• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

şu lanet olası karanlığıma bi ışık istiyorum artık....
şu karanlık şafak biraz olsun aydınlansın artık....
çok özledim bebeğimi dayanamıyorum bitsin artık nolur....allahım
yalvarıyorum......

===>> 300 <<===

canım bende çok üzüldüm ben daha yeni katıldım aranıza ama
kızlara sonuna kadar katılıyorum
o kaybetti... asker psikolojisi de bir yere kadar bence...
hatta benim bi lafım vardır onu yascam
mutsuz olduğunda dur ve dinle hayatı ne kadar yaşanmaya değer olduğunu fark et ve devam et yaşamaya

aklımdan kalbimden atamadığım gülüşü duruşu sesi haylazlıklarımız.sevmeyi aşık olmayı geçtim sadece yaşadıklarımız bile yeter hatırlamak için.o düşünmüyor mu?insan kolay atarmı içinden?eskiden ya dikkat etmezdim yada denk gelmezdi.yada ne kadar doğru bilmiyorum ama günde kaç kez akrep ve yelkovanı üst üste yakalıyorum.geceleri kaç kez uyanıp aynı şeyi görüp nöbette belki düşünüyordur diyorum.öyle derler ya saati o şekilde görünce sevdiğin seni düşünüyor diye.kokusu burnumda tütüyor.düşünmek deli ediyor beni.silmek çok zor.en zoru da bizi tanıyanların bilenlerin bittiğine inanamaması yada seni seviyor o demeleri.yüreğimi sızlatıyor bunları duymak.

aşkımı cok özlediiimsenağlamadaha dun gıttı ama cok zaman geçmiş gibi 10 gün nasıl geçeerrrsenağlama
canımm benim haklısın özlemekte de şimdi burda şafak sayanlara bakta biraz teselli et kendini bencesenağlama
o askerde değilken de yine farklı şehirlerdeydik
ayda 1 20 günde 1 görüşüyoduk:çok üzgünüm:
yani onu bulamayanlar var
canım benima.s.

aklımdan kalbimden atamadığım gülüşü duruşu sesi haylazlıklarımız.sevmeyi aşık olmayı geçtim sadece yaşadıklarımız bile yeter hatırlamak için.o düşünmüyor mu?insan kolay atarmı içinden?eskiden ya dikkat etmezdim yada denk gelmezdi.yada ne kadar doğru bilmiyorum ama günde kaç kez akrep ve yelkovanı üst üste yakalıyorum.geceleri kaç kez uyanıp aynı şeyi görüp nöbette belki düşünüyordur diyorum.öyle derler ya saati o şekilde görünce sevdiğin seni düşünüyor diye.kokusu burnumda tütüyor.düşünmek deli ediyor beni.silmek çok zor.en zoru da bizi tanıyanların bilenlerin bittiğine inanamaması yada seni seviyor o demeleri.yüreğimi sızlatıyor bunları duymak.

haklısın dilekcim sonuna kadar haklısın
aranızda tam olarak ne geçti bilmiyorum ama
bişey biliyorsam er ya da geç hepsi pişman oluyolar
ama sorun şu ki pişman olduklarında sen hayata çoktan başlamış onları hayatından atmış oluyosun
ki en doğrusu da bu diye düşünüyorum özellikle de gamzenin yazdıklarından güç alarak
erkekler için kendini üzme diyoruz ve de hepimiz de üzülüyoruz maalesef çünkü çok duygusal yaratıklarız en duygusal olmayanımız bile...
ama yine de üzülmemek için elinden geleni yap bence
:teselli:

haklısın dilekcim sonuna kadar haklısın
aranızda tam olarak ne geçti bilmiyorum ama
bişey biliyorsam er ya da geç hepsi pişman oluyolar
ama sorun şu ki pişman olduklarında sen hayata çoktan başlamış onları hayatından atmış oluyosun
ki en doğrusu da bu diye düşünüyorum özellikle de gamzenin yazdıklarından güç alarak
erkekler için kendini üzme diyoruz ve de hepimiz de üzülüyoruz maalesef çünkü çok duygusal yaratıklarız en duygusal olmayanımız bile...
ama yine de üzülmemek için elinden geleni yap bence
:teselli:

Kendi kendime teselli veriyorum bazen.Üzülme gerek yok diyorum.Birkaç gün sonra arar diyorum.Telefonların sesi kapalı arada gidip bakıyorum ki çağrı görünce süpriz olsun diye.Gece uyandım tişörtünü aldım dolaptan.Sarılıp uyudum o tişörte.Sonra dedim ki kendi kendime acaba o düşünüyormu hiç hissediyormu bunları.İşte en zoru bu zaten.BiLMEMEK...

haklısın canım bilememek bilmemek daha çok yıpratıyo
ama bana öyle geliyo ki erkeklerin jetonları bayaaaa geç düşüyo
ya da ne biliyim pişman olduklarını yokluğunun acısını geç anlıyolar
ve dediğim gibi o gün çok geç oluyo bence..........

haklısın canım bilememek bilmemek daha çok yıpratıyo
ama bana öyle geliyo ki erkeklerin jetonları bayaaaa geç düşüyo
ya da ne biliyim pişman olduklarını yokluğunun acısını geç anlıyolar
ve dediğim gibi o gün çok geç oluyo bence..........

Dün gece yarısı telefonum çaldı.Tanımadığım bir numara acaba dedim o mu arıyor.Merak etti belki telefon buldu arıyor dedim kendi kendime.Sonra o numaradan msj geldi.2 3 sene önce konuştuğum çocuk.Merak ettim seni ve aklıma geldin dedi.Özür diledi benden.Dediğin gibi jetonlar geç düşüyor ama ne biliyim ya.Daha çok taze herşey.

Dün gece yarısı telefonum çaldı.Tanımadığım bir numara acaba dedim o mu arıyor.Merak etti belki telefon buldu arıyor dedim kendi kendime.Sonra o numaradan msj geldi.2 3 sene önce konuştuğum çocuk.Merak ettim seni ve aklıma geldin dedi.Özür diledi benden.Dediğin gibi jetonlar geç düşüyor ama ne biliyim ya.Daha çok taze herşey.

ne alaka ya:uhm:
hasan olmasın dilekcim:1shok:

dilekcim ben yazdıklarını okudum ama haddim olmayarak bi kaç bişeyde ben sööylemek istiyorumm bitti dediyse bitmiştir asker psikolojisi die bişey yok yaa sende burda onu bekliyosunn özlüyosun daralıyosunn sonuçta giden o bekleyen sensin onun için bekliyosun yani onunda seni düşünmesi lazım birazz senin psikolojini düşünüp bitti falan dememesi lazımm o bitti diyosa senin için çoktan bitmiş olsun yada eğer gerçekten onu çok merak ediyosan bence ara bitip bitmediğini bide ondan duyy

hee büyütecek başka neremiz warr hoş benimkiler yeteri kadar büyük ama :))) hımm4 hün uzadı demekk walla askerlikte bir günün bile çok büyük önemi wardı benim içinn :)))) üzüldüm senin adınaa

hee büyütecek başka neremiz warr hoş benimkiler yeteri kadar büyük ama :))) hımm4 hün uzadı demekk walla askerlikte bir günün bile çok büyük önemi wardı benim içinn :)))) üzüldüm senin adınaa

Benim içinde öyLede Canım napaLım vaLLa artık Başa GeLen çekiLio....(:
Bugün şafağım :110 ayy bi 99 oLamadım hee 100 Lerde takıLdım kaLdım iLerLemiyo

Back
X