Sevdiğini özleyenler buyurun

Denizcim metris sultangazi ve 500evler arasında kalıyor.Eğer seninkisi çarşıya çıkarsa emin ol gideceği yer 500evler olur.Çünkü hem metrise yakın hemde en canlı yer(çok canlı olmasada)orası.Ama metrisin civarında bir yer olsun dersen yine öğrenirim senin için.

kızlar selam,çok güzel,hayal gibi bir 3 gün geçirdim aşkımla beraber,yemin törenide süperdi,urfayıda çok beğendim zaten aşkımda merkezde hemen,tek pazar günü en son ayrılması çokk zor geldi ama ilk ayrılığımız gibi olmadı,çünkü içim çok daha rahat,arkadaşlarıyla,komutanlarıyla tanıştım,nerde kaldığını biliyorum en azından,hasret giderdik biraz da olsa..

ayy geçen yıl bende 11 ocakta aşkımın yemin törenine gitmiştim :asigim:
urfada nereye düştü askerin
sınıfı ne

ayşe ablacım nasılsın?
çok şükür geride bıraktık o günleri. kocişerimiz artık yanımızda. tüm asker yolu bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun.

nergiscim gözün aydın walla çok sewindim adına ama bence kullanmasa daha ii olurdu şimdi gidince gene üsülecenn ((

nergiscim gözün aydın walla çok sewindim adına ama bence kullanmasa daha ii olurdu şimdi gidince gene üsülecenn ((

Bizim mayısta nişan olma durumu vardı mayısta izne gelicekti.Sonra durum ertelendi.Geçen gün dedim izne gelmesende erken mi bitse diye?Bunu senmi diyosun benim için hava hoş dedi.Pazar günü çarşıya çıkmıştı bozuştuk.Dün de akşam telefonda inattan diyoki tüm iznimi kullanıcam hepsini kullanıcam.Keyfin bilir dedim ne yapıyım.

şekerim benimmm nası sevindim var yaa :asigim: ne mutlu yaa.herkes kavuşsun artık yaww bitsin bu hasrett..doya doya geçirin izini.sonrasında da 99cuk kalıyomuş bizim ne güselll
9sonunda da forumda tören yaparısss hihoyyyt yıkılır buralar a.s

lady cim urfa topraklarına benden de slm götürmüşsündür inş :) ahh ah ne güzeldir oralar
sevdigim gitmiş oralara nası güzel olmasınnn güzeldir eminim...

hımm walla biz sıktık dişimizii doğudaydı bidee oda bende istemedikk hoş ben geldesem hemen gelecekti ama erken gelmesi daha iyiydi benim için bide kawuşup biras görüşüp ayrılınca daha zor oluyo tekrar yokluğuna alışmaya çalışyon o daha zoruma geldi

şekercim gelse bi dert gelmese bi dert valla ya
her halukarda üzülüyoz en iyisi gelsin görelim de üzülelim dimi hihoyyyt

neslişş nerelerdeydin kıss görünmedin bi kaç gün
gitti mi seninki çalışmaya

işte gidio gelio öle geçiyo günlerr babam biraz düzelince inş bi nişan yapacaz bizide hep aksililar buluyo haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…