Sevdiğini özleyenler buyurun

cnım sper olur ama artık bıktı fotolardan sevdiğim heryer biz dolu zaten... bakalım ne yapçaksam bende hep zor şeyleri bulurum zatennnn napimmsüprizzzzz

Aslında çok zaman olsaydı adınızın yazılı olduğu bi battaniye yastık filan olurdu aslında :1closedeyes:

ızlar son umudum szden artık. sevdiğim askere gitsn ben böle düşünürken bıkmazsınız demi benden=))

cnım bilmiomu sitenin adınıııı neden sölemiyonnnn.... sevdiğim duymasın sölemeye korkuommmda kızar banaaa

yaaaaaaaaaaaaaa bi kaç gün giremedim çeneler düşmüş
okuyamadım bi türlü yaa bitmiyo:roflol:
herkese selamlar

hozefin başın sağolsun canım.Dedenin mekanı cennet olur inş.:teselli:
nesli hayırlı olsun nişanın şekerim Allah tamamına erdirsinkaydirigubbakcemile5
buse gelmiş aramıza hoş gelmişa.s.

kızlar konuda takvim lafı geçmiş de bende düşünüyorum yaptırmayı
fotografçılar basıyo ya
tek sayfalık yaptırcam üzerinde aşkımla fotografımız olcak şafakları ordan çizcem

hem istediğimiz tarihten başlatabiliyormuşuz
ne güzel hatıra olarak saklarım sonra
acaba bi tane daha yaptırıp aşkıma mı göndersem:uhm:

Hehehehe dün benimki nergisimin mustafasıyla beraberdi.. oda sölemiş sitedeler onlar diye benimki pek meraklandı naniknanik

canım ikinizn askerleri aynı yerdemi nasıl beraberler anlamadım ben gene seninki bişe demio sevdiğim duysa kızar sevmez böle şeyleri nasıl sölesemsenağlama

Canım hoşgeldin.. Evet baya bi laklak yaptık sen yokken delikafadulden

canım ikinizn askerleri aynı yerdemi nasıl beraberler anlamadım ben gene seninki bişe demio sevdiğim duysa kızar sevmez böle şeyleri nasıl sölesemsenağlama

Yok aynı yerde değiller.. Metin kolorduda olduğu için toplama yerinde.. ondan izin dönüşü bikaç gün mustafa yanında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…