Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm direk oraya gönreremyrm ya.hani açıp okuyolarmış karıştırıyolarmış falan.hani metris dışında aşkımn izin gününde rahatca gidip alabileceği bi ptt şubesi olması lazım.kızlar nasıl öğrenebilirim?

selam kızlar
şafak: 017 :)

deniz ptt işini ptt yi ara sor bnce
kim ne dese tam bilemez emin olamaz..

nergis nasıl geçiyor bakalımm izin:)

selam kızlar
şafak: 017 :)

deniz ptt işini ptt yi ara sor bnce
kim ne dese tam bilemez emin olamaz..

nergis nasıl geçiyor bakalımm izin:)

evet cnm sanırım en mantıklısı pttye sormak.pek çıkamıyorum dışarıya.arayıp soruncada geçiştirirler burdakiler birebir,gidip soruşturmam lazım.hani dedim siz bilirseniz bi daha uğraşmayım onlarla.ama yinede bilen birileri varsa yazın kızlar oldumu..

duygucum yaaa bi kaç saat kaldı gelmesine saat 12 de yanımda olcak....
heyecanla bekliorum işte...
ona sarılmayı öpmeyi çok özledim onu çok....

ben aşkımı bi ay görmesem bilmiyorum naparım ALLAH sabır versin sevdiğinden uzakta olanlanlara
bizde kısmetse temmuzda evlenicez inşallah :)

slm herkese nabr ben iyi değilim saçlarımı boyattım die muhammetle atıştık sen büyük ayıp ettin die kapattı yüzüme teli offffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa

kızlar şu an itibariylee nergiscigimizin hasreti sona ermiş bulunmaktadır hihoyyyt

denizcim normal kargoyla neden göndermiyorsun:uhm:
kargo şubesinden alır ptt bazen kasıntı oluyor çünkü

metris sultançiftliği/ gaziosmanpaşaya bağlı diye biliyorum ben.
telefonu buldum ara bi sor istersen

Şube Adı: SULTANÇİFTLİĞİ Tel: 0212 594 11 02
50.Yıl mah 2165 sok. No:12 GAZİOSMANPAŞA

Nergisim geçte olsa kavuştu aşkına darısı sizlere kızlar hihoyyyt

kızlar şu an itibariylee nergiscigimizin hasreti sona ermiş bulunmaktadır hihoyyyt

Canım VaLLa sen bunu yazarken bende aşkımı öpüordum kaydirigubbakcemile3
Çok özLemişim yaa aşkım çok değişmiş çok kilo vermiş manken gibi oLmuş vaLLadelikafadulden ilk gördüğümde şok geçerdim ama boynuna bi sarıldım yetmedide neyse .....sevinçten ağladım aşkım sildi bunu biLe özLemişim manyadım ben herhalde
sonra ona aldıklarımı verdim beğendi ....parfümün kokusunada bayıldı...( : veeeee boynunda ördüğüm atkı vardı takmıştı bu beni çok mutlu etti......:teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…