Sevdiğini özleyenler buyurun

istnbul-izmr arası yaşayıp gidiyorum bi taraf memleket bi taraf okul sen istanbul sanırım??

okulum izmirde:) yaa işte dağınık bi hayatımm var herşeyim bierde

selam kızlar kaydirigubbakcemile5

aşkım 4 gündür görevde:çok üzgünüm:
ağrı merkeze indiler askeri malzeme götürceklerdi
duyamadım sesini 4 gündür
ilk defa bu kadar uzun süre sesini duymuyorum
kızlar tam bizlik bi film bu sene vizyona giriyomuş askerleri anlatıyor adı "nefes"
fragmanı işte burda izleyin görceksiniz kesinlikle gitmek istiyorum bu filme a.s
ltf bi bakın ne diceksiniz
Nefes Filmi - Video

arogu izlemeye gittiğimizde fragmanını görünce sinema da
heh dedim ben en iyisi bu filme geliyim
zırıl zırıl ağlıyımkaydirigubbakcemile

filmin vizyon tarihini mart demişlerdi ama bilemiyorum
vizyona girince benimki burda olmaz büyük ihtimal

belki mayısta gelir izine
olsa da ben gitmem zaten o gelince askerliğe ait hiçbirşey duymak istemiyorum:dilcikar:

işi dolayısıyla başka bi şehrde yaşamak zorunda ve disiplinli bi işi var gelemıoo canı isteyince mayısta gelcekk gideli daha 10 gün oldu ama şimdiden çokk ösledmm onu

hoşgeldin canım topikimizedelikafadulden

olsun cnmm kaçıncı sınıfsınn

nabersin ogess o filmi kesin izlicem mrk ettimkaydirigubbakcemile2

ahh ahhh 2deyim dahaa nasıl bitecek bilmiormm bu okul:S:S
sen okul iş neyle uğraşıosun??

yaa kızlar bide size bişi danışcam. şimdi biz benimkyle her dakka telde konuşan insanlar değiliz öyle dakka başı msj da cekmıorzz birbirimze ben mesela aklıma çok entresan yada komik bişi gelirse arar yada msj atarm o da öye yada çok özlersem. çevremdeki insanlar bunun anormal bişi oldugu konusunda beni doldurmaya başladılar. erkek milleti boş bırakmaya gelmez diyolar. o da sık aramıyosa vardır bunun altında bişi diolar kafama saçma sapan düşünceler sokuyolar bense bu zamana kdr böylesinin birbirimizi yıpratmamak ve birbrmzden sıkılmamak adına daha iyi oldugunu düşünüyodum ben mi yanlış düşünüyorum sizce yada çewremdekiler beni hakkaten gerreksiz mi dolduruyolar??

bana da her gün konuşmayanlar ilginç gelmiştir
çünkü biz de her gün konuşanlardanız
her sabah günaydın her gece iyi geceler msjı gelmezse kendimi kötü hissederim
ama herkes aynı olmak zorunda diildir herldyerimseniben

kafamı öyle karıştırdılarki onu böyle bişeye alıştran benim zamanında özgürlklerden çok dem vurmustum:) şimdi de bu cewremdekılern dedgı seylerden sonra cok olmasa da bi acabalar olustu kafamda umursamıo mu benı seklınde diye.

sevdiginden her gün haber almadan sesini duymadan en azından bi msj gelmeden duranları hiç bi zmn anlayamamışmdır cnm
o yüzden bilemiyorum bu konuda önyargılıyım biraz -tatlicadiarzu-
biz çok alıştık aksi olsa kötü düşünmeye başlarım artık sevmiyo ilgisi azaldı gibi:1ninca:

hatta az önce msnde bi arkadaşım aaa geç cewap yazıyosa kesin başkasıyla konsuodur diyince dellendim:) megersem oyun oynuyomuş çocukcagız:)

ben de şuan tam tersinden korkuyorum işte ilgi istiyorum desem yada ilgi göstermeye kalksam alıştgmz bu oldugundan boğmaktan korkuorm. ahh ahh mutluydumm düne kadar ama bi arkadaşm var kafamı feci bulandırıo az önce yazdgnda dedigi gibi normalde hiç kötü şey düşünmezdim ama sokuolar adamn kafasına böle

vizyona gircegi tarih belli diiil ama o gelmeden girerse gitmem aglarım orda kesin

şekerim o gelincede gitme bence..
aman boşver romantik bi filme gidinŞeniz

bu tel işi kişiden kişiye değişir canım
bazı insanlar her gün konuşmaktan sıkılır beni boğar der
bazılarıda bir gün aramasa kız yada erkek neden aramadın diye kıyameti koparır..

biz de her gün mutlaka görüşrüz
ortam müsait olmazda konuşamaz isek mutlaka mesajlaşırız
mesajsız geçen bir günümüz yoktur
cicişin dediği gibi sabah akşam özellikle günaydın iyi geceler mesajları olmadan olmaz
bazen aşkım çok yorgun olurdu uyuyakalırdı
sabah hemen dün uyumuşum bi tanem iyi geceler diyemedim mesajı gelirdi:asigim:

off yaa çok özledim bensenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…