off yaşlandkk beww :)
istnbul-izmr arası yaşayıp gidiyorum bi taraf memleket bi taraf okulsen istanbul sanırım??
kızlar tam bizlik bi film bu sene vizyona giriyomuş askerleri anlatıyor adı "nefes"
fragmanı işte burda izleyin görceksiniz kesinlikle gitmek istiyorum bu filme a.s
ltf bi bakın ne diceksiniz
Nefes Filmi - Video
işi dolayısıyla başka bi şehrde yaşamak zorundave disiplinli bi işi var gelemıoo canı isteyince mayısta gelcekk gideli daha 10 gün oldu ama şimdiden çokk ösledmm onu
hoşgeldin canım topikimizedelikafadulden
okulum izmirde:) yaa işte dağınık bi hayatımm var herşeyim bierde
olsun cnmm kaçıncı sınıfsınn
nabersin ogess o filmi kesin izlicem mrk ettimkaydirigubbakcemile2
nabersin ogess o filmi kesin izlicem mrk ettimkaydirigubbakcemile2
ben son sınıftayım ist ünv okuyorum a.s
yaa kızlar bide size bişi danışcam. şimdi biz benimkyle her dakka telde konuşan insanlar değiliz öyle dakka başı msj da cekmıorzz birbirimze ben mesela aklıma çok entresan yada komik bişi gelirse arar yada msj atarm o da öye yada çok özlersem. çevremdeki insanlar bunun anormal bişi oldugu konusunda beni doldurmaya başladılar. erkek milleti boş bırakmaya gelmez diyolar. o da sık aramıyosa vardır bunun altında bişi diolar kafama saçma sapan düşünceler sokuyolar bense bu zamana kdr böylesinin birbirimizi yıpratmamak ve birbrmzden sıkılmamak adına daha iyi oldugunu düşünüyodum ben mi yanlış düşünüyorum sizce yada çewremdekiler beni hakkaten gerreksiz mi dolduruyolar??
bende izlicem sonrada daha çok özlicemsenağlama
kafamı öyle karıştırdılarkionu böyle bişeye alıştran benim zamanında özgürlklerden çok dem vurmustum:) şimdi de bu cewremdekılern dedgı seylerden sonra cok olmasa da bi acabalar olustu kafamda umursamıo mu benı seklınde diye.
sevdiginden her gün haber almadan sesini duymadan en azından bi msj gelmeden duranları hiç bi zmn anlayamamışmdır cnm
o yüzden bilemiyorum bu konuda önyargılıyım biraz -tatlicadiarzu-
biz çok alıştık aksi olsa kötü düşünmeye başlarım artık sevmiyo ilgisi azaldı gibi:1ninca:
vizyona gircegi tarih belli diiil ama o gelmeden girerse gitmem aglarım orda kesin
yaa kızlar bide size bişi danışcam. şimdi biz benimkyle her dakka telde konuşan insanlar değiliz öyle dakka başı msj da cekmıorzz birbirimze ben mesela aklıma çok entresan yada komik bişi gelirse arar yada msj atarm o da öye yada çok özlersem. çevremdeki insanlar bunun anormal bişi oldugu konusunda beni doldurmaya başladılar. erkek milleti boş bırakmaya gelmez diyolar. o da sık aramıyosa vardır bunun altında bişi diolar kafama saçma sapan düşünceler sokuyolar bense bu zamana kdr böylesinin birbirimizi yıpratmamak ve birbrmzden sıkılmamak adına daha iyi oldugunu düşünüyodum ben mi yanlış düşünüyorum sizce yada çewremdekiler beni hakkaten gerreksiz mi dolduruyolar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?