anam sende evlencen de gün mü sayıyon yoksam
askerdeyken mi evlenecektin..
hay allah bi sürü şey kaçırmışım ben:1shok:
evet canım sevdiğim askere gitmeden yada izne geldiğinde evlenmek istiyorum ben ama burda dün içimi döktüm zor dediler gözüm korktu rahat edemem die inanın böylede hiç rahat edemicem askerdeyken ne yapçam bilmiyorum evlencem gün sayıyorumm ama sevdiğim askerden önce olmaz diyo bende gün sayıyıom napim
evet canım sevdiğim askere gitmeden yada izne geldiğinde evlenmek istiyorum ben ama burda dün içimi döktüm zor dediler gözüm korktu rahat edemem die inanın böylede hiç rahat edemicem askerdeyken ne yapçam bilmiyorum evlencem gün sayıyorumm ama sevdiğim askerden önce olmaz diyo bende gün sayıyıom napim
sizde ne var ne yok kızlar
canlarım beni istemeye geldiler zaten ama nişan olmadı malesef
canım istemeye gelmişte olsalar en fazla nişan falan derim ben..
evliliği düşünme bence askerden gelmeden
ikinizin kafası da rahat olur
şimdi evlense o kadar sorumlulukla askere gitmesi onun içinde zora.s senin içinde
7. ay derken ilşkinizmi elifcm 7 ay bizim 4 sne oldu
nişan yapabilirsiniz istersen o olabilir çokda güzel olur izni dolu dolu güzel şeylerle yaşar ama bide şöle bir duurum var maddiyat vede sonuçda izne gelio sıkışıklığa getirmek istemiyor olabilir :uhm:
evet tatlım 5 yıl önce tanışmıştık ama aklımız yeni başımıza geldi
4 yıl falan hiç görmedim ben onu
sonra birden karşıma çıktı bu hale geldik
sonra da mezun oldu askere gitti işte:asigim:
neyseki az kaldı
102 gün sonra bitiyo çok şükür
kolay gelsin canımkızlar bana müsade yemek yapmayı öğreniyorumda gidim bi yemek yapim cokacimcoook
annemide kobay olarak kullanıyorum :jeyyar: sonra evlenince rezil olup kaynanazede olmayalım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?