- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende çok üzüldüm ben daha yeni katıldım aranıza ama
kızlara sonuna kadar katılıyorum
o kaybetti... asker psikolojisi de bir yere kadar bence...
hatta benim bi lafım vardır onu yascam
mutsuz olduğunda dur ve dinle hayatı ne kadar yaşanmaya değer olduğunu fark et ve devam et yaşamaya
canımm benim haklısın özlemekte de şimdi burda şafak sayanlara bakta biraz teselli et kendini bencesenağlamaaşkımı cok özlediiimsenağlamadaha dun gıttı ama cok zaman geçmiş gibi 10 gün nasıl geçeerrrsenağlama
aklımdan kalbimden atamadığım gülüşü duruşu sesi haylazlıklarımız.sevmeyi aşık olmayı geçtim sadece yaşadıklarımız bile yeter hatırlamak için.o düşünmüyor mu?insan kolay atarmı içinden?eskiden ya dikkat etmezdim yada denk gelmezdi.yada ne kadar doğru bilmiyorum ama günde kaç kez akrep ve yelkovanı üst üste yakalıyorum.geceleri kaç kez uyanıp aynı şeyi görüp nöbette belki düşünüyordur diyorum.öyle derler ya saati o şekilde görünce sevdiğin seni düşünüyor diye.kokusu burnumda tütüyor.düşünmek deli ediyor beni.silmek çok zor.en zoru da bizi tanıyanların bilenlerin bittiğine inanamaması yada seni seviyor o demeleri.yüreğimi sızlatıyor bunları duymak.
haklısın dilekcim sonuna kadar haklısın
aranızda tam olarak ne geçti bilmiyorum ama
bişey biliyorsam er ya da geç hepsi pişman oluyolar
ama sorun şu ki pişman olduklarında sen hayata çoktan başlamış onları hayatından atmış oluyosun
ki en doğrusu da bu diye düşünüyorum özellikle de gamzenin yazdıklarından güç alarak
erkekler için kendini üzme diyoruz ve de hepimiz de üzülüyoruz maalesef çünkü çok duygusal yaratıklarız en duygusal olmayanımız bile...
ama yine de üzülmemek için elinden geleni yap bence
:teselli:
haklısın canım bilememek bilmemek daha çok yıpratıyo
ama bana öyle geliyo ki erkeklerin jetonları bayaaaa geç düşüyo
ya da ne biliyim pişman olduklarını yokluğunun acısını geç anlıyolar
ve dediğim gibi o gün çok geç oluyo bence..........
Dün gece yarısı telefonum çaldı.Tanımadığım bir numara acaba dedim o mu arıyor.Merak etti belki telefon buldu arıyor dedim kendi kendime.Sonra o numaradan msj geldi.2 3 sene önce konuştuğum çocuk.Merak ettim seni ve aklıma geldin dedi.Özür diledi benden.Dediğin gibi jetonlar geç düşüyor ama ne biliyim ya.Daha çok taze herşey.
ne alaka ya:uhm:
hasan olmasın dilekcim:1shok:
hmm gerçekten mi :) aynı yerde yaşıyosunuz yani yoksa nette mi tanıştınız
selam kısslar gamzem neslicim dilekcim ve yeni gelen arkadaslar nasılsınız nasıl idio bensiz safakları yioruzzz bitioo yupyyyy
hehe ben oturuyom walla sen napıyon kızz :)))
hee büyütecek başka neremiz warr hoş benimkiler yeteri kadar büyük ama :))) hımm4 hün uzadı demekk walla askerlikte bir günün bile çok büyük önemi wardı benim içinn :)))) üzüldüm senin adınaa