Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bende asker annesiyim oğlum şubat. 21..2008 de jandarma olarak bilecige gitti
nasıl alışırım bilemedim çok ama çok zormuş.
usta birliği hakkari sınır karakolu yeşilova halen orda bu ayın 21de 11 ay bitecek ama şafak 124 sanıyorum doğrumu sayıyorum acaba bana yardımcı olurmusunuz
he bide ramazan bayramında 20 günlük izne geldi
sevgilimm gitmeden önce her asker gönderenleri duydugumda hüzünlenirdim
şimdi içimden oh diyorum sırnaşık şey
sorma canım bende canım oluşumu gönderdimde bana komşular ay ne güzel bi duygu üzülme diyolardı ama şimdi onlarınkide gidecek mayısta nasıl diyorum gelde üzülme sınıra asker göndermek çok zorsenağlama rabbim yardımcıları olsun hepsinin
sorma canım bende canım oluşumu gönderdimde bana komşular ay ne güzel bi duygu üzülme diyolardı ama şimdi onlarınkide gidecek mayısta nasıl diyorum gelde üzülme sınıra asker göndermek çok zorsenağlama rabbim yardımcıları olsun hepsinin
günaydııın kızlarrr....
gemzeciğim iyi dileklerin için tşk ederim
kızlarrr aşkitom yolda.... şafak bitttiiiiii oleyyy oleyyyy
darısı başınızaaaa
hımm bildiğim kadarıyla merkezde olunca çıkabiliyolar canım ama işte sınırda olunca izin yok, çarşı yok haftasonu yok hiçbişey yok:1no2: senağlama
sadece şafak var işte bitmek bilmeyen
119 oldu bitcek inşallah
merhaba kızlar bende asker annesiyim oğlum şubat. 21..2008 de jandarma olarak bilecige gitti
nasıl alışırım bilemedim çok ama çok zormuş.
usta birliği hakkari sınır karakolu yeşilova halen orda bu ayın 21de 11 ay bitecek ama şafak 124 sanıyorum doğrumu sayıyorum acaba bana yardımcı olurmusunuz
he bide ramazan bayramında 20 günlük izne geldi
bende öle olacağım sanırım hiç gitmemişte sıradan bi buluşma gibi:)))
özel bişekilde hazırlıkta gelmio hiç içimden duymasında hahahha:)))))
her daim hazırımPP
siz naptınız nesliciğim sular duruldumu???
günaydııın kızlarrr....
gemzeciğim iyi dileklerin için tşk ederim
kızlarrr aşkitom yolda.... şafak bitttiiiiii oleyyy oleyyyy
darısı başınızaaaa
ay keşke herkes sevgilisiyle aynı yerde askerlik yapsa:roflol: