf öyle bişi olursa eğer gazzeye asker çıkarırlarsa ilk gideceklerden biride muhammedim maalesef...çünkü hem sınırda hem komando hemde gezici böyle durumlarda gezici oldukları için ilk onlar gidecekler.eğer oraya giderse orası bi cehennem yaaa...ordan sağ dönme ihtimali %10 bile değil hergün bombalar yağıyor onlarca kişi ölüyor... ne saçmalık bu ya asker gitse ne olacak sanki israil savaşmıyorki bi boy bombalıyor ne yapacak askerlerimiz gelen bombaya dur mu diyecek yine onlarca şehit olacak...allahım deli olacağım yaa eğer öyle bişi olursa eşimi yollamayı düşünmüyorum şimdi savaş halinde olan ülkeler birgün barışır ama benim kocama bişi olursa geri getiremezler....kim ne derse desin asker çıkarmayı asla kabul edemem :oklava::oklava::oklava::çok üzgünüm:senağlama:delphin:Çok üzgünüm çoook

oyy becerikli dilekim çok hoş olmuş eline sağlıksengözlerimebaksanab

Saat 22:00'de istanbul leventte israil konsolosluğu önünde protesto var gitmek istiyorum yaaaaa

gamzecim cnm üzülme yaa zannetmiyorum gidceklerini.bende öyle bi duydm ama inşallah izin vermezler böle bişeye

kızlar ben yarın aşkıma bide şapka alcam acaba şapkanın içini söküp mektubu içinemi koysamdelikafaduldenaslında kaynana o paketide açar bakar:çok üzgünüm:o kadar sinirlerim bozuluyoki bu duruma yaa.bide binmki okadar rahat söylüyoki kızlar.cnm sakın anneme verme o acar okur diyo.kötü niyetle değil sadece merak erde diyoooo inanıyomusunuz.nasıl sinir bozucu

offffff be denizzzz ne düşünüyon bu kadar yaa saygısızlık falan etmezsin merak etme asıl onlarınki saygısızlık resmen lütfen paketi açmayın de güzelcene hepsini bi paket yap ver ellerine yaaa ne derlerse desinler eminimki sevdiğinin mektubuna çok ihtiyacı vardır düşünme artık açmayın de vede açılmayacak vede açılınca belli olacak bi paket yap merak etme ozaman açamazlar düşünüp:mymeka: durmaaaaaaaaaaaaa:oklava::oklava:kötükedihüsokötükedihüso

ii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şafak 12den sonra:08:teytey::teytey::teytey:
çok mutluyum yaaaaaaaa bu günleride gördümya Rabbime sonsuz şükürler olsunnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
darısı hepinizin başına kızlarr

ii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şafak 12den sonra:08:teytey::teytey::teytey:
çok mutluyum yaaaaaaaa bu günleride gördümya Rabbime sonsuz şükürler olsunnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
darısı hepinizin başına kızlarr

cnm amin inşallah.senin içinde sevindim:dance:o gelince sıkı sıkı sarıl ona,hiç bırakma olurmu:1hug::çok üzgünüm:

cnm amin inşallah.senin içinde sevindim:dance:o gelince sıkı sıkı sarıl ona,hiç bırakma olurmu:1hug::çok üzgünüm:

ahhh ahh bırakmam tabiki canımm ya
bak senin içinde zaman geçiyorr 5 ay önce aynı bende senin gibiydimmm aşkım askere gittiğinde 321. dönem kısa dönemlerin son 1 ayları kalmıştı onlara nasıl özeniyordum anlatamam
bu günler bana tamamen hayal gibi heliyordu ama bak şimdi şafakkk tek haneli rakamlara geçtim bu hafta sonu hariç bi daha haftasonlarım yalnız ve evde geçmeyecekk ayyy çok heyecenlanıyorum yaaaaa
sanki 7 yıllık sevdiğimi değil yıllardır görmediğim irini görücemm yaa:tomato:

ahhh ahh bırakmam tabiki canımm ya
bak senin içinde zaman geçiyorr 5 ay önce aynı bende senin gibiydimmm aşkım askere gittiğinde 321. dönem kısa dönemlerin son 1 ayları kalmıştı onlara nasıl özeniyordum anlatamam
bu günler bana tamamen hayal gibi heliyordu ama bak şimdi şafakkk tek haneli rakamlara geçtim bu hafta sonu hariç bi daha haftasonlarım yalnız ve evde geçmeyecekk ayyy çok heyecenlanıyorum yaaaaa
sanki 7 yıllık sevdiğimi değil yıllardır görmediğim irini görücemm yaa:tomato:

bende hiç hayal edemiyorum cnm okadar uzak gelioki bana ona kavuşmak.ama geçiyo valla böle sizleri görünce ianınııyorum buna daha çok....

bende hiç hayal edemiyorum cnm okadar uzak gelioki bana ona kavuşmak.ama geçiyo valla böle sizleri görünce ianınııyorum buna daha çok....

ayyy canım benim yaa seni o kadar iyi anlıyorumkiiiii ama geçicekk hiç merak etmeeeeeeeŞeniz

ayyy canım benim yaa seni o kadar iyi anlıyorumkiiiii ama geçicekk hiç merak etmeeeeeeeŞeniz

inşallah cnm yaa ama tek derdim bu değil tabi.cok sıkıntıdayım analatamam.

bir derdim vara konu açtım kızlar sizde bi bakın kafayı yiyicem artık...

gerçekten askermi gönderilecekmiş ya benım sevgilim gitmez heralde son 132 gunu zaten?hem benım ki şöför zaten finallerım varr bıde bunu duydum sıkıldım ii ce yaa

henüz asker gönderme işi belli değil kızlar

türkiye bişey yapacaksa israilde ki türk konsolosunu çeksin buraya:1closedeyes:

sanki biz asker yollsak ne olcak?israil de abd uşağı
abd buna izin vermez bu yüzden

güvenlik sağlamak için belki bi grup asker gönderin diyecekler
olan bizim askerimize olacak yine

ne barış gelecek filistine,ne kan duracak

ama ben bizden asker gideceğini sanmıyorum

günaydın kızlar :)
yaa kızlar sıkmayın canınızı ısraıle asker göndermezler bencedee coook zor bı ıhtımal yaaaaaa :(((

SAFAK 79 KİLİS

Back
X