Sevdiğini özleyenler buyurun

ya kızlar bu hadisenin eurosione şarkızı mükemmel olmuş yaaa butun gün onu söyluyom çok güzel bir şarkı:)

merve yaaa varya rüyamda kocaman pasta yaptım hee dün yaptıgın pastaya bakmıştımda rüyama girdi:)

merve yaaa varya rüyamda kocaman pasta yaptım hee dün yaptıgın pastaya bakmıştımda rüyama girdi:)

Allah canını almasın emiiiiiiiii delikafadulden
sölemesi ayıp dün iki dilim yedim yemekten sonra var ya az daha mide spazmı geçiriyodum
kötü oldum ya bda bu kdr yemicemkaydirigubbakcemile3

Allah canını almasın emiiiiiiiii delikafadulden
sölemesi ayıp dün iki dilim yedim yemekten sonra var ya az daha mide spazmı geçiriyodum
kötü oldum ya bda bu kdr yemicemkaydirigubbakcemile3

:)ellerine saglık vallahi bende rüyamdan sonra yemiş kadar oldum yani:) ama bişey sorucam onun kek ini hazıralsak pişirmek gerekiyromu yani sadece süt döksek üstüne olmazmı bizim fırın bozulduya yapamıyimmmm canım da çektiiiiii:çok üzgünüm:

Kızlar nasılsınız?Ayrı kaldım sizden kaç gündür.Fırsat bulmuşken yazayım dedim.Dün akşam bizim mahallede bir arabaya maytap attılar.Camları falan patladı.Bende markete gitmiştim.Yere düştüm dizlerimin üstüne patlama olunca.Elimide cam kesti bide yanağımda çizik var o nasıl oldu bilmiyorum.Başıma gelmeyen kalmadı.Sıkıştırılmış maytap dediler kimi ses bombası dedi.Ambulans itfaiye olay yeri inceleme bir mahalle dolusu insan ne olduğumu şaşırdım.Öldüm galiba dedim.Kızlar vasiyetimdir ölürsem hasana suçlu sensin diye söyleyin...a.s

Son düzenleyen: Moderatör:

canım maytap öyle olmaz çocukların oynadıgına maynap derlerk monotof kokteyl olması o? aman canım okut üflet biraz kendini kurlun döktür bişey yap dikkat etk kendine..

keki hazır da alabilrsin.ben kendim yapmak istedm cnm alıp ıslatırsın olur
yap mutlaka caın çekmiş bellidelikafadulden

aman canım geçmiş olsunn insanın başına ne gelcegi belli olmuyo
Allah korumuş yine.arada bi araba yakıyolar ya sizin oraya da gelmişler dmeek ki

canım maytap öyle olmaz çocukların oynadıgına maynap derlerk monotof kokteyl olması o? aman canım okut üflet biraz kendini kurlun döktür bişey yap dikkat etk kendine..

Canım dün babamlar çıktı dışarı gürültüyü duyunca.Babam beni bir gördü kızım bela mıknatısımısın sen diyo:roflol:Sonra gitti baktı arabalara falan sıkıştırılmış maytap dedi.Kendisi polis o yüzden anlar yani.Millet ses bombası falan diyor babam ses bombası olsa patlamadık cam kalmazdı dedi.Bende arkadasından baba bende burda olmazdım dimi dedim.Adam gülsün mü ağlasın mı?Pansuman yaptırdık ellerime ve dizime.Bugünde iş görüşmesine gitcem umarım otobüsü falan kaçırmazlarkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…