sen niya şafak panomuza yazmıyon kızzklava:
herkesler yazsın yawww sizin şafağı yediğinizi görünce biz güç buluyoz yaaa
bak panomuzdan kaç kişiyi terhis ettik sende yaz senide yazalım tezkere güzelleri listesine[/QUOTE
merhaba canım....nerde sizin bu şafak panı*onuz benim haberim yok ondan söyle yazarım canım senimi kırıcam
canlarımsınız benim kırarmıyım ben sizi hiç
merhaba canım....nerde sizin bu şafak panı*onuz benim haberim yok ondan söyle yazarım canım senimi kırıcam
canlarımsınız benim kırarmıyım ben sizi hiç
walla link vermeyi bilmiyorum ben ahh erkeklerde şafak panomuz var oarada işte beklerizkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
canıımm yaa başınız sağolsun senağlama ayrıca da geçmiş olsun ceza için senağlama
şafak:378 :asigim: dağıtıma: 15 :asigim:
günaydın fıstığım meltem ne öyle kızz üstte teselli veriyon altına şafağını yazıyon dağıtım değil gülüm şafak=378 mehtap=15 diyecen
acemilikten öyle oldu ama düzelttim bile
meltem niye cvp yazmıyon bee küstünmü ben gülelim die şakasına dedim yaaa
walla link vermeyi bilmiyorum ben ahh erkeklerde şafak panomuz var oarada işte beklerizkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
geldim cannım panonuza bende katıldım:asigim:
gamzeeee kızz geldin demekkkk
merve yaaa varya rüyamda kocaman pasta yaptım hee dün yaptıgın pastaya bakmıştımda rüyama girdi:)
Allah canını almasın emiiiiiiiii delikafadulden
sölemesi ayıp dün iki dilim yedim yemekten sonra var ya az daha mide spazmı geçiriyodum
kötü oldum ya bda bu kdr yemicemkaydirigubbakcemile3
Kızlar nasılsınız?Ayrı kaldım sizden kaç gündür.Fırsat bulmuşken yazayım dedim.Dün akşam bizim mahallede bir arabaya maytap attılar.Camları falan patladı.Bende markete gitmiştim.Yere düştüm dizlerimin üstüne.Elimide cam kesti bide yanağımda çizik var o nasıl oldu bilmiyorum.Başıma gelmeyen kalmadı.
:)ellerine saglık vallahi bende rüyamdan sonra yemiş kadar oldum yani:) ama bişey sorucam onun kek ini hazıralsak pişirmek gerekiyromu yani sadece süt döksek üstüne olmazmı bizim fırın bozulduya yapamıyimmmm canım da çektiiiiii:çok üzgünüm:
Kızlar nasılsınız?Ayrı kaldım sizden kaç gündür.Fırsat bulmuşken yazayım dedim.Dün akşam bizim mahallede bir arabaya maytap attılar.Camları falan patladı.Bende markete gitmiştim.Yere düştüm dizlerimin üstüne patlama olunca.Elimide cam kesti bide yanağımda çizik var o nasıl oldu bilmiyorum.Başıma gelmeyen kalmadı.Sıkıştırılmış maytap dediler kimi ses bombası dedi.Ambulans itfaiye olay yeri inceleme bir mahalle dolusu insan ne olduğumu şaşırdım.Öldüm galiba dedim.Kızlar vasiyetimdir ölürsem hasana suçlu sensin diye söyleyin...a.s
canım maytap öyle olmaz çocukların oynadıgına maynap derlerk monotof kokteyl olması o? aman canım okut üflet biraz kendini kurlun döktür bişey yap dikkat etk kendine..
nur canım kivili çay o içtiğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?