ay benm babam da senin baban gibi olsa heheh ne güzel bak kızmıyo etmiyo
ay bu kızlar da bi tuhaf babası kızsa bi dert kızmasa bi dert sırnaşık şey
Hehe benimki ne kadar kötü olursa olsun erkek arkadaşlarıma karşı anlayışlıydı.. Ve sanırım bununla da evlenirim ben
ovv o çok sürer cnm yaw sırnaşık şey 460 başlarsam :))
başka değişik fikrin var mıı ne konabilir
koy mervecim koy
benim de aklıma şey geldi aslında kısmen birinin fikriydi siteden
kocasına gitmeden her gün için bi kart yazmış
bende eğer mektup yazamazsam diyorum ya böyle kartlar hazırlıycam 100'den aşağı düşerken
ya da güzel bi defter alıp ona yascam bişler
olmuyo böyle yaa topu topu bi mektubum var benim
bi tane ben gönderdim
bi tane de o
geçen bi topikte okumuştum canım renk renk kağıtları ince ince kesip hasır gibi yapmış
mektup yazmış bi arkadaş
hımm düşündüm ama aklıma bişi gelmedi canım yaa
gelirse söyleyim
bende hep komutanlar görecek mantığı olduğu için
çok farklı bişiler düşünmemişim
hatta resim gönderirken de bi kitap alcam ona kitabın arasına koycam
bu sayede hem kitap okutmuş olcam hemde belki komutanlar resmi görmez:))
benımkide valla kaç ay oldu 11,5 ay oldu 1 mektup yolladı:) utanuyorum bunu söylemeye ama ne gerek varmış mektuba artık teknoloji varmış nasıl olsa hergun mjlaşıyormuşuz istedigimizde konuşuyormuşuz ne gerk varmış.. hasbam..
benımkide valla kaç ay oldu 11,5 ay oldu 1 mektup yolladı:) utanuyorum bunu söylemeye ama ne gerek varmış mektuba artık teknoloji varmış nasıl olsa hergun mjlaşıyormuşuz istedigimizde konuşuyormuşuz ne gerk varmış.. hasbam..
canım kartları ben hazırlamiştım.iyiki yapmışım hergün okuyor bana ne yazdığımı ve cebinde taşıyor hatta zor olur dolabına koy diyorum yok yanımda olsun koymam diyor.bazı günlere çok özlediğimi anlatan yazılar bazılarına iyigeceler yazıları bazılarına esprili şeyler yazmıştım hatta bunlara çok gülüyor çoğunada çok güzel aşk sözleri.kesinlikle tavsiye ederim hergünü bir mektup gibi oldu
ablam kararsız gördüm senii.sevinmen lazım bu durumda sen onla evlenmeyi istemiyn herld :S
hasır olayını anlamadım:bbo: komutanlar mrklı diil aslında yaw öle üstünkörü bakıo okumuyolar mrk etme
öle de cnm kendi el yazın.eline değmiş kokun sinmiş fln bi başka
sen yaz belki o da yazar
Ya problemli anne baba çocuğu olunca evlilikte kararsız kalıyo insan senağlama
benim eşimde kısa dönemdi canım ben dağıtım iznine geldiğinde bavuluna koymuştum her güne ayrı kartlar hazırlamıştım yani hasır yapan ben değilim onu ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?