Sevdiğini özleyenler buyurun

ay canım..benimde bu yüzük ile ilgili baya bi kinim var..bi aralar bi yüzük almıştımda kendime, gümüşçü yanına adını yazmış mal "gürol" diye..:roflol: bizimki de tutturdu gürol kim falan...
gerçi geçti artık bizden muradımıza erdik..ama o yüzük olayını hiç unutmam hala uyuz olurumdelikafadulden

boxer ben de düşündüm ama rezil olur orda hehehesırnaşık şey hem de ayıcıklı

ben ona almıştım dagıtımda nolrmal sade düz rekli almıştım bu izninde neredeyse hep onu diymiş deli:):jeyyar:
şimdi de alırım gönderirim de orada giyemez bide dolapları kitlenmiyo onların çaldırır felan üzülür ozaman ben daha çok üzülürüm..

hiç ne varsa dalga geçecek
kendi kız arkadaşları gönderse bayılırlar
başkasına gidince dalga geçerlersengözlerimebaksanab

oha isminimi yazmış adamdaki rahatlığa baksırnaşık şey

ıslansınlar ohhh hihoyyyt bizimkiler tim oldugu için tam şenlik olur herhal herkes birbirini ıslatır :)

benımkinin yaşı bşraz digerleine göre buyuk oldugu için:)dalga geçiyorlarmış amca diyorlarmış benımkine hepsi bir olur amcalarını ıslartırlar:) bazıları uyuzluk olsun diye çişlerini yapıorlarmış merveeeeee :)ıyykkk..

çiş miiiiiiii ıyyyyyyyyyyy :bbo: aman diyim dikkatli olsun :) kaç yaşnda seninki kii

ay benim ıslanmasına daha varken söleyimde dikkat etsin çişe mişedelikafaduldençişlenirse gelmesin hiç yanımakaydirigubbakcemile3

kızlarr ben kaçtım..hadi uyuyalım uyanalım bigün daha gitsin şafaktan..atarsa 133delikafadulden

bende en kısa zamanda şu 14 şubat sürprizlerimi hazırlayımda paylaşcam sizlerlengamyoncuiremsu
öpüorum hepinizi sevgiyle kalın:1hug:

saol canım iyi oldu bunu öğrendiğimmmm. peki sevdiceğim nasıl sokçak içeri onlarıı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…