• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

massalah subhanallah........ allah nazardan esırgesın kız ne guzellık boyle
nassunuz eyusunuz dıpcık gıbımusunuz leynn:))))) ozledım sızlerı sekerler nerelerdesınızzzzzzzzzz

Kızlar Ben Geldim Canlarımın İçleri :utangac:

Şafak 34 Sevgilimin Şehri.. hihoyyyt

massalah subhanallah........ allah nazardan esırgesın kız ne guzellık boyle
nassunuz eyusunuz dıpcık gıbımusunuz leynn:))))) ozledım sızlerı sekerler nerelerdesınızzzzzzzzzz

sağol şekerim çok beğendim ben siyahı yaaa sarıykene pek paçozdum yaawwwww siyah bi güzellik bi hava kattı walla gençleştim birden beee pek iyi geldi:nazar:

sağol canım sizide inşallah
ikinci resimde uykusuzdum uyumamıştım bide hastaydım bakımsız goca garılar gibi -tatlicadiarzu-olmuşum orda yawwwwwwwww:roflol:

yok kıs haksızlık etme kendine maşallahın var valla.. Nasılsın ? hihoyyyt

aman nasıl olayım

gözüm yolda gönlüm darda
ya kendin gel yada haber yolla
modundayım afakanlar bastı çok özledimmm kocamı çokkksenağlamasenağlama:delphin:senağlama

sağol şekerim çok beğendim ben siyahı yaaa sarıykene pek paçozdum yaawwwww siyah bi güzellik bi hava kattı walla gençleştim birden beee pek iyi geldi:nazar:

anam sunun dedıgı lafa bak gorende ıkı buklum nıne sanar genclestım dıyor yaw :roflol:sana sarıda yakısır canım ama bu renk gozlerını ön plana cıkarmıs yuzun canlı duruyo sarı soluk durdurur makyaj yapman gerekır sureklı bole guzel a.s.

anam sunun dedıgı lafa bak gorende ıkı buklum nıne sanar genclestım dıyor yaw :roflol:sana sarıda yakısır canım ama bu renk gozlerını ön plana cıkarmıs yuzun canlı duruyo sarı soluk durdurur makyaj yapman gerekır sureklı bole guzel a.s.

ayyhh hiç güleceğim yoktu gıııı nine diyoooo :roflol:-tatlicadiarzu-
evet bende beğendim daha önce siyah yaptırmadığım için pişmanım walla çok hoş oldu ben sevdim yani
bu arada adın neydi kelebeğim kaydirigubbakcemile3

hehe nine demedim şeker nineler gıbı genclestım dedın ya ona dedım.adım esra canım benım.

sen nasılsın
az kalmış fıstığım yaaa senin allah nazarlardan saklasın kazasız gelsin inşallah

Amin Canım Ya.. İyiyim ne olsun işte beklemeye devam ediyoruz elde olmadan senağlama

İşin kötüsü sevgilimin şafağı az kardeşimin şafağı daha çok senağlama 2 asker bekliyorum ben

canım kızmamıssındır umarım karsıyaka yazısını gorunce dedım 35bucuk dıye.neyse sekerler ben kacar yarın gorusuruk ınsanallah askınızı gorun ınsallah ruyalarınızda hepinizi koskocaman öptümmmmmmmmmm

esra nine demedin gıızz biliyom dalga geçiyom be bacımm hem desende üstüme alınmam kine nine değilim ki daha walla bende ne numaralar var bi el atsam kendime ne şekiller yaparım ama inan ki hiç gönlüm almıyo bişi yapmak eşim yokki kime süslencem içimden gelmiyo hiç biyere giderken bile saçımı bağlıyom bikot bi badi tamam düşüyom yola walla hiç bakmıyom kendime gülüm -tatlicadiarzu-

Back
X