Sevdiğini özleyenler buyurun

evet cnm birde meltem var yani tek kalmazsın :) zaaten aşkkoş gelince ben buraya sadece onun işi oldugu zaman gelirim bırakmaz peşimi delikafadulden anlarsın ya :jeyyar: :roflol:

elif dünkü yazıları aradım taradım ama bulamadım sen miydin sevdiğine cd yapçak olan cd ye ne koydun resimlerinizimi yada ne bilim video mu yaptın

canım ben de varım diğer arkadaşlarda yaptılar
movie makerde video yaptılar vardır bilgisayarında bu program bi kurcala
benimki ingilizce türkçe kurulumu yok:sm_confused:

canım ben de varım diğer arkadaşlarda yaptılar
movie makerde video yaptılar vardır bilgisayarında bu program bi kurcala
benimki ingilizce türkçe kurulumu yok:sm_confused:

anladım canım ama yani birlikte çekildiğinz videolarımı koydunuz yada hani slay gibi sadece fotolar mı konuo bende düşünüyorumdaa süprizzzzz

bende düşündümde kızlar ordada yanında olabilecek bişi olsun die düşün cdyi götüremez ki :1no2: bende resimlerimizden takvim yaptırdım bana baka baka şafak saysın aşkkoş die :asigim:

bende düşündümde kızlar ordada yanında olabilecek bişi olsun die düşün cdyi götüremez ki :1no2: bende resimlerimizden takvim yaptırdım bana baka baka şafak saysın aşkkoş die :asigim:

cnım aslında bende takvim yapçam ama orda götürmek istermi bilemedim aman yani dalga gçrlermi die flan bide cd yi gittikten sonra göndermek istiyorum gerçi bi kere izlicek ama olsunşakkıdı

handan sennkine kk yı nasıl anlattın yada elif sen banada yardım edin kızcak bana sevdiğim die korkuom hm kısknç bde net olaylrnı sevmio yani kendi adına ama ne yapsam

sende habire gol atıosun :1closedeyes: şafak önde arıyo biz ne yapalım senağlama senağlama

kaydirigubbakcemile2 Kızımmm bizimde şafağımız fazlaydııı zamanında bizde az görüşüyoduk laelaelaelaelae

Neysem zati herif uyudu :mymeka:

handan sennkine kk yı nasıl anlattın yada elif sen banada yardım edin kızcak bana sevdiğim die korkuom hm kısknç bde net olaylrnı sevmio yani kendi adına ama ne yapsam

benim ki kolay kolay karışamaz kırarım kafasını klava: ama ben sürekli kaldıgım için burda ona burda sadece bayanların ve bayan muhabbetleriinin olduğunu düğün hazırlıklarına yardımcı oluyo dedim :roflol: azıcık naz yap duygu sömürüsü yap :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…