Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar ben de mektup yazmıyorum ne yazık ki.., hergün internete girdiği için sürekli mail atıyoruz birbirimize, ama anı olarak kalması adına bir defter aldım ben , böle saklanabilecek şekilde....
ne zaman yazmak ıstesem; ona yazıyorum... anı olarak kalsın, ilerde olursa cocuklarımız okur , gülerler... aaa babam askerdeyken ;annem deftere döktürmüş derler=)))))))

Bu arada ben bu kart olayını ilk kez duyuyorum, geç oldu baya...=)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yaaa
ben 14 şubatı hiç düşünmemiştim:uhm:
daha ilk bizim üstelik
ne biliyim bişey yapmam gerekeceğini düşünemedim
iyi oldu nur ya sağol hiç aklıma gelmemiştia.s.
baktım ondan haber gelmiyo önümüzdeki haftaya kadar hazırlar gönderirim
zaten bi haftada gidiyo

nur senin bi planın var mı ben kargo yolluyorm ya ona saysın

ya ben de cuma günü yolladım ama o bizim yıl dönümümüz içindi.. 14şubat için ne yapıcam bilmiyorum ne alsam ne göndersem yada bişy yollamam kendim giderim yada gelince hesaplaşırız yaa:) nebileyim ben aklıma gelmiyo bişey şuanda..

canım bende hergün mektup gibi günlük tutuyorum ben her akşam yalnız yazıyorum ama 104 gün sonra sarılarak okuyacağız inş.

yapıyım mervecim
bu bizim ilk sevgililer günümüz üstelik
ama şeye karar vermedim
oraya gönderiyim mi yoksa gelince mi veriyim:uhm:
hoşş gelince günlüğümü okuyacakmış ben verdim de günlüğükaydirigubbakcemile3

bendede fikir olsun kızlar ben takvim yaptırdım 13 şubatta dagıtıma gelio her sayfasında resimlerimiz nişan resimlerimiz sevdiğimiz şarkı sözleri var çok güzel oldu onunla şafak saymak ona iyi gelicek die düşündüm.... :asigim:

aaa böylesi daha iyiii
bende karta şafak yazacaktım ama
takvim gibi olsun biraz

canım bende hergün mektup gibi günlük tutuyorum ben her akşam yalnız yazıyorum ama 104 gün sonra sarılarak okuyacağız inş.

bebeğim ben de her gün yazıyorum; zaten yazıyodum; içine doğmuş gibi; her gün naptın, ne ettin yaz bana mutlaka dedi biyere dedi...=))
Ama bak aklıma sımdı ne geldi.... acaba defteri mi yollasam sevgılıler günü için, içine bişi koyup? offff 14 subatta aglıycam galıba yaaa, sokaga cıkmam o kesın dee=)))

Kıslarr benimki 16 şubat sabahı terhis oluyo :lepi: Yırttımmmm sevgililer gününden sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…