• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

di mi ama canım:))))
tez zmnda kavuşmanızı diliyorum sizinde tatlım:)))
ben çıkıorum çook öptüm

merhaba kızlar bende asker annesiyim oğlum şubat. 21..2008 de jandarma olarak bilecige gitti
nasıl alışırım bilemedim çok ama çok zormuş.
usta birliği hakkari sınır karakolu yeşilova halen orda bu ayın 21de 11 ay bitecek ama şafak 124 sanıyorum doğrumu sayıyorum acaba bana yardımcı olurmusunuz
he bide ramazan bayramında 20 günlük izne geldi

benım sevgilimde 21inde evraklanırı teslim aldı 23ünde teslim oldu bilecige bilecik söğüte..

sevgilimm gitmeden önce her asker gönderenleri duydugumda hüzünlenirdim
şimdi içimden oh diyorum sırnaşık şey

sorma canım bende canım oluşumu gönderdimde bana komşular ay ne güzel bi duygu üzülme diyolardı ama şimdi onlarınkide gidecek mayısta nasıl diyorum gelde üzülme sınıra asker göndermek çok zorsenağlama rabbim yardımcıları olsun hepsinin

sorma canım bende canım oluşumu gönderdimde bana komşular ay ne güzel bi duygu üzülme diyolardı ama şimdi onlarınkide gidecek mayısta nasıl diyorum gelde üzülme sınıra asker göndermek çok zorsenağlama rabbim yardımcıları olsun hepsinin

Ablacım hoşgeldin aramıza.. Benim kardeşimle aynı oğlunuzun şafağı hihoyyyt Bizimkide 21 şubatta gitti çanakkaleye..Şimdi antakyada..Kurban bayramında geldi 20 günlük izne..

Allah hepsinin sağ salim dönmesini göstersin inş :Saruboceq:

başına gelmeyen bilemez tabii ki.şimdi de siz onlara dersiniz üzülme diye.
sizin az kalmış onların daha bozulmamışşş bi 460 günleri var.
onlar düşünsün sizin sevinme zamanınız şimdinaniknanik
benim de sevdigim şubatta gitti oglunuzla aynı şafaklara sahibiz
dogru sayıyosunuz Allah kavuştursunn cümlemizi...

hımm bildiğim kadarıyla merkezde olunca çıkabiliyolar canım ama işte sınırda olunca izin yok, çarşı yok haftasonu yok hiçbişey yok:1no2: senağlama
sadece şafak var işte bitmek bilmeyen
119 oldu bitcek inşallah

yok canım çıkmıyor benimkide
tehlikeli zaten çıkmasın daha iyi...
inş. biticek kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar bende asker annesiyim oğlum şubat. 21..2008 de jandarma olarak bilecige gitti
nasıl alışırım bilemedim çok ama çok zormuş.
usta birliği hakkari sınır karakolu yeşilova halen orda bu ayın 21de 11 ay bitecek ama şafak 124 sanıyorum doğrumu sayıyorum acaba bana yardımcı olurmusunuz
he bide ramazan bayramında 20 günlük izne geldi

allah kavuştursun evet beklemek çok zorr:S
:teselli:

iyiyimm şekerimm sınavlar başlıyo yaww ders çalışmam lazım a.s
bitiriyorum bu sene oleyyyy hihoyyyt
görüşmek üzereee

bende öle olacağım sanırım hiç gitmemişte sıradan bi buluşma gibi:)))
özel bişekilde hazırlıkta gelmio hiç içimden duymasında hahahha:)))))
her daim hazırım:PPP
siz naptınız nesliciğim sular duruldumu???

çok şükür canım duurldu sularrr işte yawaş yawaş ewliliğe yaklaştıkça kawgalarda artıyoo haa senin adınada çok sewindim artık buluştuğunuzda neler hissttin yaşadın paylaşırsın bizlerleea.s.

ay keşke herkes sevgilisiyle aynı yerde askerlik yapsa:roflol:

canım benimkide diyodu ki keşke giderken seni de yanıımda götürebilsem sende benimle askerlik yapsan dioduu sırnaşık şeyhayaller iştee ikimizde ayrı şehirlerde yaptıkk

ayh ne güzl herkez yanına gidebiliyor
ben hiç gidemedim maalesef:S

olanaksız olduğu için lafı bile geçmedi:S
1700 km uzaklıkta bitaneM

:nazar:gizemimin şafak=0000000000000:nazar:

MİRUMOmda bugün kavuştu askerine
oda teskereci oldu
allahım bidaha ayrılıklar göstermesin
en kötü günleri böyle olsun inşallah
:nazar::Saruboceq:​

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün askerime kavuştummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:dance::dance::

bilionuz bi gece öncesinden kavga etmiştik çok kızmıştım ona o akşam aradı açmadım falan kavga iyice büyüdü..sonra sabahh oldu bende hala heyecan yok kızgınım mesajlaşıoz falan derken defalarca özür diledi..ben yumuşadımm biraz sonra aşkım uçağa bindi teli kapattı aradan yaklaşık 2 saat geçti açtı teli indim dedi bende hala çok heyecan yoktu bi güzel süslendimm püslendimm en sevdiği kokumu sıktımm.....
o buluşacağımız yere benden yarım saat önce vardı beni bekledi ben arabaya bindimmmmmm bende bir heyecan başladı 15 dakikalık yol bitmioooo sanki yaa öyle garip bi duygukii anlatılamaz yakafamçokkarıştı
neyse artık iyice yaklaştımm amann Allahımmm o nasıl bir heyecannn ya gülüom kendi kendime falan neyseee tam arabadan indimmm aşkım beni görmüş bi kaldırdım kafamıı karşımdaaaaaa:1shok: zayıflamışş değişmişşş hemennn sarıldı bana böle bi kaç dakika sarıldık birbirimize o ann varya herşeye bedel kızlarr ya gözlerimm dolduuuu ama o kadar mutluyummkii ağlayamadımm neyse yine otobüse bindikkkkk elimi hiç bırakmıo çok özlmiş beni ya canımm benim
ben böle yanıma bakıom ama sanki yabancı biri oturuo çok değişmiş ya sesi kalınlaşmışş falan
ama herşey çok güzeldi kızlarr Rabbimmm hepinize tez zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsinnn
çokkk mutluyummm ya çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gece boyunca birbirimize o kadar çok seni seviyorum dedikki sayısını bilmiomm
bi kez daha anladımm ya o benim yaşama sevincimm dünyammm herşeyimmm onu çok ama çok seviyorummm yaaaaaaaa:asigim::asigim:

Son düzenleme:
Back
X