Nerde gördün kıss SevgiLini...
Bu arada Benim adım Nergis...
Kızlar o kadar mutluyum ki,içim içime sığmıyor.Dün akşam kaynanama telefon ettim,bizde size geliyoruz dedi.Buyurun dedim geldiler oturduk,kapı bir daha çalındı kalktım açtım.Kapıda sırtı dönük bana gül uzatan birisi var.Nişanlım olma ihtimalini düşünemiyorumbile,çünkü daha sabah konuşmuştuk,Balıkesir'deydi,ayrıca kabanı da bir değişik yüzünü bir döndü.Dondum kızlar resmen dondum sarılamadım bile boynuna,3 dk beklemişizdir öylece,sonra tam sarıldım boynuna herkes çıktı kim gelmiş diye,sonra biraz ağladım,tir tir titredim onu biraz cimcirdim gerçekmi diye.Bir saat kendime gelemedim sustum kaldım,20 gün burada askerim.Beni o kadar mutlu etti ki,anlatamam ya.bu süpriz ayaklarımı yerden kesti.3 saat oturdular sonra kalktılar.Bugun nasıl akşamı ederim bilmiyorum.İş yerine yalan söyleyerek ona gitmeyi planlıyorum.Ya bir de gelirken gül almış,4 yıldır kendi isteğiyle zorlama olmadan aldığı ilk çiçek bu.Ama en güzel hediye onun gelmesi.Bütün gece uyuyamadım tahmin edersiniz,sabah uyandığımda hala gülü orada,rüya değilmiş.Allah hepinize nasip etsin,böyle tatlı süprizler.
Çok mu 116 diyorsun ne kalmış güzelim 4 ay bile yok.. bizim daha 418...memnun oldum nergiscim bende elif
nerde görcem güzelim yaa msnde gördüm
yoksa daha çookk var :1no2:
şafağımız 116
memnun oldum nergiscim bende elif
nerde görcem güzelim yaa msnde gördüm
yoksa daha çookk var :1no2:
şafağımız 116
Kızlar o kadar mutluyum ki,içim içime sığmıyor.Dün akşam kaynanama telefon ettim,bizde size geliyoruz dedi.Buyurun dedim geldiler oturduk,kapı bir daha çalındı kalktım açtım.Kapıda sırtı dönük bana gül uzatan birisi var.Nişanlım olma ihtimalini düşünemiyorumbile,çünkü daha sabah konuşmuştuk,Balıkesir'deydi,ayrıca kabanı da bir değişik yüzünü bir döndü.Dondum kızlar resmen dondum sarılamadım bile boynuna,3 dk beklemişizdir öylece,sonra tam sarıldım boynuna herkes çıktı kim gelmiş diye,sonra biraz ağladım,tir tir titredim onu biraz cimcirdim gerçekmi diye.Bir saat kendime gelemedim sustum kaldım,20 gün burada askerim.Beni o kadar mutlu etti ki,anlatamam ya.bu süpriz ayaklarımı yerden kesti.3 saat oturdular sonra kalktılar.Bugun nasıl akşamı ederim bilmiyorum.İş yerine yalan söyleyerek ona gitmeyi planlıyorum.Ya bir de gelirken gül almış,4 yıldır kendi isteğiyle zorlama olmadan aldığı ilk çiçek bu.Ama en güzel hediye onun gelmesi.Bütün gece uyuyamadım tahmin edersiniz,sabah uyandığımda hala gülü orada,rüya değilmiş.Allah hepinize nasip etsin,böyle tatlı süprizler.
bu arada nasılsınız kızlar
ben çok mutluyum şafak artık sadece 008 şaakaa gibi:)
Çok mu 116 diyorsun ne kalmış güzelim 4 ay bile yok.. bizim daha 418...
Bende Memnun oLdum canım...tmm Bazen daraLıoruz ama şükür yinede....Bak azaLıo şafağımız...Demekki biz tertipiz...
evet canım tertibiz galiba...
hakkaten evet bazen çok fena daralıyorumsenağlama
tıpkı şu an olduğu gibi...
Ben sabah yolcuyum kızlar.Bana şan dileyin olurmu?Cumartesi günü doğum günüm.O günü bekleyemiycem yarın öğlen yanında olurum sanırım.Barışcakmıyız bilmiyotum ama dün gece uzun zaman önce gördüğüm rüya geldi aklıma.Hasanı görmeye gidiyorum ve gizli geldim diyorum.Onu çağırmayın beni götürün nerdeyse diyorum.Çay ocağına götürüyorlar ve orda arkası dönük.Sonra beni görünce boynuma sarıldı.Eski bir rüya ama bilemiyorum....
kızlar yaa bişey söyliycem bu erkeklerin hepsi askere gidince
yani nasıl daha kibar söylenir acaba takozlaşıyolar mı:1no2:
yoksa benimkinde mi bi tuhaflık var
biri söylesin nolur yaabenneyaptımki
sırnaşık şey güzel bi tabir olmuş..
seninkinin dönüşüne fazla kalmamıştı sanırım?bizim daha tam 1,5ay bile olamadı.
oyüzden ne desem yalan olur,bana da gidince çok sinirli olur değişir kötü davranabilir alttan al deyip öyle şeylere odaklamışlardı ama tam aksi daha da tatlılaştı :sm_cool:
belki son aylarda o da öyle olur çünkü artık okadar sıkı eğitimden,stresten,baskıdan bıkıyolardır.sizinle hiç alakası yoktur yani,bu süreçte çok ciddiye almayın kötü şeyleri.
bi bitsin,eğer kavuştuğunuzda da hala öyle olduğunu düşünüyosanız ozaman bi gariplik olmuş demektir sengözlerimebaksanab
kızlar yaa bişey söyliycem bu erkeklerin hepsi askere gidince
yani nasıl daha kibar söylenir acaba takozlaşıyolar mı:1no2:
yoksa benimkinde mi bi tuhaflık var
biri söylesin nolur yaabenneyaptımki
Ben sabah yolcuyum kızlar.Bana şan dileyin olurmu?Cumartesi günü doğum günüm.O günü bekleyemiycem yarın öğlen yanında olurum sanırım.Barışcakmıyız bilmiyotum ama dün gece uzun zaman önce gördüğüm rüya geldi aklıma.Hasanı görmeye gidiyorum ve gizli geldim diyorum.Onu çağırmayın beni götürün nerdeyse diyorum.Çay ocağına götürüyorlar ve orda arkası dönük.Sonra beni görünce boynuma sarıldı.Eski bir rüya ama bilemiyorum....
şekerim benmkinde takozlaşma fln olnadı:uhm:
belki de yengeç burcu oldugu içindir bilmemm öle diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?