Yokk yokkk bu yeni nesilin komutanlara heeççç saygısı yok püüüü :roflol:
komutaniye bnm psikoloji çöktü revire göndersene beni yada terlik izni verfenayım
Dur lem nereeee :1shok::1shok:
Daha çeyiz yapces beraber sırnaşık şey
Seninki bi gitsin sen günde 2 kere verceksin iştima :roflol:
Yokk yokkk bu yeni nesilin komutanlara heeççç saygısı yok püüüü :roflol:
Üçkağıtçı er sırnaşık şey Psikolojinle ayakların ne alaka lem :mymeka:
yok bende E-V-L-E-N-M-İ-Y-O-R-U-M ARTIKkafamçokkarıştı
allahım son günlerimi iyi değerlendiirimm bari=)fisfisfis:asigim:
Bizde az önce gene bu yüzden yedik birbirimizi ama gamsız herif hemen uyudu kötükedihüso
Bencede sırnaşık şey Stajını güzel yap lem :mymeka:
sonuçta izne ihtiyacım var anlamadın mı-tatlicadiarzu- perte çıkıcam şimdi laelaelaelaelae
komutanım arz ederim size diildi lan len kısmı sırnaşık şey
cidden ben nasıl iştima vercem gamyoncuiremsu
bacılar hadi ben evliliği çok istiorum siz neden bu kadar istemionuz yaw valla çeyiz bitirdim ben burda sevdiğim gitmeden=)))))
şaka bi yanada askere gitti gideli ilk defa büyük kavga ettik senağlama alttan aldıkça ben batıyorum
şaka bi yanada askere gitti gideli ilk defa büyük kavga ettik senağlama alttan aldıkça ben batıyorum
bacılar hadi ben evliliği çok istiorum siz neden bu kadar istemionuz yaw valla çeyiz bitirdim ben burda sevdiğim gitmeden=)))))
İyi Halt Ettin :mymeka:
Ben şehir değişikliğine çok takılıyorum :uhm:
canım işin içine ciddiyet bir ev ömür boyu tek bir insanla olma karaı alıosun aileler giriyo bi tarafdan bi taraf sen ne kadar mutlu olursan ol mutsuz beyenmeyen tarafdır işler ipler gerilio ve yeter die bağırmak istiosun şuan o aşmadayım dokunsalar ağlıcam :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?