Sevdiğini özleyenler buyurun

bende şimdi bunu indirmeye çalışıyodum ya.gidince dinletirim ona ağlasın.atlasın boynumakötükedihüso

anlaşılan sabah arın balım petegimi izledinn yakaladm senikaydirigubbakcemile3

hallediceginizi biliyodm canımm bi daha etmeyn kavga:mymeka:

selam kızlaaarrrkaydirigubbakcemile3
en son yemin töreni öncesi gelmiştim sanırım,özlemişim yahu..
bu cuma 15tatil başlayacak ben de yanına gitmeyi planlıyorum ama hiçbişeyden haberi yok,hatta hiç haber vermemeyi düşünüyorum :teytey: şuan zaten hastayım bu haftasonu da kan falan alınacakmış onlardan,iyi denk geldi sadece netten görüşürüz.umarım bdahaki haftasonu ikimiz için de uygun olur da,planladığım sürprizi gerçekleştirebilirimm sositososito

hepinize hayırlı şafaklar ve tez zamanda rabbim sevdijklerinize kavuştursun sizi.... ŞAFAK:67 ZONGULDAĞA SELAM

Herkezlere selam
Nasılsınız kızçelerr?

şafak artık tekli rakamlar
çoookkk mutluyum:)

nergiscim sizinde sorununuzun düzelmesine çook sevindim canım
dilekk inş. sizin için iyi olur gitmen

şafak sadece :

valla düştün tekli rakamlara çok çok çok hayırlı olsun:) darısı başımıza canım..

maşallah ne güzel canım ya çook sevindim senin adına a.s. darısı başımıza şafak 419 (395) senağlama

kızlar herkeze selam nasıl keyıflerr :) ayy herkezın safkları ıyıce azalıyooo ne güzel :))))))
BENIM SAFAK 66 ................

yaw benmkinden ses seda yok naptı acabaaaa
dedigini yaptıysa ozmn yandık
komutana gidip anlatıcam tlfnu masaya koycm demişti.....

merve bişey yapmamıştır yaa bi hırsla söylemiştir bence sana onu.. eger öyle yapsayı böyle böyle yaptım diye seni arardı..

valla düştün tekli rakamlara çok çok çok hayırlı olsun:) darısı başımıza canım..

saol canım aminnnn:Saruboceq:
tüm bekleyenlere darısı inş.:):sm_cool:

maşallah ne güzel canım ya çook sevindim senin adına a.s. darısı başımıza şafak 419 (395) senağlama

amiinn canım:Saruboceq:
üzülme geçiyoooo bi şekilde günleR..
:sm_cool:

bide şunların şu huyuna uyuz oluyom ankesörlü telefınları boşunamı koymuşlar oraya? benım ki ustalığa geldiginden beri birkere aramadı ankesörlüden normakden hadi arıyamıyon be deli oradan ara bari.. çok sinirliyim..

vallaaa canım ayyynenn katılıyorum !..
tlf verdin diyelim insan haber vermez mi ankesorden.

benim derdime kimseler çare olamayacak.napıcam ben ya.4gündür ölüm orucu yapıorum sanki elim ayağım titriyor hiç bişey yemedim.içimden gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…