• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

nergisss kıssss iznemi geliyo yok saa ayyyy kıyamam sana beennn hadii gözun aydın kısssss:)

Canım açmayın derse daha çok dikkat çeker ve açarlar bence.Aslında daha başka bir çözüm bulmak lazım.Bere al iç tarafını polarla kapla siçine mektupu koy ama zarfla koyma ayrı koy kağıtları belli etmesin içinde bişey olduğunu.Dik yolla.Ben benimkine şapka örmüştüm sıcak tutsun diye içine polar dikmiştim.Sonra aklımdan neler geçti.İçine telefonmu saklasam acaba falan diye bile düşündüm:jeyyar:

cnm artık cook gec persembe gecesi çıktılar yola onlar.kaynanaya bişey emnet edilmez.didik didik ederlerdi eminim bulurlardı o mektubuda:(((

kızlar nasılsınız bu arada.benim günüm berbat geçti.içim içimi yedi varya.yemin töreni bitti aşkımın.bekliyorum şimdi aramasını.ne zaman çıkarlar birlikten acaba?

kızlar tam bizlik bi film bu sene vizyona giriyomuş askerleri anlatıyor adı "nefes"
fragmanı işte burda izleyin görceksiniz kesinlikle gitmek istiyorum bu filme a.s
ltf bi bakın ne diceksiniz
Nefes Filmi - Video

3 ay oldu ayrılalı ... özlüyorum elbet ...:çok üzgünüm:

bugün de o birilerini özlemiş ama kimi kimbilir...:sm_confused:

özledimmmmmmmmmmmmmmm bebegim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii »-(¯`Y´¯)-»

kızlar aşkım şuan dışarda.bugün bi akrabalarında kalcak ailesiyle birlikte.ama beni hala aramadı biliyomusunz?bi aradı 2dk sonra nra ararım dedi kapattı.annesi esir aldı sanırım ama olurmu böle yaaa diyemiyomu benm tel konuşmama gerekio diye:((

denizcim seninki azcık anakuzusu sanırım a.s hasret gideriliyolar herld ama seni araması gerekirdi
kaynananın da biraz anlayışlı olması gerekir ya ne bencil Allah yardımcın olsun şimdiden ...

denizcim seninki azcık anakuzusu sanırım a.s hasret gideriliyolar herld ama seni araması gerekirdi
kaynananın da biraz anlayışlı olması gerekir ya ne bencil Allah yardımcın olsun şimdiden ...

of ciciş ya aslında değildir ana kuzusu ama ne biliyim.akrablarıda varya bırakamıyomu acaba ayıp olur diye....cok sıkıldım artık cokkkk...zaten yeterince bunalımdayım bide böle yapıp deli ediyo beni

ya ne olursa olsun hazır içerden çıkmışken araması lazım belki dedigin gibi ayıp olur diye yanlarından ayrılamamıştır.akşam hepsi uyuduktan sora aramayı düşünüyodur belki

denizcim üzüldüm ama sakin ol eminim bi açıklaması wardır... hemde sen alttan al bakalm ortamı uygun deil sanırım... kendini yiyerek bi yere varamazsın böyle...
hem sonuçta eminim o da seninle konuşmak istiyordur ama fırsatını bulamamıştır...
herkesin kaynana anlayışlı olmuo cadı oluolar hahahah:D
ayrıca konu oğulları olunca çokta kıskanç:D
anlamıyorum neden böyle çekemiolar çoğu zmn gelinleri:D

mervecim fiLm çok güzeLe benziyor
inş. aşkımLa 20 gün snra gideriz birLikte
bebeğimLe sinemaya gitmeyi çok özLedim
eL eLe tutuşup fiLmi izLemeyi faLan
off bitanem geL artık bitsin ya

deniz'cim sende hakLısın canım ya..
iLk önce bu mektup içine cidden canım çok sıkıLdı
yani siz ona iLerde evLenincedemi hiç bierşey emanet edemiceksiniz snnkiyLe

meseLa benim bütün gnderdiğim mektuplar isa'Ların evinde durur
kasımdan ağustosa kadar gnderdiğim tüm mektupLar onların evinde..
ama asLa açıp bakmazLar
kendide dedi zaten görümcemde dedi
sakın akLın kaLmasın asLa bakmam dedi
bnde güwendim tabi bakarLarsa artık kendiLeri biLir..
kendi vicdanına bırakıyorum ama aşkımda bakmazLar asLa dedii

telefona geLince belki akrabaLarıyla dışarı çıkmış oLabilirmi
çok sıkıLmıştır flaan beLki..?

kızlar aradı şimdi ama hala kızgınım beni 3saattir bekletti.ve yine cok kısa konustu.arkadan bağırıyo annesi hadi oğlum cay hazzzzzzzzzzzzzzzırsinir oldum ya cocugun yakasını bırakmıyolar of offffffffffffffffffffffffffffffffffff

mervecim fiLm çok güzeLe benziyor
inş. aşkımLa 20 gün snra gideriz birLikte
bebeğimLe sinemaya gitmeyi çok özLedim
eL eLe tutuşup fiLmi izLemeyi faLan
off bitanem geL artık bitsin ya

deniz'cim sende hakLısın canım ya..
iLk önce bu mektup içine cidden canım çok sıkıLdı
yani siz ona iLerde evLenincedemi hiç bierşey emanet edemiceksiniz snnkiyLe

meseLa benim bütün gnderdiğim mektuplar isa'Ların evinde durur
kasımdan ağustosa kadar gnderdiğim tüm mektupLar onların evinde..
ama asLa açıp bakmazLar
kendide dedi zaten görümcemde dedi
sakın akLın kaLmasın asLa bakmam dedi
bnde güwendim tabi bakarLarsa artık kendiLeri biLir..
kendi vicdanına bırakıyorum ama aşkımda bakmazLar asLa dedii

telefona geLince belki akrabaLarıyla dışarı çıkmış oLabilirmi
çok sıkıLmıştır flaan beLki..?

cnm benm aşkımın öle ailesi olmasını okadar isterdimki...

ya cnm bnmkiler 4/4 lük diiller tabi
sevmediğim huylarıda var ama bu konuda neyseki böyleler...
napsın oda oğlunu özlemiştir cnm yaa
gelicekmi snn yanınA?

kıskanıo denizciğim bu kadın seni ben oğlumun yanındayım bende özledim sana kaptırmam dio hahahha:)))))
boşwer canım sıkma canını hem o da istiyor seninle konuşmayı bellii...

life cityciğim bende aşkımla sinemaya gitmeyi çok özledim:(((((
bende istiorum gitmek...
fragmanı izlediimde bende aşkımla giderim filme die düşündüm ama sonradan wazgeçtim... ztn askerlikte o üniformadan bunalmış biri olacak yanımda yani eğlenmek için gidilen bir yerde o bunalım günlerini hatırlatacak bi filme gitmek hele ki askerden gelir gelmez gitmek pek mantıklı gelmedi:)))))
biz recep ivedik 2 ye gideriz hahahahha

duygucum gelmiycek yanıma yaa pazar günü tekrara teslim.ondan bu kadar cabam zaten konuşmak için.
nastasia cım cnm evet ben de kıskanclık kokusu alıyorum aslında.ya onunda oğlu aslında ama benmde diğer yarım bunu düşünmesi lazım....off kızlar yaaa ne zor işlermişşşşşşşşşşşş

Back
X