Canımı üzülme sen üzülmeki askerinde üzülmesin bitanem...rabbimin izniyle geçicek merak etme sen.ben buraya geldiğimde bende senin gibiydim,ama bak şimdi 53 günümüz kaldı.üzülme demek kolay biliyorum belki ama gerçekten geçiyor meraklanma bak bize geçti gidiyor
hayırdır eLifim neyin var...
kıslaaar
ne kaynatıyosunuz bende geldiiiim
hiç keyfim yok beni de aranıza alıııınsenağlama
bu arada denizcim sana geliyo demek bence sevk edildi diyosa
biraz önce konuştuk da canım yaa
tartıştık üstelik ne kadar kırıldığımı fark etmedi bile
çok mutsuzum ağlamaktan gözüm şişti
canım kıyamam ya üzülme dicemde insan takıyo kafasına ama onlar sadece tek onlar şafak sayıyor sanıyorlar siinirli ve duygusal oluyorlar bide yüz yüze olduğu gibi olmuyorda arada birde mesafe senin içinde kolay değil tabi umarım en kısa zamanda haledersiniz sorununuz umarım uzamaz bende acemiyim tam net bişiler yazamıyorum ama üzülme dua et diyebilirim tek :Saruboceq: :Saruboceq:
biraz önce konuştuk da canım yaa
tartıştık üstelik ne kadar kırıldığımı fark etmedi bile
çok mutsuzum ağlamaktan gözüm şişti
sağol canım bilmiyorum bende çok mu takıyorum diyorum bazen
ama elimde değil ki
onu düşünüyorum yaptığım tek şey bu
iki gğndğr ona güzel bi hediye hazırlamak için kendimi paralıyorum
karşılığı kırık bir kalpsenağlama
cnm olur böyle şeyler yaa onlar ne büyük baskı ve sıkıntı altındalar biliyoruz.böle şeyleri takma kafana.tabi ne akadr desemde insan üzülüyo ama cnm güçlü olalım gelince bu yaptıklarını fitil fitil getirelim burunlarından tamammıkaydirigubbakcemile5
cnm olur böyle şeyler yaa onlar ne büyük baskı ve sıkıntı altındalar biliyoruz.böle şeyleri takma kafana.tabi ne akadr desemde insan üzülüyo ama cnm güçlü olalım gelince bu yaptıklarını fitil fitil getirelim burunlarından tamammıkaydirigubbakcemile5
yok kızlar yaa
hediyeden haberi bile yok
sadece kitap gönderiyorum sanıyo
özellikle söylemedim süpriz olsun diye
zaten ben aslında takmam sevgililer günü falan
beyfendi hevesli diye bişey demedim uğraşıyorum o kadar
ama öyle sinirliyim ki arayıp düzeltmezse
vazgeçcem göndermekten
haklısın canım yaacanım ya öfkeyle kalkan zararla oturur bence hediyeyi gönderki yaptıgına utanır özür diler daha sonra göndermediğin için pişman olursun üzülürsün :çok üzgünüm: cidden o şuan yaptıgının yada olanın farkında değildir ama tabiki anlıcaktır souçta ortada sevgi var değilmi kıyamam sıkma canını olurmu :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?