Sevdiğini özleyenler buyurun

koy mervecim koy
benim de aklıma şey geldi aslında kısmen birinin fikriydi siteden
kocasına gitmeden her gün için bi kart yazmış
bende eğer mektup yazamazsam diyorum ya böyle kartlar hazırlıycam 100'den aşağı düşerken
ya da güzel bi defter alıp ona yascam bişler
olmuyo böyle yaa topu topu bi mektubum var benim
bi tane ben gönderdim
bi tane de o

ovv o çok sürer cnm yaw sırnaşık şey 460 başlarsam :))
başka değişik fikrin var mıı ne konabilir

ay benm babam da senin baban gibi olsa heheh ne güzel bak kızmıyo etmiyo
ay bu kızlar da bi tuhaf babası kızsa bi dert kızmasa bi dert sırnaşık şey

Hehe benimki ne kadar kötü olursa olsun erkek arkadaşlarıma karşı anlayışlıydı.. Ve sanırım bununla da evlenirim ben :bbo:

Hehe benimki ne kadar kötü olursa olsun erkek arkadaşlarıma karşı anlayışlıydı.. Ve sanırım bununla da evlenirim ben

ablam kararsız gördüm senii.sevinmen lazım bu durumda sen onla evlenmeyi istemiyn herld :S

ovv o çok sürer cnm yaw sırnaşık şey 460 başlarsam :))
başka değişik fikrin var mıı ne konabilir

geçen bi topikte okumuştum canım renk renk kağıtları ince ince kesip hasır gibi yapmış
mektup yazmış bi arkadaş

hımm düşündüm ama aklıma bişi gelmedi canım yaa
gelirse söyleyim
bende hep komutanlar görecek mantığı olduğu için
çok farklı bişiler düşünmemişim
hatta resim gönderirken de bi kitap alcam ona kitabın arasına koycam
bu sayede hem kitap okutmuş olcam hemde belki komutanlar resmi görmez:))

benımkide valla kaç ay oldu 11,5 ay oldu 1 mektup yolladı:) utanuyorum bunu söylemeye ama ne gerek varmış mektuba artık teknoloji varmış nasıl olsa hergun mjlaşıyormuşuz istedigimizde konuşuyormuşuz ne gerk varmış.. hasbam..

canım kartları ben hazırlamiştım.iyiki yapmışım hergün okuyor bana ne yazdığımı ve cebinde taşıyor hatta zor olur dolabına koy diyorum yok yanımda olsun koymam diyor.bazı günlere çok özlediğimi anlatan yazılar bazılarına iyigeceler yazıları bazılarına esprili şeyler yazmıştım hatta bunlara çok gülüyor çoğunada çok güzel aşk sözleri.kesinlikle tavsiye ederim hergünü bir mektup gibi oldu

hasır olayını anlamadım:bbo: komutanlar mrklı diil aslında yaw öle üstünkörü bakıo okumuyolar mrk etme

öle de cnm kendi el yazın.eline değmiş kokun sinmiş fln bi başka
sen yaz belki o da yazar

utanıyodur belki nurum yaa
çünkü bu utandı ondan eminim
komutan mektubu almış okumaya başlamış falan aşk mektubu mu diye sormuş
baya bi utanmış anlayacağın
seninkinde de aynı sorun olabilir yani

bilmiyorum canım aslıda söyler öle ne düşüüyorsa ama öyle bi anlayışı yok yani:)ben onda cuma günü yazdım attım canım ne yapayım o yazmıyorsa bende içimdekilri tutamam yani dimi:) nasıl olsa gelince bunları burnundan fitil fitil getiricem:)

onu baştan yapmak lazımdı ablacım yapmak isterdim ama geç kaldı :bbo:

460tane karta yapamam ben yaa ama kısa dönemler yapabiir güzel bişey olabilir yani..

ya bide bişey dicem 14 şubatta ne yapıcas kızlar yaww..

güzelim bi kağıt şerit alırsın
sonra buna dik şekilde şerit boyunca kağıt yerleştirirsin
sonra da en baştaki şerite paralel şekilde yeni şeritler yerleştirisin
bunu da önceden yerleştirdiklerinin bi altından bi üstünden geçirerek kafes gibi yaparsın
inşallah anlatabilmişimdirsengözlerimebaksanab

ay dur şimdi anladım yorgunumda biraz geç anladım ayol :) annesi babası problemliii:) allah beni kahretmesin yaaa:)

benim eşimde kısa dönemdi canım ben dağıtım iznine geldiğinde bavuluna koymuştum her güne ayrı kartlar hazırlamıştım yani hasır yapan ben değilim onu ilk defa duydum

benim eşimde kısa dönemdi canım ben dağıtım iznine geldiğinde bavuluna koymuştum her güne ayrı kartlar hazırlamıştım yani hasır yapan ben değilim onu ilk defa duydum

işte ordan oraya gezerken gördüm topiklerde de canım kimde gördüm nerde gördüm
hiç farkında değildim:)
ama süper fikirmiş yaniia.s.
söliiim bayıldım ben bende hazırlıycam ama defter yapcam yüksek ihtimal
çünkü kutu ona sorun olur ama defteri bi şekilde saklar
fikrin sana ait olduğunu bilmiyodum bak sana bi teşekkür daha o zaman
çook teşekkür ederima.s.
bu sayede iltifat aldım bi de beyefendiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…