Sevdiğini özleyenler buyurun

hee ben inandım geçti gitti nişanlandık bilemm darısı başıına ablam

Amin bitanem bizimde 10 günümüz kaldı..
Bugünde konuştuk telde neler olacak napıcaz diye..
Uzatmayı düşünmüyoruz ama hayırlısı :1rolleyes:

handan çok üzüldüm kuzum yaa ne olmuşta ceza almış kötü olmuş ama başa gelen çekiliyo şimdi demek kolay dersin ama inan bana aynı şeyi ben yaşamış gibi üzüldüm

handan çok üzüldüm kuzum yaa ne olmuşta ceza almış kötü olmuş ama başa gelen çekiliyo şimdi demek kolay dersin ama inan bana aynı şeyi ben yaşamış gibi üzüldüm

cnmcım yemin töreninde eve izin yok ya o ankaradan gelmişdi cuma günü akşamı pazar sabahı döndü ananesi hastaydı giderkende vefat etti zaten senağlama senağlama bi yüzü gülmedi aşkkoşumun senağlama

günaydın arkadaslar bugün şafakımız 101:) elif sen hep 1 eksik söyluyon bulundugun günü saymıyorsun heralde sen:) 17mayıs ise aynı şafakımız senınlede..handanım neden 10günceza aldı ??

başı sagolsun cnaım geç gitti diye dimi ceza aldı mervenin kide geç gitti diye cezalı..

ayyy
çok üzüldüm canım yaa
başınız sağolsun ayrıca
kıyamam annesini görüp döndü diye ceza almış:çok üzgünüm:

eve gitmek yasaktı evet bizde eve geldik törenden sonra afyon-ısparta 2 saat olduğu için ertesi gün imza atmaya gittik birliğe biz burdayız demek amacıyla sonra gene eve döndük bişi olmadı ama sizin durum farklı tabi annesi hastaymış zor yaa başı sağolsun

günaydın arkadaslar bugün şafakımız 101:) elif sen hep 1 eksik söyluyon bulundugun günü saymıyorsun heralde sen:) 17mayıs ise aynı şafakımız senınlede..handanım neden 10günceza aldı ??

yok kız doğan güneşi saymıyos ya ondan bi tane eksik oluyomuş
benimkini ıslatcaklar bugün
birazdan arayıp gönlünü alcam
kabahat ondaydı ama
aklı bende kalmasın aşkımın:asigim:

ayyy
çok üzüldüm canım yaa
başınız sağolsun ayrıca
kıyamam annesini görüp döndü diye ceza almış:çok üzgünüm:

başı sagolsun cnaım geç gitti diye dimi ceza aldı mervenin kide geç gitti diye cezalı..

sağolun canlarım bnm geç gittiği için değilde ankara dışına çıktığı için ceza aldı annanesi kanserdi onu son kez görmek için gelmişdi kalkdık gidiceği sabah kahvaltı yaparken öldüğünü öğrendiik öle gitti aşkım bnm senağlama üstüne bide bugün ceza aldını sölemişler üzgün oda hayırlısı canına bişi olmasında 15 senede beklerim ben ama ne bilim bi heycanla 395 yapmışken 405 oldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: onun üzülmeside canımı yakıo hayırlısı tek teselli haftaya cuma gelicek olması senağlama

canıımm yaa başınız sağolsun senağlama ayrıca da geçmiş olsun ceza için senağlama

şafak:378 :asigim: mehtap:15 :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…